Zakaj so moški neodločni in ne vedo kaj si želijo?
Ja zanima me kako da moški pri svojih 35 letih ne ve kaj si želi? Razumem da to recimo ne ve nek 20-letnih ampak pri 35.tih pa bi že moral vedeti kaj si želi in koga. (prekinil dolgoletno vezo,ker je tisti trenutek tako čutil,nato iskal kontakt pa govoril da jo ima rad ampak ne ve kaj si želi ne ve kaj naj naredi,kaj se dogaja z moškimi? Očitno smo ženske res z Venere,moški pa iz Marsa da vas enostavno ne razumemo. :/
a bi bla lohk bol jasna… kaj te je prevaral, tako povej
Tudi sam imam 35 let in točno vem, kaj hočem oziroma kakšno punco bi si želel spoznati. Ampak takih očitno ni.
Itak da vsak ve pr 35ih (tud če ne, ga lajf fukne kamor spada do takrat), sam njej nabija, da jo mal ukol vrti, babo zmešano. Po moje jo je prevaral, pol se je pa zgovarjal na neodločenost, kura zmešana
Ja po moje so, sam nimaš dnarja al pa premal probavaš kaj ? 🙂
Al je še en mamin sine, ki bi bil rad odrasel (pa ne zna bit), al je pa uporabil najstarejši možen izgovor za prekinitev veze, bi se pa vsake tok še mal dol dajal.
Sploh ni važno v bistvu; tega je za pustit na miru, pa nej luta po vesolju po svoje. Od takega res težko kaj konkretnega pričakuješ.
a bi bla lohk bol jasna… kaj te je prevaral, tako povej[/quote]
ne sploh ne ni bilo nobene prevare enostavno po 11 letih rekel da ne ve kaj mu je da ne čuti nič da je prazen in nesrečen,čez dva meseca pa prijatelju jokal da je storil napako a meni nikoli priznal samo toliko da me ima neizmerno rad da sem pomemben človek v njegovem življenju ampak ne ve kaj naj stori ….. in potem naj takega človeka ženska razume ne gre ne znam …
a bi bla lohk bol jasna… kaj te je prevaral, tako povej[/quote]
ne sploh ne ni bilo nobene prevare enostavno po 11 letih rekel da ne ve kaj mu je da ne čuti nič da je prazen in nesrečen,čez dva meseca pa prijatelju jokal da je storil napako a meni nikoli priznal samo toliko da me ima neizmerno rad da sem pomemben človek v njegovem življenju ampak ne ve kaj naj stori ….. in potem naj takega človeka ženska razume ne gre ne znam …[/quote]
To je posledica njegovega notranjega konflikta.
Rad bi neko popolnost, pa tega seveda nikoli ne bo imel. Lahko se temu le približamo, je pa zato potrebno vedeti kdo smo, kaj si želimo in zakaj nas življenje ne osrečuje ter potem delati na tem, da nas bo osrečevalo.
Vsi odgovori so v njem, le poiskati jih je treba.
Ja pol naj pa nazaj pride, simpl.
Ja pol naj pa nazaj pride, simpl.[/quote]
saj pravim da ne ve ker se boji da se ne bi zgodilo rec. čez 2 leti isto da bi prisel do take točke skratka ne razumem ga res ne……
Saj zato sem vprašala kako kaj večina moških pri sebi ve kaj želijo pri takšnih letih recimo da naj bi ali ne ali se mogoče motim?
Jaja… ni se še ločil od maminega krila. … al jo je pa prevaral pa se zdej vadi na foro, da ne ve kaj bi.
Jaz sem vedno vedel kaj hočem in če ni bilo tako sem pretehtal možnosti, tako od svojega 20-tega leta dalje. Ampak tehtal sem vedno po pravilih in ne po trenutnem navdihu. Familija je bila vedno No.1, ostalo lahko počaka.
Jst tud mislim, da jo je prevaral, 2meseca je natikal sam sebe (celega) na voljno mednožje, potem je pa videl, da takega adrenalina njegovo telo in denarnica ne bosta zdržala in je ugotovil, da je cenej če staro kuro nazaj vzame, k jo je že zdresiral, da ne rabi potovanja, haha!
jst enga poznam k je prodal firmo za dober denar in ga ni blo skor 1leto nikjer, je same mladenke z daddy issues porival, mešalo se mu je od nektarja, ga je imel skos ukol ust.. No pol ko je vse spušil je pa tud jokal prejšni, tud neke take dobe, kako se je iskal pa tko, hehe…
Sicer pa baba kwa bi rada, hoče te nazaj, pa ti imaš dvom, vzem ga nazaja pa vidi, kle ti bodo ločenke/samske svetovale, da ga steraj v kurac, poročene da potrpi, samski pa da se zgoni. Vzem ga nazaj pa vidi, dokler imaš še dvom.
Vzem ga nazaj, CASE CLOSED.
