Zakaj toliko blefiranja s temami o vezah?
Ko pa je jasno, da smo tu vsi samski. vezane babe visijo na starševskem, vezani dedci pa za forume nimajo cajta, ker jih babe vprežejo. čemu ta blef o vezah. Dajmo se raje o samskosti iskreno pogovarjat, ne pa same neke teorije, kot v srednji šoli, kaj babe kao bi, pa kaj dedci kao bi, v resnici pa smo obojni to sranje že dali skoz in smo raje samski, kot da bi bili v resnici del tega.
Vsi vemo, da imaš probleme z vezanimi in nevezanimi. Ampak da greš čedalje globje in ne moreš izplavati iz tega bolestnega ljubosumja in premlevanja, česa vse drugi nimajo ali imajo ali bi radi imeli. Fak ej, naporen si. Kdo pravi, da ti ne blefiraš? Si izjema, če po tvoje vsi ostali špilamo drugačne vloge kot naj bi jih po tvoje imeli? Maš čarobno kuglo? Aja, to je virtuala, sprijazni se, da tudi če boš že mislil, da kaj veš o drugih, boš lahko imel totalno drugačno predstavo kot je v resnici. Pa kaj pol.
A se ti malo nelagodno počutiš med vezanimi, pa bi se zdaj rad igral, da smo vsi samski? No, prav, za tebe se lahk potrudim, da ti bo lažje. Kaj točno te zanima? :))
Lejga, zdaj se pa noče več igrat.
Ocitno,da se se vedno vecina samskih pocuti bad in jim je tezko priznat,da je dobro bit sam ket se ti ni treba z nicemer vec obremenjevat.Jst recimo ze ko opazujem pare in poslusam vezane prijateljice razmisljam o hvalabogu,da se ne rabim s takimi stvarmi obremenjevat vec.kao navzven oh in sploh je.pa pac treba za to mal.potrpet…ne pa ne,zakaj bi??
Tko.sem razmisljala sama neki casa.ok tko si se odlocila ( nezrela,direkt iz sole pa druzina s tipom v katerega sm bla noroo zaljubljena) vglavnem,da skrajsam..je super bit sam,imam druzbo ko/ce jo potrebujem in nisem manjvredna ker nimam “boljse polovice”dosegla sem veliko v zivljenju sama in bo tako tudi ostalo se teh nekaj kvalitetnih let ( upam) kar mi jih je ostalo..
Ponavadi ne dolgovezim toliko :))
Samske in nevezane bi bilo potrebno obdavčiti. :))[/quote]
To bi bilo kruto. Saj vidiš, da samski že zaradi samskosti, plačujejo dovolj visok davek. 🙂
Tehnologija ti omogoča, da se imaš kje za izpovedovati in da te kdo še sploh posluša . V real lajfu te je generacija prehitela in ti odšla, mlajši pa te več ne šmirglajo.
Dokler v svojih letih ne srečaš prave ženske boš in si mojih očeh bednik, ulični postopač, dnevni f.ukfehtar.
Svašta.
Če že postaneš bednik, je to takrat, ko si odvisen od ženske. Ko zineš “brez tebe mi ni do življenja” in cepljaš za njo še deset let, po tem, ko te skensla.
Meni so bedniki tisti, ki si iščejo babo, ker so osamljeni. Kako si sploh lahko osamljen, če imaš prijatelje, hobije, počneš stvari, ki te veselijo ? Če je tvoja srečna odvisna od tega, ali si, ali nisi v zvezi, potem najboljše, da se greš kar ubit.
Prjatl včas v rit potisne in si zadovoljen?
Daj javi se še pod kakšnim drugim vzdevkom (ker sploh ne vem kdo si…).
Če že postaneš bednik, je to takrat, ko si odvisen od ženske. Ko zineš “brez tebe mi ni do življenja” in cepljaš za njo še deset let, po tem, ko te skensla.[/quote]
Imaš prav. Boljše celo življenje bit sam ter jamrat, bit nesrečen, kot pa priznat, da ti je lepše z njo pa malo rit premaknit.
Ti svoje riti nisi niti za milimeter primaknil, ko si spoznal svojo. Še vedno si bil prilepljen na stol.
Je bilo pa kar nekaj več 10 km. 🙂
Ja, 10km je živela stran, ti pa si se menil z njo s pritiskanjem gumbkov na tipkovnici.
Kakšna romantična zgodbica. Zdej mata pa na Facebooku naštimano “v razmerju z”, pa kekse ti peče na Skypu.
Kaj pa to zate pravzaprav pomeni? – Se o samskosti iskreno pogovarjat namreč …
Jaz imam namreč občutek, da bi rad le potrjevanje lastnega življenskega sloga, vse ostalo boš pa spet ovrgel, negiral, poniževal, etc.
Zakaj sprašuješ take stvari, če pa zdaj že vsi vemo, da nisi sposoben odprte in nevtralne debate.
Tudi to bi še vedno bolje od tega, kar imaš ti, ko nimaš nič. 😉
Jaz imam namreč občutek, da bi rad le potrjevanje lastnega življenskega sloga, vse ostalo boš pa spet ovrgel, negiral, poniževal, etc.
Zakaj sprašuješ take stvari, če pa zdaj že vsi vemo, da nisi sposoben odprte in nevtralne debate.[/quote]
Ne postavljaj njemu razumskih vprašanj. On je pod vplivom močnih čustev. To je kot bi pijanca prepričeval naj utihne. 🙂
Spider bi vam samo rad povedal, da se vam ni treba sramovat samskosti. Lahko bi nam npr. priznali, da ste že več kot 5 let samski, pa bi potem še vsak povedal svojo zgodbo, kakšen razlog tiči za tem.
Zakaj sprašuješ take stvari, če pa zdaj že vsi vemo, da nisi sposoben odprte in nevtralne debate.[/quote]
Zakaj si pa ti ne najdeš desca, če bi rada furala življenjski slog razplodne matere in zveste žene? Na tvojem mestu bi se tudi kaj vprašal …
Forum je zaprt za komentiranje.