Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj tako promovirajo Nolpazo?

Zakaj tako promovirajo Nolpazo?

A za zgago, kislino, whatever, res obstaja samo Nolpaza? Zdravniki nikoli ne govorijo recimo o Rupurutu, Waya stop refluks, itd. Nolpaza, nolpaza, nolpaza. Kako lajšate zgago? Naravno?  Z “zdravili”, ki se kupijo – waya stop refluks…? Nič? Ali žrete to Nolpazo?

Nolpaza je novo zdravilo, učinkovito, dobival sem jo v bolnici zaradi kupa tablet katere sem moral jemati, nobenih težav z želodcem nisem imel, kljub temu da imam bolj slaboten želodec.

Nolpaza, Emozul … so zaviralci protonske črpalke in zmanjšujejo izločanje kisline, Rennie, Rupurut, Rutacid… pa nevtralizirajo že izločeno kislino.

Odgovor na objavo uporabnika
stara forumašica, 18.07.2024 ob 11:39

Nolpaza, Emozul … so zaviralci protonske črpalke in zmanjšujejo izločanje kisline, Rennie, Rupurut, Rutacid… pa nevtralizirajo že izločeno kislino.

Se pravi lahko namesto rupuruta tudi spiješ malo vode s sodo? Ker mene ne peče zgaga, to me je samo par dni. Zdaj pa imam samo čuden okus v ustih neodvisno od hrane. In ta okus mi odpravi že soda, pa je niti ne spijem ampak samo uporabim kot ustno vodico.

Emozul je najboljši ..Nolpaza oa plača za reklamo.

meni za zelodec oz. pri težavah s kislino zelo pomagajo Iberogast kapljice.. naredim eno 14-dnevno kuro z njimi in imam sedaj že več kot pol leta mir!

Odgovor na objavo uporabnika
Mina312, 18.07.2024 ob 12:13

Emozul je najboljši ..Nolpaza oa plača za reklamo.

Kolikor vem, je Emozul samo na recept, Nolpaza pa je v prosti prodaji (jo pa lahko dobiš tudi na recept).

Oboje pa proizvaja Krka.

Najbolj ziher in preverjen je Controloc, je pa na recept.

Dolgotrajno jemanje prohibitorjev protonske črpalke ni priporočljivo, žal nekateri ne morejo brez. Stranski učinek dolgotrajnega jemanja teh zaviralcev so lahko benigne spremembe na želodcu, zato je pri dolgotrajni uporabi potreben posvet pri zdravniku.

Sam poskušam težave reševat z uporabo drugih pripravkov, dostopnih v trgovinah: reflu stop, no acid, iberogast, waya reflu stop.. Zaenkrat mi je Noacid najučinkovitejši.

New Report

Close