Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj so pajkice tako popularne?

Zakaj so pajkice tako popularne?

Uf… dobra stara 80-ta. Nostalgija… Sem bil nekoc “tak”? 😉

https://www.youtube.com/watch?v=KrZHPOeOxQQ%5B/quote%5D

Oh, kako so bili včasih fantje lepi.Dolgolasi in v ozkih hlačah…Le kam so šli vsi?
:)))))))
Na našem faksu je bil predavatelj s čisto modrimi očmi, dolgolasec in pripeljal se je na motorju.Ojoj…Ampak res dober govornik.Filozofija.

Leder jakna, dva prekrizana ponetana pasova, ponetane rokavice (brez prstov), elasticne oprijete kavbojke, legendarne pumice (visoke seveda) in Gilera letnik ’87… Brez celade seveda. Skoduje frizuri. Sweet sixteen. :-)))

[attachment=0]GILERA-RC-125-Rally-12125_1.jpg[/attachment]

https://www.youtube.com/watch?v=ClxXDfvtoj0

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Res je. Prve sem si kupila za doma, za pucanje, ker so bile raztegljiva, pa hlačnice niso mahedrale naokoli in se zatikale. Potem sem jih začela nositi še pri telovadbi. Vse to veliko prej, predno so postale moderne in razširjene povsod.
Prav super se mi zdi, da so še vedno popularne, ker takrat sem se bala, da se jih ne bo dalo več kupiti.

Leder jakna, dva prekrizana ponetana pasova, ponetane rokavice (brez prstov), elasticne oprijete kavbojke, legendarne pumice (visoke seveda) in Gilera letnik ’87… Brez celade seveda. Skoduje frizuri. Sweet sixteen. :-)))

GILERA-RC-125-Rally-12125_1.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=ClxXDfvtoj0%5B/quote%5D

Mene je vozil na morje en frajer s Kawasakijem.
Saj je bilo lepo.Zdaj ne bi šla več.Edino s kakšnim chopperjem.Tako počasi in uživaško.

Res je. Prve sem si kupila za doma, za pucanje, ker so bile raztegljiva, pa hlačnice niso mahedrale naokoli in se zatikale. Potem sem jih začela nositi še pri telovadbi. Vse to veliko prej, predno so postale moderne in razširjene povsod.
Prav super se mi zdi, da so še vedno popularne, ker takrat sem se bala, da se jih ne bo dalo več kupiti.[/quote]

[code]Leggings became a part of fashion in the 1960s…[/code]

Emmmm… Jaz se jih pri nas spomnim sicer iz zgodnjih ’80-ih… Pri moskih pa recimo v drugi polovici (pri slednjih bolj v obliki oprijetih kavbojk, oz. hlac iz pretezno umetnega usnja) Me pa res takole iz firbca zanima, kdaj so torej prisle k nam. Kdaj je torej bilo to, kar pravis?

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

GILERA-RC-125-Rally-12125_1.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=ClxXDfvtoj0%5B/quote%5D

Mene je vozil na morje en frajer s Kawasakijem.
Saj je bilo lepo.Zdaj ne bi šla več.Edino s kakšnim chopperjem.Tako počasi in uživaško.[/quote]

Kawa je zakon. 😉

Midva razmisljava o tem, da bi izpeljala se vsaj tisti dve furi, ki sva ju bila prisiljena opustiti.

[attachment=0]english-book-travel-edition03.jpg[/attachment]

Kaj v tem slogu pogledujeva sedaj (ze kar lep cas). Ampak, kdo ve kaj se bo. :-)))

Prav super se mi zdi, da so še vedno popularne, ker takrat sem se bala, da se jih ne bo dalo več kupiti.[/quote]

Emmmm… Jaz se jih pri nas spomnim sicer iz zgodnjih ’80-ih… Pri moskih pa recimo v drugi polovici (pri slednjih bolj v obliki oprijetih kavbojk, oz. hlac iz pretezno umetnega usnja) Me pa res takole iz firbca zanima, kdaj so torej prisle k nam. Kdaj je torej bilo to, kar pravis?[/quote]

V 50ih in 60ih so jim rekli špichoze. Uporabljali so jih za šport (vidiš jih lahko v filmih o Vesni, ko grejo smučat), pa tudi kar tako. Bile so pa iz bolj kompaktno tkane tkanine in z zanko za nogo, da so bile lepo nategnjene. In v tistih časih zaradi načina življenja in drugačne prehrane še ni bilo teh zdrizasto zašpehanih bajs, ki danes preplavljajo slovensko deželo.. punce v špichozah so bile prav fejst.

