Zakaj so pametne ženske tako pogosto samske?
Razumem, isti si kot jaz, samo sram te ej to priznati…
tebe lahko zmrazi, v čem si pa ti boljši od mene? Zakaj se delaš norca sam iz sebe z zagovarjanjem družinskega lajfa? Kje ti tak lajf živiš?
no bi se pa že kaj našlo v čemer sem boljši od tebe, a zdaj se bova pa to šla? kaj sledi , hlače dol pa meter v roke?
Ne, samo smešno mi je, kako se trudiš delat vtis na neke anonimne babe tu ( zato s ekregaš z mano he he), v bistvu si pa en, ki je za sobivanje z babo primeren glih tolk kot jaz…
ja to bo, vtis delam s tem, da se kregam s tabo, a tako taktiko imaš ti? ni ravno neka uspešna taktika, glede na to, da si še samski?
Glej ti butla, a ti znaš samo s protivprašanji odgovarjat? En samski dec palamudi drugemu ( meni ), da nima prav, ni to malo ubrisano, no?
Razlika med nama je, da je meni samskost način življenja, ti pa si en romantik, ki upa, da bo tu princesko spoznal, zato se zaganjaš vame, Matkiča, Sadnega…
Bodi dec, priznaj si, da nisi tip za zveze, sej to ni greh, no…
Pa mimogrede, malo patetično je, ko Spiderja prepričujete, da se moti in to ravno v temi o kvalitetnih samskih babah..Ni to paradoks?
babe so raje same, če jim znese, za dedce velja povsem isto..
nič ne rečem, imamo različne vrste butlov, podvrste, itd…veš kaj bi bilo še bolj ubrisano? če bi pritrjeval nebulozam od tebe in od tvojih forumskih kameradov, ki jih omenjaš v tem kontekstu…saj ne rečem, mogoče imaš tudi kaj prav…v lastnem filmu, ki si ga vrtiš v glavi, ne moreš pa posploševati na vse kar zelo rad počneš,
lej pajk, saj ni greh, drži, ampak spodobi se pa res ne, da bi se jaz tebi izpovedoval ? si pri ženskah tudi tako posilen in nadležen kot tu s tem izsiljevanjem priznanja? ker potem me ne čudi, da si samski
Kolk vem, si ti odpiral teme in nas prepričeval v neke svoje teorije. Torej je jasno, kdo je patetičen. To si še priznaj, pa boš že bliže cilju. Napisal si že, da si, samo zavedaš se še ne. 😉
potem lahko izpeljemo pajkov paradoks kot sledi; če je ženska sama, je kvalitetna, če je v zvezi ,je nekvalitetna; ker je v naravi stvari po Platonu, da težijo k izravnavi, potem se pajk r loteva nekvalitetnih žensk, da bi ne kvaril kvalitetnih?
Bukseljna, prepričujeta me v temi, ki jo je baba odprla..
Ko te samski dec prepričuje v nujnost družinskega lajfa, pa je to RES malo smešno…
Spet. Glej ti njega.
Pa dobro, zakaj si pa ti samski?[/quote]
svetujem ogled ledene dobe 4 pa si sam odgovori
kaj pa maš proti babam? s ti niso všeč al kaj? boš zamenjal polarizacijo?[/quote]
Ker vem, da ne dojameš, bom napisal daljšo evrzijo:
NE glede na to, kolk pljuvaš po meni, me prepričuješ, ne gelde na to, kar pišeš, rišeš, bodo razne babe tu gor raje samske, kot d abi imele kaj s tabo.
Bo zdaj šlo? če ne bo, idi po švinglce v kakšno osnovno šolo..:))))))))
kaj pa maš proti babam? s ti niso všeč al kaj? boš zamenjal polarizacijo?[/quote]
Ker vem, da ne dojameš, bom napisal daljšo evrzijo:
NE glede na to, kolk pljuvaš po meni, me prepričuješ, ne gelde na to, kar pišeš, rišeš, bodo razne babe tu gor raje samske, kot d abi imele kaj s tabo.
Bo zdaj šlo? če ne bo, idi po švinglce v kakšno osnovno šolo..:))))))))[/quote]
pljuvam po tebi? ker se ne strinjam s tabo v nečem pa pljuvam po tebi? razgledani ljudje prenesejo tudi poglede, ki se razlikujejo od njihovih, drži?
Ma daj, zaganjaš se vame vedno ko tu kaj napišem…babam ne upaš parirat..pač nimaš jajc…nemara celo upaš..da boš kakšni všeč…
potem lahko izpeljemo pajkov paradoks kot sledi; če je ženska sama, je kvalitetna, če je v zvezi ,je nekvalitetna; ker je v naravi stvari po Platonu, da težijo k izravnavi, potem se pajk r loteva nekvalitetnih žensk, da bi ne kvaril kvalitetnih?[/quote]
hehe, sedaj mi je jasno, zakaj sem sama.
hahaha.. sem mislila, da zato, ker ne hodim veliko v svet in delam od doma ;).
Ni bistveno, ali je nekdo samski ali ne, ampak kako se v tej vlogi počuti. Če je srečen v zvezi, naj bo v zvezi, če mu pa bolj ustreza samskost, pa naj bo samski. Najslabše pa je, če je nekdo osamljen in je v partnerskem odnosu. Vsi tisti, ki se ozirajo za boljšo priliko (po principu “drži magarca dok konj dođe”), niso srečni oziroma zadovoljni.
Forum je zaprt za komentiranje.