Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj so lepe ženske tako pogosto obrekovane?

Zakaj so lepe ženske tako pogosto obrekovane?

Sem prev pomislila na to.

Ko tkole opazujem, pogosto imamo v zobeh lepe ženske. Skoraj nikoli se nihče ne ukvarja s povprečnimi oz. bognedaj izraz “grdimi” puncami. Kdo se kdaj pogovarja o Vidi Petrovčič, Darji Zgonc, …no pa še kakšna bi se našla. Pa ne mislim, da so one grde, kje pa, samo niso nekakšne po videzu izstopajoče punce. No, ko smo že pri izstopajočih…poglejte koliko tem je odprtih o Nini Osenar inp. Pa skoraj bi rekla, da je v realnem življenju, izven interneta zelo podobno. Samo v podjetja, kjer smo zaposleni poglejmo?!

Vaša mnenja? Zakaj se to dogaja. No pa mislim, da je pri moških podobno.

Zato, ker so jim malo manj lepe nevoščljive.

točn tak, ženske so fovš, moški pa zagrenjeni, ker ne morejo dobit leptice in pol jo obkladajo z raznimi vzdevki

Zato, ker se nekatere “lepotice” vedejo tako kot bi bile k…. pardon, tako kot bi bile na pol nage Nine Osenar na Viktorjih. Pač dajo povod za opravljanje. Lepote jim nis(m)o fovš, saj je minljiva. Pameti pa tudi ne, saj jo nimajo…

Hm, pamet? Relativen pojem. Za nekoga je tudi Tamara Vonta neumna. Če ne poznaš osebno človeka, je težko sodit. In verjamem, da kljub temu, da je lepota minljiva, si vse od nas želimo tako hudo dobro izgledat. Nobena debela ženska mi ne bo rekla, da si ne želi take postave. In če bi jo imela, bi se definitivno kdaj tako oblekla! Po tvoje kot k…., sama zase pa sexi. Kakor komu.

zato, da bi malo zmanjšale njihovo tržno vrednost.
lepota pa ni minljiva samo spreminja se. tako, da se zavistnice res lahko požrejo. mi je pa novo, da so nelepe punce praviloma pametne?! resnica je taka, da se pri lepotici pamet nekako ne opazi ker vsi gledajo v obraz in stas…kako krivično mora biti, če si grd in neumen. res dovolj kosti za obiranje.

Zaradi fovšije 🙂 Pa se mi zdi, da niti ne toliko zaradi t.i. lepote, ampak zaradi samozavesti in privlačnosti – še takšna lepotica bi izgubila vsako pozornost, če ne bi izžarevala energije 😉 Moški takih žensk itak ne obrekujejo, ampak se – eni bolj potiho oz. na skrivaj, drugi glasneje – slinijo.

Vsaka naj poskrbi za svoje iskrice v očeh in naj ne zavida tistim, ki to že imajo ;)))

KO so me nehali obirat sem dojela, da sem se postarala in nisem več in…

no, važno, da jo ti imaš…

Zaradi foušarije…..kar je lepo je lepo.

zato, ker možje tistih ne tako lepih, ampak pametnih, fantazirajo o lepih in potem se tiste ta prve tolažijo, da so lepe itak neumne :))

Jaz imam sodelavko, ki je (bila) precej lepša od npr. Nine Osenar. Podoben tip kot Bernarda Marovt, po mnenju večine še nekoliko lepša. Nikdar nisem o njej zasledila nikakršnega obiranja, obrekovanja…karkoli. Punca je svojo lepoto imela za nekaj normalnega, ni se izpostavljala, ni je izrabljala za promocijo in zaslužek. Nikjer nikakršne foušije, le včasih občudujoči vzdihi, ko smo njeno popolnost videli v kopalkah, v stilu…o, ko bi jaz bial vsaj približno taka.

Tisto, kar te punce dela tako “žvečljive” za druge, ni njihova lepota, ampak ven metanje. Če bi se Vida P. pojavljala na vsaki pasji procesiji napol gola in po cajtengih razglašala (v pomankanju boljših novic), kako se je ustrašila, da nima mogoče raka, bi jo obirali še bolj:) ker ji ne bi opravičili, da ni lepa.

če bi vida p. to počela, bi jo vsi občudovali, ker je, kljub pomanjkljivostim, tako samozavestna :))

:))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

hehehe

ja mene to tud zanima. jaz sem tudi lepa, pa ful dobro postavo imam (ljudje kar ne morejo verjet, da sem rodila, pa koliko sem stara), pol pa me nekatere ženske kr nimajo rade že samo zato, ker sem taka kot sem. v resnici sem pa izobražena, inteligentna, humana in zelo preprosta in družabna (joj, kot da bi pisala ženitno ponudbo). ja pa res je, da zelo rada nosim dekoltejčje, visoke petke, ozka krila. veliko dam na svojo zunanjo podobo in rada sem seksi, ker se ful dobro počutim.
no povejte mi, zakaj vam grem na živce?

Jaz priznam, da me ob samozavestnih ljudeh včasih zagrabi “fovšija”. In če so to še zelo lepe ženske … no – sem že opazila, da jim manj privoščim uspeh, kot drugim. Vem, da je to grdo in poskušam se temu kolikor se da upirati. Pa vendar – nekje globoko v meni ta “fovšija” ostaja.

KO bom uspela sama razčistiti s svojo samozavestjo (no, skoraj bi bil že čas:)), takrat vem, da se bom tega znebila. In slej ko prej mi bo uspelo….

sigurno ti bo uspelo, pa ti povem, da si zelo pogumna, “maš jajca”, to pa je zelo dobra popotnica k samozavesti.

ksantipa, lahko si inteligentna do neskončnosti in lepa do popolnosti; ne veš pa, da se nov stavek začne z veliko začetnico??!!!

evo, pa si me dobila.

New Report

Close