Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj so pametne ženske tako pogosto samske?

Zakaj so pametne ženske tako pogosto samske?

drugače pa to zame ni ravno znak pametnega človeka.. prej prepirljivega in glede na temo prepira – precej omejenega človeka.

*** lupus pilum mutat, non mentem *** ** malus omnia in malum verit **

Še en tipičen izgovor. Ja seveda, svet se mi je podrl ker je nekaj naredila bolje od mene. In ja seveda sem nesamozavesten, tipični izgovori za tako delovanje. Sem jih tudi sam poslušal. Vse kar sem hotel je navadno sobivanje z vzponi in padci. Ne pa “jaz skuham boljšo kavo”, “jaz skuham boljše kosilo”, “bolje zložim cote”, “hitreje zamenjam žarnico”. V redu who cares, ampak ne iz dneva v dan, potem imaš pač dovolj in greš. Pa vse tri so si bile podobne.[/quote]

ooo da bi bilo pri nas tako…. 🙂 🙂 pokaži če res skuhaš boljše kosili/kavo.. 🙂 in to kaži vsak dan :)[/quote]

Ženske so bile inteligentne, tukaj ni dileme. Ampak povsod so videle prostor za tekmovanje. Tega se mi pa ne da. Ženska je za mene zavetje pred svetom, človek ki mi bo vedno stal ob strani, ne pa nekdo s katerim bom tekmoval za bog si ga vedi kaj.

nimam komentarja ,ogromno je samopoveličevanja samovšečnosti in samohvale

no končno, iščeš žensko, ki bo dovolj odvisna od tebe, da se je ne boš bal izgubiti.

sicer pa so inteligentni ljudje obsojeni na samoto duše, ampak to zanje sploh ni problem.

hehe, še en tipični izgovor. Moja lahko gre kadar hoče ima dovolj denarja. Pa pravi da zaenkrat bo še malce ostala. Sploh pa očitno ti ni jasn temelj sobivanja

Čakaj, saj res, ti že imaš mojo tel. št, Katenjka, Antilopa, GF… A njo pa naj kar izpustim?
Nimam srca, nisem tak. Rad osrečujem ženski in jim polepšam dan tudi s številkami, ampak to ne s kakršnimi koli številkami, temveč takimi, ki povzroči, da na 2. strani linije vztrepeta srce in se naježi koža, ko zaslišijo prodoren, žametni štajerski glas[/b][/b]. :D[/quote]

Že samo zaradi tega se splača. Najdi me :D[/quote]

Kateri forumski kamenček pa naj preobrnem, da te najdem, ne vem, kje se skrivaš?

Razlika je, če je ženska pametna ali pa zgolj ‘pametna’. Težavne so te, ki so pametne pod narekovaji. 🙂
Npr. Lepolasko za prenašati, moraš imeti jeklene živce, nemogoča za zvezo, zato lahko prodaja le seksualnost moškim, čeprav ona misli, da je to pamet, kar trži med nogami, ker je ‘pametna’ in ne vidi daleč predse. 😀

V zvezi je pomembna predvsem čustvena dimenzija obeh, kakor pa prirojen ‘tip računalnika’, saj nam računalniška logika ne preračuna in izvrže formul, kako z nekom shajati, se sporazumevati, imeti nekoga rad, ne pozna pojma srčnost, ne bližine, ne navezanosti, predajanja itd.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Iz odgovorov je razvidno, da si dedci želijo čimmanj komplicirano babo, ki jim bo nudila zavetje pred svetom. To se v bistvu tepe z zahtevami bab, ki bi rade čimboljšega dedca. S takim, ki hoče…eno pač…si nimajo kaj početi, dolgoročno…Pridemo do bistva, zakaj večina zvez razpade, ker si dedci zvezo predstavljajo kot miren pristan, babe pa kot divjo avanturo.

In od tod pridemo do fenomena, da babe žive v serijski monogamiji.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Te babe niso nobene intelektualke, ker bi jih zaradi tega kao večina m. populacije težko shandlal. Problem je, ker so to nadute, samovšečne pi*dice neatraktivnega videza, ker če ne bi se z drugimi atributi ponašale, ne pa z načitanostjo, izobrazbo, delovnimi izkušnjami ipd nerelevantnimi stvarmi. A dobiš erekcijo, ko zagledaš zamaščeno očalarko z nezanimivi obraznimi potezami in kao nadpovprečnim IQ-jem ?

