Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj taka obremenjenost s starostjo?

Zakaj taka obremenjenost s starostjo?

Pustila sva se najmanj 4krat. Jst njo 2krat, ona mene 2krat. Feg si pa ti, k pišeš, da bi naredu VSE za eno babo, da bi ostala s tabo.

model, kul je. ne mor mi, če nimaš kj pametnga rečt. ne zanimaš me, pa res se mi ne da drkat s tabo

Oprosti, ker sem te čustveno prizadel.

Feget.

Beta feg part II[/quote]

hahaha prov z največjim veseljem.
k boš meu ti tak avion zravn, boš tud beta feg, nč bat.[/quote]
Pust reveže na mir. Eni tle nenehno fantazirajo, da je vsak prijazen, obziren, ljubeč moški, avtomatsko beta feg. Če je tako, potem sem jaz vesela, da imam sama tudi enega takega ob sebi. Raje kot napihnjenca, ki se hvali s svojim izgledom in mišicami. Ne vem, kaj bi s takim počela, sploh v postelji. A bi mi poziral, pa se mi nastavljal, al kaj? Mam pa že pol raje, da je beta, pa da se mi posveti in se ukvarja z mano, ne pa sam s sabo. Alfa sem pa jaz. Pa omega 🙂

Izgled se sam hval. Vsaj v reali 🙂

Se pravi, bolje zanjo, da te ne pusti, ker bomo spet brali o tragedijah…

Koja patetika…[/quote]

ma ne, ni to tko mišlen. ka takoj zapenjate. ne spustim je, oziroma ne mislm zajebat stvari, ker je TOP ženska. lepa, pametna, sexi, moja. jackpot. valda, da če bi hotla it, naj pač gre. samo jo imam res rad in bom naredil vse, da bi ostala v mojem lajfu. cenim to, kar mi je dano in (zlo netipično za jaki spol) sm pač hvaležen[/quote]
Mi vezani smo te razumeli, samci pa itak samo komplicirajo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pajki je moj letnik: 79

Tale Marko je ziher tok beta, da si je Nellya naštimu za budilko.

https://www.youtube.com/watch?v=pyLuh2wRBuM

Na 0:43 desno, črnska verzija Markota

Naslov teme bo treba počasi spremeniti v ” Zakaj taka obremenjenost z Markom” :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A se boš Petri na joški zjoku, ko mali otrok ?

Marko, daj ti nam razloži kdo je Petra in kaj je s temi piškoti :).
Zgleda, da nas je večina nekaj zgrešila, nekateri pa očitno vedo vse o tebi. Se nič ne bojiš, da ti eni tako zvesto sledijo na vsakem koraku tu gor :)? Da ni Petra bivša punca od Kulturneža pa se zato tako usaja, ker si mu jo speljal?

December se bliža, te pa ene že daje praznična mrzlica. :))

Kaj še veš?

Ušla mu je!

[/quote]

Kaj še NE veš?

Ušla mu je!

Se pravi, bolje zanjo, da te ne pusti, ker bomo spet brali o tragedijah…

Koja patetika…[/quote]

ma ne, ni to tko mišlen. ka takoj zapenjate. ne spustim je, oziroma ne mislm zajebat stvari, ker je TOP ženska. lepa, pametna, sexi, moja. jackpot. valda, da če bi hotla it, naj pač gre. samo jo imam res rad in bom naredil vse, da bi ostala v mojem lajfu. cenim to, kar mi je dano in (zlo netipično za jaki spol) sm pač hvaležen[/quote]

Le glej, da bo res tako.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close