Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zakaj sovražite psihiatrične bolnike

zakaj sovražite psihiatrične bolnike

meni se mi pa smilijo takšni ljudje. Saj niso sami krivi, da so roba sa greškom. Prosim vas, bodite sočutni do ljudi z posebnimi potrebami. Ne zaničujte jih. Jutri ste to lahko prav vi..

Meni se pa smilijo lenačine zasmrajene na kavču.

Treba je povefat, da jih je v tej drzavi iz dneva v dan vse več 😒

YouTube ozdravitev in prst v rit 🤣🖕💩

Če je kdo  v težavah, naj pokliče: 040 508 785

Kaj je na Letališki cesti 5 kakšna ustanova za ljudi z posebnimi potrebami? Jaz sem iz Avstrije, tako da ne poznam Slovaške.

Kriv je pa ZOO v Ljubljani. Upravitelj za vikend spusti nekaj živali na kebab.

Tukaj se dejansko norčujete iz ljudi ki imajo shizofrenijo ali so delali samomore? Res tako nizko ste padli??

Ne norčujemo se iz kokoši, želimo samo, da ne bi imelo Polje interneta.

Mon jih je poln 😁 prava popestritev

Moja teta je psihiatrična bolnica. Ima shizofrenijo in je vsake toliko hospitalizirana. Ne vem zakaj naj jo sovražim, če je bolna. Meni se samo smili, zelo smili. Vem, da 99% vas nima pojma, kako je, ko je tak bolnik v akutni fazi ali celo, ko naj bi bil v remisiji. Mrzim pa tiste, ki se pretvarjajo, da so psihiatrični bolniki. Zaradi dolgoletnih izkušenj imam dobre antene za take tičke in tičice.

Odgovor na objavo uporabnika
ena nečakinja, 12.03.2023 ob 00:28

Moja teta je psihiatrična bolnica. Ima shizofrenijo in je vsake toliko hospitalizirana. Ne vem zakaj naj jo sovražim, če je bolna. Meni se samo smili, zelo smili. Vem, da 99% vas nima pojma, kako je, ko je tak bolnik v akutni fazi ali celo, ko naj bi bil v remisiji. Mrzim pa tiste, ki se pretvarjajo, da so psihiatrični bolniki. Zaradi dolgoletnih izkušenj imam dobre antene za take tičke in tičice.

Mislim, da je to najtežja bolezen. Ker je dolgotrajna,  traja lahko  vse življenje, strašno trpljenje je to.

.https://www.psih-klinika.si/index.php?id=135

Svoje cajte se je dalo krasno uničevati raznorazno dokumentacijo. Sedaj v internetnih časih je pa tako, da karkoli se znajde na netu je peklensko težko uničiti. Tipkarce največ vedo.

New Report

Close