Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj so punce iz vzhodne Slovenije manj zadržane kot tiste iz zahodne?

Zakaj so punce iz vzhodne Slovenije manj zadržane kot tiste iz zahodne?

Pravijo,da so punce na vzhodu Slovenije bolj odprte, dostopne in tudi manj arogantne, ter z njimi prej vzpostaviš kontakt, kot z onimi iz zahodnega dela Slovenije. Nekaj jih tudi sam poznam in lahko zatrdim, da je nekaj resnice v tem. Zakaj je temu tako? Torej stereotip, da so ljudje bliže morju bolj odprti pri nas ne velja? Isto,kot da bolj ko gremo proti severu so ljudje vedno bolj zadržani in bolj proti jugu vedno bolj odprti.Pri nas pa je zgleda ravno obratno.

Kaj ne ve nobeden odgovora na to vprašanje?

Zato ker je na štajerskem pri nas skoz v luftu alkohol 🙂

To ugotavljam že vsa leta…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Za Štajerke pravijo, da so bolj odprte narave in zelo jezikave 🙂

Milo rečeno…
Glede na to kaki so moji štajerski kolegi, ni čudno, da so Štajerke take… jim pač morajo parirat. 😉
Za povprečnega Ljubljančana pa je to že totalen olverload!

Če v LJ ne dobiš f.ukat, tudi na Štajerskem ne boš. Štajerke so fejst dekline in zavohajo mlačneža, ki samo nekaj menca in s takim nočejo imeti ničesar.

V Lj bi morda še dobil-tudi če si popolni neznanec. V kakem Kopru pa ni šans, razen če te punca dobro pozna ali pa če navzven kažeš da si bogat( lepe obleke, drag avto…) Zanimivo, ker tako v Lj kot Kopru je precej Štajerk, ki pa se tam obnašajo drugače kot doma.

Se strinjam. 🙂

Kdor želi fukat, bo za fukat dobil povsod. Je pa malce čudno, da veliko prej padejo Štajerske kot Ljubljančanke ali one še bolj zahodno.

Ti si še devičnik, kr neke klišeje nabijaš. Tebi nobena ne pade na nič.

Nisem devičnik. Dal sem jih skozi že kakih trideset, res tako bolj za avanturo, kaj resnega pa ne. Je pa res nekaj na tem, da Štajerke padejo prej kot ostale, to sem slišal že od veliko ljudi.

Nisem devičnik. Dal sem jih skozi že kakih trideset, res tako bolj za avanturo, kaj resnega pa ne. Je pa res nekaj na tem, da Štajerke padejo prej kot ostale, to sem slišal že od veliko ljudi.
[/quote]

…..če je Koroška tudi Štajerska, potem to drži.

“Je čudno”
Je pa res nekaj na tem, da Štajerke padejo prej kot ostale, to sem slišal že od veliko ljudi.

Tisti, ki ima uspeh z ženskim spolom, tega ne razlaga okrog. Tisti, ki pa ima desanko v vsakodnevni uporabi, pa rad prodaja lovske oz. pokrajinske mite naivnežem, ki so ga pripravljeni poslušati – in ti so potem slišali. 😀

Moških, ki veliko v prazno lapajo, takih se ženske izognejo v velikem krogu. Ampak to pri svoji ‘izkušenosti’ s 30 navideznimi ženskami, bi pa moral ja vedeti, ne te drugi tega učimo. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

[/quote]

…..če je Koroška tudi Štajerska, potem to drži.
[/quote]

Ne vem, tega v petek zvečer za računalnikom doma v družbi s tetami na spletnih straneh za odrasle ne boš ugotovil. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

No to je isto, kot bi rekel,da so Gorenjci škrti.Tudi to je tzv.’pokrajinski mit’. Ne vem koliko resnice je v tem, a to skoraj vsi trdijo. Potem pa bo že nekaj na tem, kajne? Tudi sam ne morem z gotovostjo trditi, da Štajerke padejo prej kot ostale, zagotovo pa vem, da Primorke padejo zelo zelo težko,to pa vem ker živim med njimi.

Kolk ste smešni!

http://m.slovenskenovice.si/novice/svet/nevarna-spolna-igra-je-hit-med-najstniki-poglejte-kaj-delajo-drug-pred-drugim

Pokrajinske fore ne držijo, sploh zaradi tega ne ker je veliko preseljevanja (tako iz ene v drugo pokrajino kot iz ostalih delov bivše juge). Veliko pa je odvisno od vzgoje v družini. Tisto kar pa iz mojih izkušenj drži je, da imajo punce iz Ljubljane in okolice ter Kranja nerealistična pričakovanja glede moških in boš težko katero navdušil, če nisi ravno manipulator in adonis po videzu. Punce iz mariborskega konca, še posebej pa Prekmurja in Prlekije so dosti bolj skromne v pričakovanjih in na trdih tleh, in si boš lažje katero dobil.

Manjkajo mi všečki na tem forumu. Vsekakor bi ga za tale zapis z veseljem stisnil.

Vitez teoretizira, me prav zanima, kako gre njemu v resnici osvajanje žensk. Po moje je to vse skup kilavo, je pa smešen za brati.

Aroganca se pridobi z leti po par bedakih, psihicih in kurbirjih…. Potem ratamo vse arogantne in imamo svoja merila…. kar je čisto prav!

In tako nastanejo teme. Zenske: prikupno skrivnostne ali nore?

Zamenjuješ aroganco z depresijo… ženske ste kronično depresivna bitja 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close