Zakaj tako?
Povejte zakaj ste v večini primerov tako netolerantne/ni, če nekdo napiše svoje mnenje? Predvsem ženske ga takoj popljuvate 300/uro, moralizirate, napadate. To posebno, če nekdo/nekatera prizna, da je skočil čez plot – kar tako za zabavo?!? Ja, s kom hudiča se onegavimo potem – iz lastnih izkušenj vam povem: s poročenimi, so vsaj tiho.
Dajte, pljuvajte spet!
Jaz bi pljunla..pa to ni lepo..se ne spodobi za zensko..fantje lahk pljuvate..me pa ne…haha..o unem pljuvanju..pa skoda besed…jih ne berem je najlepse najboljse..itak je najvecji povod ..fofsija..v vsako tako pljuvanje, je pač tako, da se mi vedno preradi vtikamo v zivljenja drugih, dobrodosla so mnenja, druge besede,ko pa se ne zna nehat samo pri tem,ampak je v vecini primerov vmes se dejansko pljuvanje, obtozevanje, zbadanje…ceprav bi bilo bolje da bi ziveli svoje lastno zivljenje, ampak kaj ko je drugje zmer vse bolje delat..pa magari pljuvat…
p.s. zdej bom popljuvana se jaz, poleg tebe;)
Ti, ljubka, še pa še razumem! Samo je pa mal čudno, ker me 98 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pljune.
Pa še to:
Nikjer, v nobenem postu ne pišem, da sem ženo kdaj prevaral!!! Napisal sem, da sem parkrat “skočil čez plot”. Zame pač to ni isto. Razlog: nikoli se v to nisem spustil iz ljubezni, ampak iz zabave. Taka je pač moja filozofija, pa če jo kdo sprejme ali ne!
Zdej jih bom šele dobu po nosu! Čakam
Ljudje vedno zelo neradi slišijo besedo “skok čez plot”, ker takoj zelo osebno vzamejo zato imaš 98 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi tu ki te popljuvajo. moje mnenje uživaj z ženo in uživaj takrat ko skočiš čez plot :))) življenje je prekratko da bi se spraševali kaj bo potem, če sploh kaj bo:) pa lep iskriv dan