Zakaj to dovolimo??
Meni tudi ni jasno zakaj.
Predvidevam, da ima to enoletno medijsko in politično pranje možganov takšen uničevalen učinek in so ljudje enostavno postali žrtve.
Podobno, kot če nekoga hipnotiziraš in ga potem izkoristiš ali zlorabiš.
In večina je očitna zelo sugestibilna ter preprosto deluje po vsiljenem programu.
Tukaj so še potem politični fanatiki, ki so že v osnovi hujši psihični bolniki ter zaradi psihične bolezni zagovarjajo svojega glavnega psihopata.
V to skupino še potem spadajo tisti, ki sovražijo levičarje in zato podpirajo zlo.
Saj enkrat bo konec in potem moramo narediti vse, da nas oktobra ne bodo spet zapirali.
Ne razumem debilnih učiteljev, da so se šli cepit s tem cepivom, ki lahko povzroča strdke. Kaj a so čisto prtegnjeni v glavo? Če obstaja možnost, da bi mi cepivo lahko škodilo, ni šans da se kadarkoli cepim. Naj mi vzamejo vse, življenja mi ne bodo.
Ali bo jutri kakšna proslava preko videokonference?
Mineva namreč leto dni, ko so levi šalabajzerji (na srečo) predali oblast vladi, ki odgovorno, predvsem pa pokončno pelje Slovenijo čez čeri epidemije in čez hlode, ki jih dnevno valijo kulski brezupniki pod njene noge. Najsposobnejši je tisti, ki zgradi grad iz kamnov, ki jih mečejo nasprotniki vanj.
Saj enkrat bo konec in potem moramo narediti vse, da nas oktobra ne bodo spet zapirali.
Ne razumem debilnih učiteljev, da so se šli cepit s tem cepivom, ki lahko povzroča strdke. Kaj a so čisto prtegnjeni v glavo? Če obstaja možnost, da bi mi cepivo lahko škodilo, ni šans da se kadarkoli cepim. Naj mi vzamejo vse, življenja mi ne bodo.
[/quote]
Vse. Torej odstraniti vlado je prva stvar.
Ljudje so ugotovili, da nas okupira absolutno zlo, in so v šoku. Vsi to vejo, ampak tuhtajo, kaj naredit. Seveda komunisti uničujejo vsako vez, ki se naredi, uničujejo vsak začetek dejanja upora proti njihovi oblasti.
Virus je od komunistov, zdravila so od komunistov. Ljudje so enostavno šokirani nad tem. Ugotovit, da je prijazen obstoj bil laž, od strička na križu do vsega, kar so jih kadarkoli naučili, je pač šok. Enostavno ne moreš verjet, da se to dogaja.
Ampak, ni še prepozno. Spomin in telesa nam več ne delujejo, spranih ljudi je vedno več, ampak dobesedno smo še v obdobju, ko smo Evropejci skotenim glupim komunistom še nevarni. To bo trajalo še 100 let. Oni se pa morajo delat, kot da je že konec, zavoljo demoralizacije. Dobro vejo, da ni. Komuna delenda est.