Kako naj povem če moški ne pokaže da bi se boril za žensko naredil kaj “spremenil”,kako naj še sploh greš nazaj? Ampak očitno je večina moških takšnih da niso pripravljeni za resne zveze in jim gre po glavi samo skakanje od cveta do cveta (govorim na sploh-ne za moj primer) tudi če imajo doma žena pa pol kar mu tudi drugi govorijo,ampak očitno vam ena ni dovolj,in zvestih moških ni,kar je žalostno ampak resnično očitno po vaših odgovorih. (ne govorim za vse ampak očitno jih je teh ogromno).
Ja po moje so, sam nimaš dnarja al pa premal probavaš kaj ? :)[/quote]
Ne vem zakaj govorite da ženska pada na denar no mogoče res katere ampak nismo vse enakega mišljenja da mora tip imeti denar da bi bil dovolj dober. Bistveno je,da je iskren,samo take robe primanjkuje (moških).
Ne vem zakaj govorite da ženska pada na denar no mogoče res katere ampak nismo vse enakega mišljenja da mora tip imeti denar da bi bil dovolj dober. Bistveno je,da je iskren,samo take robe primanjkuje (moških).[/quote]
Ne vem kaj ti razumeš pod denar, sam nemali delež moških NIMA NIČ. Niti osnove ne. Če ima stanovanje, sužbo, avto… je to že veliko 🙂 Ima nek denar. Kaj pa če nima nič ? Bi ga vzela? moj kurac
Kako naj povem če moški ne pokaže da bi se boril za žensko naredil kaj “spremenil”,kako naj še sploh greš nazaj? Ampak očitno je večina moških takšnih da niso pripravljeni za resne zveze in jim gre po glavi samo skakanje od cveta do cveta (govorim na sploh-ne za moj primer) tudi če imajo doma žena pa pol kar mu tudi drugi govorijo,ampak očitno vam ena ni dovolj,in zvestih moških ni,kar je žalostno ampak resnično očitno po vaših odgovorih. (ne govorim za vse ampak očitno jih je teh ogromno).[/quote]
Sej je pokazal, poskrbel je da si dobila sporočila kok te ma rad pa ves ta bullshit. Kaj bi še rada ? Ja odvisno kakšna si, tok se bo boril. Sej je že velik naredil da je pojokal da te hoče nazaj. Ja in če se eni gonijo, bodi vrhunska pa se ne bo. Zvestoba zahtevat pri šlaufih in smradu je kriminal!
Kako naj povem če moški ne pokaže da bi se boril za žensko naredil kaj “spremenil”,kako naj še sploh greš nazaj? Ampak očitno je večina moških takšnih da niso pripravljeni za resne zveze in jim gre po glavi samo skakanje od cveta do cveta (govorim na sploh-ne za moj primer) tudi če imajo doma žena pa pol kar mu tudi drugi govorijo,ampak očitno vam ena ni dovolj,in zvestih moških ni,kar je žalostno ampak resnično očitno po vaših odgovorih. (ne govorim za vse ampak očitno jih je teh ogromno).[/quote]
Sej je pokazal, poskrbel je da si dobila sporočila kok te ma rad pa ves ta bullshit. Kaj bi še rada ? Ja odvisno kakšna si, tok se bo boril. Sej je že velik naredil da je pojokal da te hoče nazaj. Ja in če se eni gonijo, bodi vrhunska pa se ne bo. Zvestoba zahtevat pri šlaufih in smradu je kriminal![/quote]
No,meni se ni jokal,jokal se je svojemu prijatelju. Ne razumem zvestoba pri “šlauhih”,verjemi če bi me videl bi drugače govoril daaaaaleč od šlauhov. :).
Naivna si ko pes. A mislš da ni vedel da bo do tebe prišlo ? Ne če pa si lepa, potem ga pa vzemi nazaj kajne. Malo ga priveži na ketno pa bo, če si lepa pa vrhunska se ti bo pustil. Naj te poroči, če še nista.
Dostikrat imajo ljudje sami s sabo probleme, potem pa pričakujejo, da jih bo partner rešil ali pa ni pravi zanje. Tako pač to ne gre. S krizo identitete ali pa nedoseženimi cilji, oziroma kakršnim koli že osebnim problemom, se mora vsak soočiti sam. Partner je lahko v oporo, zagotovo pa ne mora biti rešitev problema, če z njim sploh nič nima.
Na kratko: tvoj partner bo moral sam pri sebi razčistiti kaj hoče in česa ne ter kako do tega priti. Da se je stvari lotil tako, da je najprej prekinil zvezo, namesto, da bi jo poskusil rešiti, oziroma vsaj ugotoviti, v čem je problem, niti slučajno ni znak zrele osebnosti. Tak potrebuje terapevta, oziroma strokovnjaka. Le tako bo ugotovil, kaj ga sploh muči, in nato stvar pri sebi razčistil. Šele takrat bo primeren za partnersko zvezo.