ne razumete.. debela, stara, grda ipd.. mora narest najmanj en doktorat, zato da je lahko le to krivo, da je noben ne povoha… preveč pametna/razgledana/izobražena ipd.. se je bojijo pa to

Kaj ima inteligenca skupnega s tekmovanjem? Hočeš povedat, da inteligentni ljudje tekmujejo bolj kot manj inteligentni? Po moje je prej obratno, če že posplošujemo. Ampak tega itak ne moreš, zato mislim, da je odvisno od posameznika oziroma od para, kako se vede. Ni vsak inteligenten tekmovalen. Ponavadi to velja za mlade, ki se še dokazujejo oziroma za vase nesigurne ljudi, pa naj so inteligentni ali pa ne.
Z leti človek, to za odnose slabo lastnost, ponavadi izgubi, se umiri in tudi odnose lažje fura, tudi z inteligentno žensko. Pogoj pa je, da je tudi ona našla nek mir v sebi, da ve kaj hoče in najde nekoga s podobnim ciljem.[/quote]

Ne verjamem, da je imel v mislih to, kar mu ti očitaš.

Sem pa tudi jaz opazila, da je to, kar je naštel, pri večini inteligentnih in kronično samskih, rdeča nit, ki se jim vleče skozi življenje. Marsikateremu je že preprost prosim, hvala ali pa oprostite… zelo velik problem.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

no končno, iščeš žensko, ki bo dovolj odvisna od tebe, da se je ne boš bal izgubiti.

sicer pa so inteligentni ljudje obsojeni na samoto duše, ampak to zanje sploh ni problem.[/quote]

Hahaha …. in potem se je vnel prepir :))))

Prav lepo je povedal kaj bi rad, ampak ne. Je treba takoj na zadnje tace, pa kremplje ven.

NE, ne išče ženske, ki bo odvisna od njega. Išče žensko, ki mu bo nudila zavetrje in podporo. In on njej. Ne vem kaj tu ni jasnega.

Kaj ima inteligenca skupnega s tekmovanjem? Hočeš povedat, da inteligentni ljudje tekmujejo bolj kot manj inteligentni? Po moje je prej obratno, če že posplošujemo. Ampak tega itak ne moreš, zato mislim, da je odvisno od posameznika oziroma od para, kako se vede. Ni vsak inteligenten tekmovalen. Ponavadi to velja za mlade, ki se še dokazujejo oziroma za vase nesigurne ljudi, pa naj so inteligentni ali pa ne.
Z leti človek, to za odnose slabo lastnost, ponavadi izgubi, se umiri in tudi odnose lažje fura, tudi z inteligentno žensko. Pogoj pa je, da je tudi ona našla nek mir v sebi, da ve kaj hoče in najde nekoga s podobnim ciljem.[/quote]

Ne verjamem, da je imel v mislih to, kar mu ti očitaš.

Sem pa tudi jaz opazila, da je to, kar je naštel, pri večini inteligentnih in kronično samskih, rdeča nit, ki se jim vleče skozi življenje. Marsikateremu je že preprost prosim, hvala ali pa oprostite… zelo velik problem.[/quote]

Če je to problem, ni zato, ker “inteligenten” človek tega ne bi dojel, to je zato, ker je preprosto neotesan, nevzgojen in zaradi zafurane vzgoje tak človek ni sposoben za sobivanje s komerkoli. Zato ostajajo samski in ne zato, ker bi bili preveč pametni.
Mislim, da je Marko zadel bistvo.
Težava pri takih razpravah je, ker ljudje ne ločijo med vzgojo in nekimi naravnimi danostmi, recimo inteligenco in potem neinteligentno posplošujejo…. 😛

A dobiš erekcijo, ko zagledaš urejeno, seksi, šlank intelektualko z lepimi obraznimi potezami? Pa bohpomagaj, tud IQ je nadpovprečen :))). Al pa dobiš fižolčka takrat?

.......... Quidquid agis, prudenter agas et respice finem!

