Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj Teva?

Zakaj Teva?

..škoda besed..
Komur niso všeč naj jih pač ne preiskusi/kupi/nosi in naj ne daje nepotrebnih komentarjev, še zlasti neosnovanih,…

Raje izkoristite lep sončen dan!

KO smo mi kupili usnjene cicibanove sta bila oba korenjaka ožuljena….

Glede odprtosti sploh nimam pomislekov, saj ravno v tem je fora, da je sandal poleti čimbolj odprt. Pri treh letih otroci že obvladajo hojo, morda je bolj kriza na samem začetku hoje.

Drugače pri nas čevljev po znamkah ne kupujem, pač pa čisto samo po kvaliteti. Noben Nike me ne prepriča, če je od A do Ž plastičen, kot so v Hervisu, zraven ima še ubijalsko ceno 8.000 SIT. Isto je s temi tevami, bojim se, da bomo na koncu kupili samo “ime” in nekaj plastike ter ostali z dolgim nosom.

Glede na to, da še nimaš dolgega nosa imej j…pa se podpiši s pravim nickom..
In potem mirno pridigaj in podajaj svoje znanje…

Znamka je običajno zagotovitev za kakovost in to pri svojih otrocih vsekakor upoštevam. Vsekakor raje kupim Nike/Adidas/… kot pa Jello zadeve in ostalo “poceni” in nizkokakovostno robo…

Ne razumem zakaj zastavljaš vprašanja na katera imaš sama že vse odgovore?!

P.S. In še to..Med gumo in plastiko je pa ogromna razlika..Ne vem kaj imate na svojem avtomobilu?

ko je bil si še mali sem kupovala usnjene sandale, ko pa je dopolnil 5 let pa teva, ima jih 2 sezoni…

Draga mamica, ne vem, kaj točno imaš v mislih, a naj se podpišem z imenom in priimkom, da bo tebi dovolj dobr? Kolikor uletim sem, si izberem nik, ki mi paše. A je prepovedano? Nobenemu ne pridigam, povedala sem svoje mnenje, ki tebi izgleda ni všeč – tvoja stvar in tvoja pravica, samo ujedat pa ni treba. Sandal teva ne poznam, slišim ogromno o njih, zato me zanimajo izkušnje, če je ob tem prepovedano izrazit dvome – pol pa res ne vem, zakaj forumi so?! Mene napis na čevlju ne gane, gane me kakovost izdelave in materiala in žal samo ime že dolgo ni več nobena garancija.

Popoldan sva z našo dečvo šli probat teve – tiste za 6.990, pa tiste za 9.990 in tiste za 12.990. Pri vseh isti problem, nogica je tako suhcena, da je tisti paščki ne primejo dovolj in jo odnaša, predvsem peto. Ima zelo dolgo in zelo drobno nogico, št. 27 je po dolžini ulita, ko jermenčke do konca zategnem, dokler so ježki, še vedno komot vtaknem prst za jermenček. Vedno težko dobi čeveljčke, ki ji ustrezajo. Letos teve še odpadejo, bomo iskali kaj bolj primernega. Tistim, ki ste se potrudile z izkušnjami, hvala lepa.

Meni so Teva tako grdi, da se ne da povedat. Imamo tudi mi odprte ampak leeeeeeeeeepe !
Upsi, samo moje mnenje!

Se podpišem:)

Ni jih čez take in drugačne opanke Kopitarne Sevnica!

New Report

Close