Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj sploh forum MODNO OBLIKOVANJE?!?

Zakaj sploh forum MODNO OBLIKOVANJE?!?

Pozdravljeni!

A mi lahko kdo razloži zakaj obstaja forum MODNO OBLIKOVANJE?!? Gospa moderatorka ni odgovorila na nobeno vprašanje že od novembra. Ne zdi se mi smiselno, da bi še obstajal, če ga gospa niti ne povoha.

Forum Modno oblikovanje, je bil narejen ker so bile take želje in se sovpada z portalom

res od novembra ni bilo nobenega popravka, moral bi enkrat ze odgovoriti pa sem pozabil. Z Suzano sva se slišala in mi je razložila, da ima tehtne razloge, zakaj je na forumu več ni. Ker pa tega nisem naznanil in forum odstranil, pomeni, da je zadeva še vedno aktualna. Suzana bo še vedno sodelovala pri nas, samo v tem času je imela tehtne razloge zakaj jo ni. O osebnih stvareh pa tukaj ne bi pisal.

Na ta forum bom jaz posebej dal obvestilo kako in kaj. Vsem, ki so upali na odgovor se oprvičujem, vsekakor pa obveščam, da so vsa vprašanja spravljena in bodo prišla na vrsto.

Zakaj pa se forumi ne zaprejo?

Prepričan sem, da tudi v starejših sporočilih lahko marsikdo najde rešitev na svoje vprašanje. Ker so to večne teme, so tudi odgovori lahko vedno na voljo.

Imate pa prav, da me opozorite kaj in kako. Velikokrat pozabim na določen forum, zato je prav da te strani kreiramo skupaj. Nekdo je tudi napisal, da odgovarjajo in sodelujejo prostovoljno, zato moramo upoštevati tudi to.

veliko zanimivega branja želim vsem na sistemu

Primož

New Report

Close