Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ste ženske užaljene če vas tip noče po**kat?

Zakaj ste ženske užaljene če vas tip noče po**kat?

Zakaj gre ženskam tako v nos, da imamo moški kriterije.
Pa kaj vas tako zelo moti, če ima moški kriterije?
Ja, imam kriterije za ženske, tudi drugi moški jih imajo. Pa kaj?
Če sem samski še ne pomeni, da moramo vzeti vsako žensko samo, da ne bi bile same.
Bolje sam kot z zanič žensko. Tako, da ženske sprijaznite se. Moški imamo in bomo imeli vedno kriterije.
Recimo zakaj bi bil z nesposobno, grdo, omejeno ali nasilno žensko?
Imam dosti prijateljic in dokler ne pride prava bom lepo samski. Izvolite naprej govorit, da sem pe**r. Bi pa bilo boljše za vas, če bi začele delat na sebi.

Jaz tudi ne razumem žensk, ki mislijo, da bo tip kar vsako.
Če je debela pa grda, pa če je zoprna je pa res ne mislim. Še gledat je nočem.

Že po defoltu si pe.der, tak da….

A temu, da te nobena ne povoha, se zdaj reče, da imaš kriterije? Ha ha.

Žal je taku da tiste ki so preveč vsiljive in se imajo za krasotice počutijo užaljene ker jih zavrneš in ker seveda niso vzrok one si ti p***r oz. da si jo poskusil posilit. Adijo svet.

Užaljenost je dosti boljša reakcija od moške verzije istega problema: posilstvo in umor.

De omnibus disputandum..

Ne vem, če je to boljša reakcija.
Predvsem umore velikokrat zagrešijo prav ženske, pedofilk/posiljevalk pa je bistveno več, le mediji o tem ne pišejo.
Razlog, zakaj jih je manj pa je ta, da se moških bojijo, ker so bistveno močnejši.
Če bi bile ženske močnejše od moških, bi bilo nasilja nad moškimi bistveno več, kot je sedaj nasilja nad ženskami.

https://www.theguardian.com/society/2009/oct/04/uk-female-child-sex-offenders

Zato se ne izbira!!!

Prav je, da imaš kriterije. Ne zadovolji se s približkom!

Če bi imeli vsi moški kriterije, bi 80 % žensk ostalo na suhem.
Hvala bogu za ženske je dosti brezveznih moških ki jih nimajo.

Je pa zdaj tako, da večino moških noče daljše zveze. Zakaj bi bil z eno, če jih imaš lahko več.
Zato je večina žensk brez dolgotrajne zveze in jih sem in tja nate*ujejo.

Vsak moški ima nek kriterij, se ti ne zdi?

Za žensko je to, da je moški noče žaljivka. Ker imajo moški biološko večjo spolno slo in bi šli z vsaj 50 % žensk. To biološko pomeni, da je slabša od povprečja.
Če smo enakopravni užaljenosti ne bi smelo bit več.

Zakaj so užaljene?
Zato ker jim je pizd*a zadnji adut, ki ga ne morejo unovčit.
Slično je temu: dam ti 100 € in ribjih nočeš vzeti.

Lice picu prodaje.

Tole sem spregledala…avtor ima prav!

Tole sem spregledala…avtor ima prav!
[/quote]

Japs, ima.

Si incel ? Nedolžni fantek ali se morda šališ?

Te si pa najdi fanta pa bota mela demokratično zvezo

Hahaha, postavljate pravila. Ti kar sanjaj. Tajska je 300 evrov stran in Filipini 100 evrov več.
Lepo se imejte prepotentne Slovenke.

To je res, ampak ni mi jasno, zakaj moraš to objavljat lol

Verjetno zato, ker se je najedel poslušat, kako bi morali moški skrbet za žensko srečo.

Kako je moški odgovoren, da frigidna ženska ne doživi orgazma.

Kako je močna ženska, ki jo je pustil, ker je nora in nasilna in je živela na njegov račun sedaj osvobojena, da najde novo žrtev.

Kako štejejo le ženska čustva, saj jih imajo preveč medtem, ko jih moški kao nimajo.

Kako so pomembne torbice, visoke pete in razvajanje sončkov. Disciplina, delavnost, moralnost pa sta za v smeti.

Še bi lahko naštevali…

[/quote]

In kam moraš iti, da vse to slišiš, in na koliko si moraš naštelati slušni aparat? Takih traparij po mojem niti obveščevalne službe še niso prestregle.

Ni ti treba it prav daleč. Poglej samo članke tukaj na monu, tipa:
https://style.over.net/kaj-se-zgodi-ko-moski-zapusti-mocno-zensko/
Isti članek, v katerem so idiocije še zboldane. Me je kar sram, da sem ženska.
https://govori.se/zanimivosti/nekaj-besed-resnice-za-moskega-ki-je-zapustil-to-mocno-zensko/

[/quote]

In kam moraš iti, da vse to slišiš, in na koliko si moraš naštelati slušni aparat? Takih traparij po mojem niti obveščevalne službe še niso prestregle.
[/quote]

[/quote]
[/quote]

Da, samo gradivo, nagrajeno z najmanj Pulitzerjem.

Rumena spletna stran tipa style in Novice so pa res referenca, ja. Ne razumem te bujne fascinacije udrihanja po zenskah – te to potesi, navda z zadovoljstvom, navda z upanjem za boljsi jutri? Al si pac pezdetek, ki ga nihce “ne jebe” v resnicnem zivljenju in se sprosca s pisakanjem po forumih?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close