Zakaj so frizerji tako dragi?
Ne vem, kako to počne in kako zahtevna je. :)[/quote]
Pa dobro, pustimo dotično osebo. Praviš, da naj se ženske strižejo same? Tebi je to blizu, običajno in zaželjeno? V nasprotnem primeru je pa z žensko nekaj narobe? Shit, o čem se jst pogovarjam. Kot bi govorila z amišem.
Ne vem, kako to počne in kako zahtevna je. :)[/quote]
Pa dobro, pustimo dotično osebo. Praviš, da naj se ženske strižejo same? Tebi je to blizu, običajno in zaželjeno? V nasprotnem primeru je pa z žensko nekaj narobe? Shit, o čem se jst pogovarjam. Kot bi govorila z amišem.[/quote]
Nisem jaz napisal, da se naj strižejo same. Napisal sem, da ne vidim v tem problema, če je zadovoljna s samo-friziranjem.
Da za neko frizuro plačaš 50 evrov, še to ne pomeni, da ženski takšna frizura bolj paše ali se bolj sklada z njenim obrazom.
Marsikateri bi bolj preprosta frizura bolje ustrezala, kot pa razno barvanje in navijanje…..
Pa dobro, pustimo dotično osebo. Praviš, da naj se ženske strižejo same? Tebi je to blizu, običajno in zaželjeno? V nasprotnem primeru je pa z žensko nekaj narobe? Shit, o čem se jst pogovarjam. Kot bi govorila z amišem.[/quote]
Nisem jaz napisal, da se naj strižejo same. Napisal sem, da ne vidim v tem problema, če je zadovoljna s samo-friziranjem.
Da za neko frizuro plačaš 50 evrov, še to ne pomeni, da ženski takšna frizura bolj paše ali se bolj sklada z njenim obrazom.
Marsikateri bi bolj preprosta frizura bolje ustrezala, kot pa razno barvanje in navijanje…..[/quote]
Saj to je podobno. Verjameš, da se ženska lahko sama ostriže in zgleda božansko:)). Seveda ni vse, kar nastane izpod frizerskih rok, top. Zato sta izbira frizerja in frizure ključna, da je rezultat dober.
Se pravi, imaš pobarvane laske, pa tipkaš po forumu več od mene. Ne hodiš nič ven, žurat pa to ? Zakaj pa se potem sploh barvaš, če ne najdeš dovolj časa niti se pogledat v špegu ? :)))[/quote]
Ja, res sem veliko za PC-jem. Če bi šel gledat mojo zgodovino, bi videl da je to eden izmed redkih vikendov, da pišem čez dan, ker to posega v moj prosti čas. Ampak danes sem že hribolazila zjutraj, ko si še ti sladko spal in imam zdaj čisti relax zase ter sem se lotila enih drugih stvari, zaradi česar sem za pc. Ne vem, kako ti razpolagaš s časom, ker moje pisarjenje na forumu vidiš kot edino aktivnost. A bi ti morala tedensko pošiljati svoj urnik, te osveščati, da forum ni vse, kar naj bi imela?:)))
Ej, dons se bom še pobarvala:). To mi vzame cca. 1h in 30 minut, vmes je veliko čakanja in ti šment, morda bom spet na forumu. O ostalih stvareh te pa ne mislim osveščati. Važno, da se tebi fuuuul dogaja, a ne:).[/quote]
a sama se farbaš? Pol si tud škrtica :-)))
Ja, res sem veliko za PC-jem. Če bi šel gledat mojo zgodovino, bi videl da je to eden izmed redkih vikendov, da pišem čez dan, ker to posega v moj prosti čas. Ampak danes sem že hribolazila zjutraj, ko si še ti sladko spal in imam zdaj čisti relax zase ter sem se lotila enih drugih stvari, zaradi česar sem za pc. Ne vem, kako ti razpolagaš s časom, ker moje pisarjenje na forumu vidiš kot edino aktivnost. A bi ti morala tedensko pošiljati svoj urnik, te osveščati, da forum ni vse, kar naj bi imela?:)))
Ej, dons se bom še pobarvala:). To mi vzame cca. 1h in 30 minut, vmes je veliko čakanja in ti šment, morda bom spet na forumu. O ostalih stvareh te pa ne mislim osveščati. Važno, da se tebi fuuuul dogaja, a ne:).[/quote]
a sama se farbaš? Pol si tud škrtica :-)))[/quote]
GF ima tako uničene lase, da je frizerji več ne upajo (pre)barvat in se zato mora sama :)))
Vse je možno. 🙂
Še posebej, ker nisem sam nagnjen k takšni popolnosti in je zato meja za božanskost nižja od tvoje. 🙂
Vse je možno. 🙂
Še posebej, ker nisem sam nagnjen k takšni popolnosti in je zato meja za božanskost nižja od tvoje. :)[/quote]
Obisk frizerja je nuja, ne pa hoja k popolnosti.