Emmmm… Jaz se jih pri nas spomnim sicer iz zgodnjih ’80-ih… Pri moskih pa recimo v drugi polovici (pri slednjih bolj v obliki oprijetih kavbojk, oz. hlac iz pretezno umetnega usnja) Me pa res takole iz firbca zanima, kdaj so torej prisle k nam. Kdaj je torej bilo to, kar pravis?[/quote]

V 50ih in 60ih so jim rekli špichoze. Uporabljali so jih za šport (vidiš jih lahko v filmih o Vesni, ko grejo smučat), pa tudi kar tako. Bile so pa iz bolj kompaktno tkane tkanine in z zanko za nogo, da so bile lepo nategnjene. In v tistih časih zaradi načina življenja in drugačne prehrane še ni bilo teh zdrizasto zašpehanih bajs, ki danes preplavljajo slovensko deželo.. punce v špichozah so bile prav fejst.[/quote]

Tudi baletke in plesalke… V Kazini so bile “obvezna oprema” skupaj z volnenimi – kakosejimzerece – gamasami? A mislil sem, da tu govorimo o “oblacilih za vsak dan”. Se torej popravljam: kdaj so pri nas prisle v vsakdanjo rabo? Je bilo to pred ’80-timi?

Sama nosim pajkice le za v fitnes in na ostalo rekreacijo, ter včasih doma. Za ostale priložnosti pa se mi ne zdijo primerne.

Pajkice prevladujejo zato, ker so ljudje kljub vedno bokjšemu dostopu do vseh informacij vedno bolj neumni in nerazgledani. To  seveda vpliva na številna področja v njegovem življenju, med drugim tudi na pomanjkanje okusa in čuta za estetiko, ter seveda tudi na sposobnost izbiranja primernih oblačil za izbrane priložnosti. Nižji, slabo izobražen sloj se nikoli ne uredi kot uglajena gospa, ko gre za žensko, za moške velja isto. Na kakih bolj svečanih dogodkih takoj ločiš med izobraženim moškim in med enim z morda končano OŠ. Prvi bo v fini moški obleki, drugi bo v oprijetih, spranih kavbojkah, ki segajo do vrh gležnjev, superge in ena kričeče barvasta srajca oz. majica, pa prepričan, da je “fino” urejen. In tako se tudi ženske in punce tlačijo v pajkice ob vsaki priložnosti, medtem ko jih tiste s kako sivo celico v glavi oblečejo za tja, kamor spadajo – za tek, fitnes in ribanje kopalnice.

Meni so pa prav grde. Jih ne oblečem več niti doma

pač kažejo cvpje “kamelje kopita” … in izržajo “pofukljivost”

Zato, ker je ženstvenost rezervirana samo še za višjo klaso, katere dame imajo čas in smisel za poudarjanje prefinjene lepote in elegance.

Večina žensk je delavk oz. nižji sloj. Najlažje je dati nase pajkice in se zliti z večino. Na tak način se loči sive miši in prave dame.

Odgovor na objavo uporabnika
Neverjetno, 14.06.2016 ob 13:52

Saj ne vidiš več ženske v krilu. Vse imajo oblečene pajkice. Suhe, debelorite, babice,

Udobne so.

BonicaMellucci, 12.02.2017 ob 11:49

[img]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRrRKlG7BDVZJGZBoUQKhgZVteMdLF_1IwvjypyixE42MT1u3ZUtg[/img]

Uh, tole je pa za prste obliznt. Prov škoda da jih je pr nas tok mal za vidt

Nekaj jih pa še imam, ko sem športala 😁😅☺️☺️☺️ Pa takrat sem oblekka celi mštunfe najlonk, oa petke in kikle.  Pa mi zdej pade na nekam, da fajn zgledam tud brez tega. Brez sporta in brez petk, bolj udobna, s kašni kilo več, če bi dala gir petke  z bajlonjam un kiklo, bi pregireli. Pa šoaram srce, tudu od babnc  v realo. Ze z dolgo obleko. 😅🙃☺️☺️☺️

🐑, 08.01.2025 ob 20:30

Zato, ker je ženstvenost rezervirana samo še za višjo klaso, katere dame imajo čas in smisel za poudarjanje prefinjene lepote in elegance.

Večina žensk je delavk oz. nižji sloj. Najlažje je dati nase pajkice in se zliti z večino. Na tak način se loči sive miši in prave dame.

Kera terna 😅😆😂🤣☺️☺️☺️ Sigurn to drži. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Ker dobro razkrijejo obliko pizdovja, po kateri psi vohljači ocenijo kvaliteto garaže za svojega “konjička”.

Pajkice so nekaj najlepšega kar smo dobili. Tudi tiste “z neprimerno postavo” me ne motijo, težko pa obljubim, da bom na teh zadržal pogled. Pajkice so 5x bolj seksi kot mini krilo. Tako da punce, cim vec, v še več priložnostih. X)

Jih nosim,ker so udobne. Sem že precej let na tem svetu, smo dali že marsikaj skozi,od  mini,midi,vroče hlačke, ampak kaj tako nagravžnega,kot so te pajkice,ki lezejo v rit, pa še ne. Pa naj bo še tako lepa postava.

Ojej, kaj bi brez pajkic, sigurno jih nosim vsaj pol časa, že 30 let

New Report

Close