A dobiš erekcijo, ko zagledaš urejeno, seksi, šlank intelektualko z lepimi obraznimi potezami? Pa bohpomagaj, tud IQ je nadpovprečen :))). Al pa dobiš fižolčka takrat?[/quote]

verjetno fižolčka in odprta usta (prepih v glavi)

drugače pa to zame ni ravno znak pametnega človeka.. prej prepirljivega in glede na temo prepira – precej omejenega človeka.[/quote]

To je človek, ki ne zna izrazit svoja čustva na primeren način in potem ponižuje partnerja, da bi se sam bolje počutil, v bistvu zgolj kriči po pozornosti in če bi je imel dovolj (je pa nikoli nima, ker je pijavka, ker se ne zaveda samega sebe) tudi potrebe po tekmovanju ne bi bilo.

drugače pa to zame ni ravno znak pametnega človeka.. prej prepirljivega in glede na temo prepira – precej omejenega človeka.[/quote]

To je človek, ki ne zna izrazit svoja čustva na primeren način in potem ponižuje partnerja, da bi se sam bolje počutil, v bistvu zgolj kriči po pozornosti in če bi je imel dovolj (je pa nikoli nima, ker je pijavka, ker se ne zaveda samega sebe) tudi potrebe po tekmovanju ne bi bilo.[/quote]

e točno to… Ampak nisem prepričana, da je ta lastnost povezana z inteligenco. Inteligenten človek se ne obnaša tako.

To je človek, ki ne zna izrazit svoja čustva na primeren način in potem ponižuje partnerja, da bi se sam bolje počutil, v bistvu zgolj kriči po pozornosti in če bi je imel dovolj (je pa nikoli nima, ker je pijavka, ker se ne zaveda samega sebe) tudi potrebe po tekmovanju ne bi bilo.[/quote]

e točno to… Ampak nisem prepričana, da je ta lastnost povezana z inteligenco. Inteligenten človek se ne obnaša tako.[/quote]

Zakaj se ne bi?
Tudi taki ljudje padajo s kolesom dokler se ne naučijo vozit, mar ne? 😉

ah kaj pa vem… zelo malo takih ljudi poznam.. lahko pa da je to doma za 4imi stenami drugače

🙂 🙂

- - - - - - - - - - - - [url]https://prvipaketek.si/verzi-in-cestitke-ob-rojstvu/[/url] -->> Čudoviti verzi ob rojstvu otroka ;)

Vsaj en k je dojel bistvo.

Aja? Jaz sem pa mislila, da če imaš trdi disk poln in še kaj nalagaš, da ti pa kaj druzga ven pade 😛

Saj ne rabiš hodit za 4stene, že če greš po cesti in pozdraviš ljudi, koliko ti jih odzdravi?
Ali če pogledaš ljudi, ki so na oblasti. Ne moreš reč, da niso inteligentni, vsaj večina, a počnejo grozne stvari zaradi katerih trpijo mnogi. Glede na to koliko zvez razpade se da sklepat tudi to, da se ljudje ne znajo/mo obnašat, komunicirat.

Če se vrnem na prispodobo s kolesom, četudi bi bil nekdo tako pameten, da bi se od prve naučil vozit, če ni pravilno vzgojen ne ve kje se je treba ustavit. Zelo nevarno je nevzgojenega človeka izobrazit! Isto velja za medsebojne odnose, nevarno je, ko se nevzgojeni, četudi inteligentni, gredo odnose.

Aja? Jaz sem pa mislila, da če imaš trdi disk poln in še kaj nalagaš, da ti pa kaj druzga ven pade :P[/quote]

Trdi disk je ok, zvočniki so problem, al pa je težava v povezavi 😉

Saj ne rabiš hodit za 4stene, že če greš po cesti in pozdraviš ljudi, koliko ti jih odzdravi?
Ali če pogledaš ljudi, ki so na oblasti. Ne moreš reč, da niso inteligentni, vsaj večina, a počnejo grozne stvari zaradi katerih trpijo mnogi. Glede na to koliko zvez razpade se da sklepat tudi to, da se ljudje ne znajo/mo obnašat, komunicirat.

Če se vrnem na prispodobo s kolesom, četudi bi bil nekdo tako pameten, da bi se od prve naučil vozit, če ni pravilno vzgojen ne ve kje se je treba ustavit. Zelo nevarno je nevzgojenega človeka izobrazit! Isto velja za medsebojne odnose, nevarno je, ko se nevzgojeni, četudi inteligentni, gredo odnose.[/quote]

sam res ja.. ozdravi skoraj nihče (še npr. v situacijah ko se vsakodnevno srečamo), prvo pozdravi pa sploh…
Politika pa.. za tja moraš biti pa prav posebne vrste.
Sicer pa je tako, da je danes ogromno tistih, ki imajo faxe, ker so sposobni sedeti toliko časa, da se naučijo snov na pamet. Od tega nimajo pa nič – ne velja to za zdravnike, kemike, računalničarje.. bolj za pravno, upravno, ekonomsko, družboslovno smer…če se pravi čas vpišeš v politično stranko in znaš lizati rit potem je to to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close