Je mogoče depresiven? Ima stresno službo, se je njegovo življenje v zadnjem letu drastično spremenilo? So bili kakšni drugi stresni zunanji dejavniki (bolezen ali smrt v družini, izguba službe, itd.)?
Druga varianta pa je, da je njemu popolnoma jasno, kaj ga je motilo, ampak ti tega ni iskreno povedal. Mogoče ga je kasneje zaskrbelo, da bo ostal sam? Nekateri so raje v slabi zvezi, kot brez. Kar seveda ni zdravo, se pa pogosto dogaja.
Dejstvo je, da morata priti stvari do dna, preden bo kaj upanja za nadaljevanje zveze. Tvoj mora najprej nehat sam sebi lagat, šele potem se bosta lahko iskreno pogovorila.
Odgovor na osnovno vprašanje: ne, niso vsi 35-letniki takšni. Se pa vsak od nas v nekaterih problematičnih situacijah znajde bolje in se jim lažje prilagodi, v drugih pa manj. Vsak se lahko znajde v stiski, ne glede na leta. So pa nekateri na soočenje s problemi pripravljeni bolje kot drugi.
Ma ni ne eno ne drugo. Probavam online, ampak niso resne. Poglej recimo tole no:
http://med.over.net/forum5/read.php?151,10404244,10405157#msg-10405157
Takoj nekaj zamerijo, pa če napišeš, da ženske niso resne, naredi iz tega cel halo. Pa vselej sem bil iskren in vse povedal, kot sem mislil. Ravno tule v teli vaši temi pa nekatere pišejo kako iskrenih moških ni. TUKAJ SEM! Pošten, iskren, dober kot kruh, sposoben, delaven, ustrežljiv, ljubeč. Ravno zato, ker sem iskren, pa zbežite. Prej bi rekel, da moraš z ženskami delati kot v rokavicah, paziti na vsako izrečeno besedo in 10x premisliti kaj vse bi lahko še pomenila, ker dama bo seveda razumela na najslabši možen način. A je res treba tega? Izbere si pa tistega, ki se zna bolje pretvarjati. Na koncu smo pa vsi moški psi. Daj no daj…
Ne štekam tega čakanja da se bo nek pikzigmar odloču al nas hoče al ne.
Na mest tacga se kar jaz odločim. ….Naj gre lepo v maloro
….biti enajst let v vezi in sploh nimata nikakršnih skupnih ciljev niti nadgradnje odnosa,bolje da sploh nista v vezi,svoj del neodločnosti pa nosiš tudi sama najbrž niti ne veš kaj si želiš….
Tule pa malo preveč napočez udrihaš. Jaz nisem tak, nikoli bil in nikoli ne bom. Bil sem vedno zvest.
Res pa je, da trenutno nisem pripravljen na resno zvezo, ker moram pri sebi še marsikaj predelat, ne pomeni pa to, da se ne bi spustil v resno zvezo, če mimo pride ONA, ki mi paše, ki me pritegne 100%.
Še o borbi za žensko: Sam se nočem boriti za žensko, ki čaka samo na to, da se bo nekdo zanjo boril. To kar hočem je to, da so občutki obojestranski, da je partnerki toliko do mene, da mi ni potrebno vedno znova dvoriti, se napenjati do onemoglosti in zraven trepetati, če bo ostala z mano ali ne. Z mano ostane, če tako želi, če ne želi pa naj gre in to čimprej. Verjetno še kdo tako razmišlja.
Če res ni bila po sredi kaka prevara pa tale tvoj verjetno malo taktizira in želi pred tabo ohraniti videz ponosnega moškega, ki ne dela napak, čeprav jo je naredil… Meni osebno je to abotno in nevredno zrele osebe, ampak ljudje smo različni in ravnanja tudi…
Jaz bi se kar podpisala pod.tole. Tudi mene je pustil po enajstih letih z istimi besedami kot tebe avtorica. In prej kot v dveh mesecih prisel nazaj kot kuzek. In ne, ni bilo druge zenske. Skupaj sva bila se 4 leta, delala na odnosu, se pogovarjala, pa sva se kljub temu vrtela v zacaranem krogu. Zal je bil en velik mamin sinko, mama mu je ves cas nabijala, da bo velik revez, ko nje vec ne bo, ker ga nobena ne bo tako stregla in imela rada, kot ona. Bil je razpet med svojo familjo in med mano, globoko v sebi vedel.kaj zeli, mi iskreno o tem vedno govoril, a na koncu ugotovil, da nima toliko j… da jim postavi meje in zacne ziveti svoje zivljenje. Ko je slo le se na slabse in se jim je cisto uklonil, sem ga zapustila. Zdaj je kot kup nesrece, a ima seveda mamico na svoji strani. Torej: iskreno se pogovori z njim, ce mislita nadaljevati in resnicno dobro premisli, ce je vredno nadaljevati. Vcasih pogreta juhca ni vec tako dobra. Pa srecno!
Forum je zaprt za komentiranje.