Frizersko delo je težaško, ker morajo ves čas stati, poleg tega pa morajo vdihavati vse tiste kemikalije. Precej jih dela na črno in ti jemljejo stranke frizerjem, ki delo opravljajo legalno in plačujejo davke.
a sama se farbaš? Pol si tud škrtica :-)))[/quote]
GF ima tako uničene lase, da je frizerji več ne upajo (pre)barvat in se zato mora sama :)))[/quote]
Sem vedela, da se bo nekdo spotaknil ob to, da se sama. Ja, že kakšno leto, ker zdaj nimam več pramenov, ki jih ne bi nikoli delala sama. Ne vem zakaj bi imela uničene lase? Imaš ti takšne izkušnje? Če sem šla na barvanje in striženje k frizerju sem porabila 2-3 ure. Predvsem prišparam na času. Denar tukaj sploh ni ključen. Za barvo dam okoli 8€, pri frizerju bi pa doplačala recimo 15€. Pa kaj se spet pogovarjam za amiši:).
Vse je možno. 🙂
Še posebej, ker nisem sam nagnjen k takšni popolnosti in je zato meja za božanskost nižja od tvoje. :)[/quote]
Obisk frizerja je nuja, ne pa hoja k popolnosti.[/quote]
Dihanje zraka je nuja, ne pa obisk frizerja. Brez frizerjev bi prav tako preživeli. 🙂
Ne bi pa bili tako moderni in popolni, kot to predpisujejo modni trendi. 🙂
Obisk frizerja je nuja, ne pa hoja k popolnosti.[/quote]
Dihanje zraka je nuja, ne pa obisk frizerja. Brez frizerjev bi prav tako preživeli. 🙂
Ne bi pa bili tako moderni in popolni, kot to predpisujejo modni trendi. :)[/quote]
What? Če greš k frizerju, si že po modnih trendih?:))) Frizer te uredi, da ne zgledaš kot gate, ki so iz rit potegnjene. Si strižeš nohte? Se briješ? Čemu vse to?
Vdihovati vse tiste kemikalije lmao. Napisala si, kot da delajo v kakšni tovarni barv, lakov. Res ful zdravju nevarno okolje. Potem pa še stranke to vdihujejo in crkujejo drug za drugim, haha.
Vdihovati vse tiste kemikalije lmao. Napisala si, kot da delajo v kakšni tovarni barv, lakov. Res ful zdravju nevarno okolje. Potem pa še stranke to vdihujejo in crkujejo drug za drugim, haha.[/quote]
Probaj ti to delat 8 ur, itak samo sediš za računalnikom.
Vdihovati vse tiste kemikalije lmao. Napisala si, kot da delajo v kakšni tovarni barv, lakov. Res ful zdravju nevarno okolje. Potem pa še stranke to vdihujejo in crkujejo drug za drugim, haha.[/quote]
Probaj ti to delat 8 ur, itak samo sediš za računalnikom.[/quote]
Probaj ti it kdaj k frizerju, da si ogledaš kako delo sploh poteka lol
Probaj ti to delat 8 ur, itak samo sediš za računalnikom.[/quote]
Probaj ti it kdaj k frizerju, da si ogledaš kako delo sploh poteka lol[/quote]
Ej, baje se ti pleša dela…Bom šla k frizerju še zate. :)))
Nemogoče. Predobri geni, pa te fore 😉
Se tebi že delajo sivi laski, gubice ? Te hrbet buba, še lahko hodiš na sprehode, brez birgl ?
