Zakaj ste toliko na netu?!
Zato, ker sem cele dneve sama. Od jutra do večera. Včasih še kakšno noč sama ostanem, ko se dragi “kje zadrži”
Pa sedaj, ko je bil ta beden čas-zima, zaradi tega sem se tudi bolj v hiši držala. Saj zdaj s toplejšimi dnevi bo drugače. Najprej bom hodla na plavanje v zaprti bazen, ko pa bo dovolj toplo, pa imam tak v kopališču svoj šotor, saj sem cele dneve na bazenu. Ah… Ljubim poletje, sonce, bazen, morje, vročino…
ej ti kamerad
en dan pridem do tebe, da midva en tak plan koker ga je ozna naredila…..skupaj zrihtvaa…pol pa naju tele dekline ne bodo vec rajcale na suho…….bova midva ta glavna macota, ki bova zbirala, kje bova tvojga mackona vzela…hihihiihih
sam koliko pa jest mam do tebe….mislim tak v kilometrih al pa urah….
lp
Jaz se tolažim s tem da so eni še bolj bogi :(((
Jaz pa sem zdrava, lahko grem na dolgi dolgi sprehod, lahko gledam TV celi dan, lahko celi dan z vami klepetam, lahko se vsedem v avto in grem k mojemu zlatemu cukrčku Niniju,…lahko…lahko sem srečna tudi sama s seboj
Ok, saj včasih je kriza…samo jo vedno nekako prebrodim
Tudi tebi en velik cmokec ;))
hehheheh
jast mas zmerja mast pri roki….
ker drgac bi ze sahara postal…
a iz new yorka si….pismo to pa ne vem kak bi midva skuppaj prisla….
samo…tele pupike…to jih moras sam navlazit…ce ne drugace pa pod kap postavit, da bodo mokre do kosti…pol pa bo tud nama ratalo…
aj sva ze tolk stara nimava casa se z malenkostmi se ukvarjat…
prideva,povohava,podreva in …..se kdj prideva, ce so se pupike ok odrezale….hhiihihiih
lp
vauuuuuuuuuuuuuuu
dobro da sem bil danes zaseden…..hihiihihihihii
sory…se ti bom jutri oddolzil….te povabim na sexi kavico….hmmmmmm…opssss..ti bom raje podrobnosti v meuilu razkril…hihiih
pa-pa pa… se tok mi naprej zaupaj…saj ves enega takega zaupenga frenda pa vsak punci potrebuje…..
lp