Zakaj ste danes …
… vsi tako tiho???? :((((((
No ja … sej vem … petek je … pa se nobenemu nič več ne da … Sej meni tudi ne … :)))
No … kakorkoli … Napišem že kar takoj, da me v ponedeljek ne bo (sem si kar vzela dopust, da se ozdravim od sobotnega popivanja … ker imam občutek, da bo ta vikend … hm .. cvičkov vikend) :))))))))))) … … tako d se beremo šele v torek …
Za danes pa vseeno upam, da se boste še kaj oglasili …
:-************
Lp, Bgv
Ja … sem … Thanks za slikce … :))))
Nisem ti pa odgovorila … ker ti nimam nič pametnega za odpisat … :))))) … samo … brezveze stvari … ki jih pa tko al tko pišem na forum … ;))))))
He he he … :-***********************
Lp, Bgv
Čau…evo moja malenkost…….sem bila zunaj…….najprej pri dr. (splošni), ki me je razfukala do amena….nato po panin…….v market………….kjer sem mislila, da mi raznese možgane………trgovka mislim, da je imela možgane na paši………In zdaj sem tle………..in si pomirjam možgane, ker se pač ne smem jezit, že zaradi mojega sončka ne……….Mislim ej……….Zdej se pa moram najest…………..
Ja ja .. sej mi je znano, ja … :((((
Jst sem pri moji tudi vedno naročena, pa moram brez izjeme čakat najmanj pol ure … če ne še kaj več … … :((((
Eh … Stelči … ne se sekirat … Sej bo vse v redu. To so pač dohtarji … jebat ga … :))) ;)))
Lp, Bgv
Stelči … … … ti lepo izkoristi zamašeno ušeske in bodi boga boga cel vikend, da te bo možek crtal … Reci mu, da je dohtarca rekla, da moraš papcat veliiiiiiiilp ledija … pa da te mora možek skoz cartat in ti prinest zajtrk, kosilo, večerjico v posteljco … pa da moraš iti na svežega zrakeca … … tko mal hodit … da se ti bo odmašilo uhce … …
… Čene pa … Itak, da njih ne briga če pride nekdo k njim bolan oz. da ga kej boli … sej oni so zdravi … … … Ma ne ne … groza … A ti je vsaj povedala s kakšno stvarjo ublažit vsaj mal zadevo??? …
Ne ne ne … če jih ni za scbat …
Lp, Bgv