Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj taka obremenjenost s starostjo?

Zakaj taka obremenjenost s starostjo?

ni vsaka tvoja mama, ki je vlagala kumarice namesto curake[/quote]

Saj ne bo razumel. To je človek, ki previsi vse dni na netu. Drugega sveta ne pozna. Samo virtuala. Edino žensko, ki jo pozna v reali je pa njegova mamca. Vse ostale ženske pa pozna le v virtuali.[/quote]
a mu nisem dosti jasno povedal, da je on tista baza, ki se je skisala ?

Ne, on tega ne bo zaštekal :).

Ja stare ste, kaj zdej. Lih narobe ste dojele. Nismo obremenjeni z leti, ampak nočemo BREMENA k ga stara ženska na nas fukne. Vse ste ble mlade brezskrbne najstnice, za hobi ste lomila srca. Tekmovale katera več tipov okoli nosa vrti. Potem pa ste prešle točko brez povratka, ker ste postale STARE, NOSEČE (z nepravim), BOLNE ipd… Fora je, da so vas nategoval, da imate čas do 40ega, potem ste pa že takoj po porodu oz 30em rojstnem dnevu ugotovile, da ste ene mnogih delavk, še za fuk niste več dobre, ker se vsak boji, da si bo celega hudiča nakopal. Dobre ste le še za plačljiv seks, kjer plačamo, da imamo MIR.

In potem ubogi samski moški odpirajo na tisoče tem o starosti , ha ha ha

V resnici pa glih ti to delaš, ha ha ha

Ma kaj išče sploh, na portalih imaš polno zavožencev oz. v vsakem bifeju.

ČE pa debela stara in bolna išče princa v belem kabrioletu, naj si pa še kar naprej puter na kumaro maže in čaka na anasledni lajf. Nad 40em boste dobile le še najmanj tak defekt kot ste same. No al pa se začnite prodajat, potem bi bile morda še zanimive za tiste, k imajo UGLY fetish, še zaslužile boste, moški pa vam bo plačal, da lahko oddide.

a misliš, da tole bo štekal:

@Kulturnez
: tako kisle stresaš kot, da se je tvoja mama s kislo kumarico oplodila

A to potem en in isti štos ponavljaš in si sam sebi smešen ? Pa nisi nikdar pomislu, da je slučajno kej narobe s tabo ?

Enačba je preprosta: čim bolj si zožijo krog kandidatk (višina, kg, starost, dolžina las, velikost košarice, privihanost nosa, gostota obrvi, barva oči, razmerje med čelom in brado, kot med uhlji in lobanjo, dolžina nohtov, število pirsingov, velikost stopala, višina pet na čevljih, dolžina krila, oprijetost hlač, dialekt, stopnja izobrazbe, finančna preskrbljenost …), tem manj zavrnitev doživijo.
Beri: itak se dovolj dobra in mlada zanje še ni rodila.

Sploh ne vem, zakaj se ženske ukvarjate s temi pokvekami.

So se rodile, polno jih je, samo zlomlka, nobena na tem portalu, to pa res.

Nisem starejši, sem mlajši.

Kaj pa ti delaš na pecarskih portalih, nisi zadnjič nekaj bljuzila, da te dedci kao ne zanimajo?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Smola, a ne.
Ker zgleda, da je to še največji približek tvojega druženja z ženskami.

Kako pa veš, da me nismo dobre, saj nas nisi videl. Aja, dobra mora znat bit tiho. To pa res nismo, zlomka.

Kaj pa ti delaš na pecarskih portalih, nisi zadnjič nekaj bljuzila, da te dedci kao ne zanimajo?[/quote]

Aha, torej si ti 36letni SPider s Štajerske, ki peca 40+ letnice. Kako naključje. Vsaj drug nik bi si izbral. Ne bi si mislila, da te zanimajo 40+ letnice.

Kaj pa ti delaš na pecarskih portalih, nisi zadnjič nekaj bljuzila, da te dedci kao ne zanimajo?[/quote]

Aha, torej si ti 36letni SPider s Štajerske, ki peca 40+ letnice. Kako naključje. Vsaj drug nik bi si izbral. Ne bi si mislila, da te zanimajo 40+ letnice.[/quote]

Pa kaj ti tega nisi vedela? Ta človk se v real lajfu ne znajde in mu je internet ventil za spoznavanje žensk!

Poskus ga z ZS.

ma nismo obremenjeni z leti. mamo pa valda radi, da je ženska dobra za pogledat, da skrbi zase, da ne žre v meku in da ma hudo rit. glejte okol sebe, če se za njo obračajo na ulici. za dobrimi bejbami se vedno, iz vsazga kotička zavohaš špijune. če je seks dober, če je prijazna in skrbna do tebe in pametna, pol sam držte. trapastih kok je zuni tok, da boli glava, sploh še od 30 gor. mlajše nočem k so glupe in dolgočasne.
jz mam pravi jackpot doma. dobra karma očitno, čeprov u resnic mislm, da bi loh mela bolšga od mene. lih zato je ne spustim pa da me jebeš.

Pa dobro, si ti iz šole s prilagojenim programom? Napisal sem, da nisem starejši, ampak mlajši. In ne, nisem noben tip iz nobenega portala, ker jaz ne hodim na spoznavne portale. Bo zdaj počasi jasno? Tebe sem vprašal, zakaj hodiš na pecarske portale, nisi zadnjič bluzila, da te dedci ne zanimajo?

Se pravi, bolje zanjo, da te ne pusti, ker bomo spet brali o tragedijah…

Koja patetika…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Taki pol samomore delajo, ker jih baba pusti.

Beta feg.

Koja patetika…[/quote]

ma ne, ni to tko mišlen. ka takoj zapenjate. ne spustim je, oziroma ne mislm zajebat stvari, ker je TOP ženska. lepa, pametna, sexi, moja. jackpot. valda, da če bi hotla it, naj pač gre. samo jo imam res rad in bom naredil vse, da bi ostala v mojem lajfu. cenim to, kar mi je dano in (zlo netipično za jaki spol) sm pač hvaležen

Koja patetika…[/quote]

ma ne, ni to tko mišlen. ka takoj zapenjate. ne spustim je, oziroma ne mislm zajebat stvari, ker je TOP ženska. lepa, pametna, sexi, moja. jackpot. valda, da če bi hotla it, naj pač gre. samo jo imam res rad in bom naredil vse, da bi ostala v mojem lajfu. cenim to, kar mi je dano in (zlo netipično za jaki spol) sm pač hvaležen[/quote]
Beta feg part II

ma ne, ni to tko mišlen. ka takoj zapenjate. ne spustim je, oziroma ne mislm zajebat stvari, ker je TOP ženska. lepa, pametna, sexi, moja. jackpot. valda, da če bi hotla it, naj pač gre. samo jo imam res rad in bom naredil vse, da bi ostala v mojem lajfu. cenim to, kar mi je dano in (zlo netipično za jaki spol) sm pač hvaležen[/quote]
Beta feg part II[/quote]

hahaha prov z največjim veseljem.
k boš meu ti tak avion zravn, boš tud beta feg, nč bat.

Sm že bil. Tko da se lahko komot vživim v tvojo kožo.

pol ostaneta pa sam še dve možnosti
1) si feget
2) te je pustila

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close