Pa, ko greš na avtobus, a ti mladeniči sami od sebe odstopijo sedež (ker te vsakič zamenjajo za bakico)?
GF ima tako uničene lase, da je frizerji več ne upajo (pre)barvat in se zato mora sama :)))[/quote]
Sem vedela, da se bo nekdo spotaknil ob to, da se sama. Ja, že kakšno leto, ker zdaj nimam več pramenov, ki jih ne bi nikoli delala sama. Ne vem zakaj bi imela uničene lase? Imaš ti takšne izkušnje? Če sem šla na barvanje in striženje k frizerju sem porabila 2-3 ure. Predvsem prišparam na času. Denar tukaj sploh ni ključen. Za barvo dam okoli 8€, pri frizerju bi pa doplačala recimo 15€. Pa kaj se spet pogovarjam za amiši:).[/quote]
Je vredno? Barvanje/peroksid dokazano povzroča redčenje las in raka. Hvala mojim staršem, da sem naravno blond in ne zapravljam za lase več kakor je potrebno.
Sem vedela, da se bo nekdo spotaknil ob to, da se sama. Ja, že kakšno leto, ker zdaj nimam več pramenov, ki jih ne bi nikoli delala sama. Ne vem zakaj bi imela uničene lase? Imaš ti takšne izkušnje? Če sem šla na barvanje in striženje k frizerju sem porabila 2-3 ure. Predvsem prišparam na času. Denar tukaj sploh ni ključen. Za barvo dam okoli 8€, pri frizerju bi pa doplačala recimo 15€. Pa kaj se spet pogovarjam za amiši:).[/quote]
Je vredno? Barvanje/peroksid dokazano povzroča redčenje las in raka. Hvala mojim staršem, da sem naravno blond in ne zapravljam za lase več kakor je potrebno.[/quote]
Kaj vse ni zdravo. Sicer imam naravno svetle lase, saj ne skačem iz črnih na svetle. Če bi gledala na čisto vse, kaj ni zdravo, potem bi se lahko izstrelila na Luno. Uporabljaš deodorant z aluminijem? Si kdaj lakiraš nohte? Kaj pa geli za tuširanje ipd.? To se nikoli ne konča.
Je vredno? Barvanje/peroksid dokazano povzroča redčenje las in raka. Hvala mojim staršem, da sem naravno blond in ne zapravljam za lase več kakor je potrebno.[/quote]
Kaj vse ni zdravo. Sicer imam naravno svetle lase, saj ne skačem iz črnih na svetle. Če bi gledala na čisto vse, kaj ni zdravo, potem bi se lahko izstrelila na Luno. Uporabljaš deodorant z aluminijem? Si kdaj lakiraš nohte? Kaj pa geli za tuširanje ipd.? To se nikoli ne konča.[/quote]
To, izstreli se :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
? Zakaj pa?! Kaj bi od tebe ali tvojega meni lahko šlo v nos? GF, imam svoje življenje in živim zanj ne za tvojega. Relax, ne greš mi v nos, ne ti in ravno tako nihče drug.
Mimogrede: imam pomislek, da ti ta forum/forumaše zelo osebno jemlješ – čeprav se večkrat braniš, da temu ni tako – zelo težko me boš prepričala, da ni.
Povej mi, kako naj vas jemljem osebno, če sploh nikogar ne spustim v svoj osebni prostor? Da si stvari, ljudi jemlješ k srcu, se jim moraš prvo odpreti. Kar na suho pa ne gre:)). No, vsaj pri meni ne:). Zatorej…dokler me nekateri zabavajo, je vse ok:).
Forum je zaprt za komentiranje.