Zakaj ste volili Svobodo / Goloba ?
BogMonaTM, 10.02.2024 ob 20:45
Že, ko je najavljlal, da gre na volitve (btw: kupil je obskurno stranko in njeno hobotnico) je bil nula! – profit i-gen je bil 5% !!! – ga je 1/2 pojedla inflacija☺
Da je nesposoben pa dakazuje iz dneva v dan
Zato, da ne bo Janša. In ponovno ga bom volila. Goloba.
Anonimno 3266, 10.02.2024 ob 20:52
Ker je obljubil, da me ne bo nikamor zapiral, tudi, če nimam vikenda na hrvaškem.
Anonimno 3266
10.02.2024 ob 20:52
Ker je obljubil, da me ne bo nikamor zapiral, tudi, če nimam vikenda na hrvaškem.
@
Še že kar sami od sebe zapiramo zaradi migrantov. Njemu ne bo treba nič rečt ima dobro taktiko.
Prvic v življenju bo sel na naslednjih volitvah moj glas nekomu ki ni levi – ker ce bi bili v casu pandemije levi na oblasti bi TOTALNO ISTO DELALI KOT JANŠA TAKO PA SE JE UN ŠAREC KI JE BIL TAKRAT NA OBLASTI SKRIL IN UMAKNIL STRATEŠKO, DA BI JANSA MORAL ZAPIRATI IN VSILJEVATI MASKE (KER SO VSE OSTALE DRZAVR TUDI TO POCELE!) SI JE S TEM NAJBOLJSO POPOTNICO ZA NAPREJ NAREDIL!
bodo se nasli veliko budal ki bodod se Šarca volile in goloba ker vas je premalo nategnil ali pa aktivno sami mizite!!! In se mu pustite !!!
Ce me pa se oni razocarajo potem pa si z volilnim listom samo se vsakic rit obrisem in me volisca ne vidijo vec !!!
Vi pa volite eno in isto 30let in se sprašujete cemu s mi o še vedno v dreku!? Ja polde vi ste ovce ne pa jaz – moj glas potem nobenemu ne bo vec sel ce ga bo tako biksal kot golob !!! Ali kdorkoli drug !!!!