Zakaj toliko blefiranja s temami o vezah?
Tudi to bi še vedno bolje od tega, kar imaš ti, ko nimaš nič. ;)[/quote]
Sej vem, da nimaš nič. Jebatga, a ne.
Strah pred ženskami, strah pred razočaranjem, pred bolečino, nesposobnost bivanja z nekom, strah pred pokazati svoj pravi obraz, biti nezmožen prilagajanja. Ali pa le preprosto, prave še ni srečal. To si mislil a ne? :))
Samske in nevezane bi bilo potrebno obdavčiti. :))[/quote]
Očitno ne veš, ampak samski smo dodatno obdavčeni. Plačujemo šolnino za vaše otroke, plačujemo za vaše porodniške, nege za vaše otroke, plačujemo za vaše otroške dodatke in tako naprej.
Aja, ti tega ne veš, da to obstaja, ker nimaš otrok.
Kaj pa to zate pravzaprav pomeni? – Se o samskosti iskreno pogovarjat namreč …
Jaz imam namreč občutek, da bi rad le potrjevanje lastnega življenskega sloga, vse ostalo boš pa spet ovrgel, negiral, poniževal, etc.
Zakaj sprašuješ take stvari, če pa zdaj že vsi vemo, da nisi sposoben odprte in nevtralne debate.[/quote]
Zakaj si pa ti ne najdeš desca, če bi rada furala življenjski slog razplodne matere in zveste žene? Na tvojem mestu bi se tudi kaj vprašal …[/quote]
Saj imam dedca in to taksnega, kjer po mojih merilih ni blo treba nic kompenzirat. Do takrat sem bila zelo srecno samska, ceprav je to vam nemogoce sprejeti. Moski so kao lahko srecno samski, zenske pa ne moremo bit. Al kako??
In ne, nimam ga zato, da odigram vlogo zene in matere, ker si otrok zaenkrat ne zelim, ampak zato, ker je pameten, sposoben in zabaven in enostavno le uzivavava v druzbi drug drugega. Ce bi nehala, bi se pac razsla. Partnerstvo je svobodna izbira.
Ne rabis bit zaljiv, ti nic nocem.
Strah pred ženskami, strah pred razočaranjem, pred bolečino, nesposobnost bivanja z nekom, strah pred pokazati svoj pravi obraz, biti nezmožen prilagajanja. Ali pa le preprosto, prave še ni srečal. To si mislil a ne? :))[/quote]
Ne vem o kakšnem strahu ti nabijaš. To ti projiciraš svoje misli na druge. Misliš si, da bo nekdo drug, kot samski, ravno toliko razočaran kot si(bil) ti. Pa se motiš, ljudje smo si tudi tu različni.
In kaj potem, če bi priznala, da si samska ? Saj si na anonimnem forumu, ne razumem česa se bojiš…
Sej sem povedala, ko sem se bla. Ja, ne vem zakaj bi skrivala, o tem vi razmisljate, ne jaz. Meni je bilo samski vedno krasno.
Zakaj si pa ti ne najdeš desca, če bi rada furala življenjski slog razplodne matere in zveste žene? Na tvojem mestu bi se tudi kaj vprašal …[/quote]
Saj imam dedca in to taksnega, kjer po mojih merilih ni blo treba nic kompenzirat. Do takrat sem bila zelo srecno samska, ceprav je to vam nemogoce sprejeti. Moski so kao lahko srecno samski, zenske pa ne moremo bit. Al kako??
In ne, nimam ga zato, da odigram vlogo zene in matere, ker si otrok zaenkrat ne zelim, ampak zato, ker je pameten, sposoben in zabaven in enostavno le uzivavava v druzbi drug drugega. Ce bi nehala, bi se pac razsla. Partnerstvo je svobodna izbira.
Ne rabis bit zaljiv, ti nic nocem.[/quote]
Imaš ti desca, ja. Tako kot sem jaz žena kitajskega cesarja v zgodovinskem učbeniku. Če bi ti imela moža, bi se z njim ukvarjala, ne pa z enim El Fidelitom cele dneve na forumu. Ne boš si ti nikdar v življenju desca našla s tako zoprnim pristopom do nasprotnega spola.
Niso še na tem nivoju…Raje lažejo še na internetu, sebi in drugim..
🙂
Tole je kot kakšno policijsko zasliševanje … lej tebe smo izbrali, da boš kriv.. zdaj pa ti priporočamo, da priznaš in boš imel olajševalne okoliščine ali pa še naprej vztrajaš v zanikanju. Ampak kriv boš tako ali tako… kapiš!
Kaj si pa ti? še sebe opiši?[/quote]
Copatar 1 A; No 1
Ojoj … Kaksne tezke besede. Tle se itak hocte sam kregat.
Nimam moza, le partnerja. V sluzbi je ta trenutek, jaz pa delam sele ob 9:30 in pijem kavico. Bi slo to g. kitajski cesar? 🙂
Ja imela si dve opciji. Zamenjat vzdevek, ali pa se izdajat za vezano-srečno in si pač ubrala drugo možnost. Ženska si ne more privoščit bit 5 let brez tipa in se kregat na forumu s “samskimi zagrenjeneži”. Bognedaj, da kdo to izve, bi se pod zemljo pogreznila od sramu.
Samske in nevezane bi bilo potrebno obdavčiti. :))[/quote]
Očitno ne veš, ampak samski smo dodatno obdavčeni. Plačujemo šolnino za vaše otroke, plačujemo za vaše porodniške, nege za vaše otroke, plačujemo za vaše otroške dodatke in tako naprej.
Aja, ti tega ne veš, da to obstaja, ker nimaš otrok.[/quote]
Pozabil si še na svoje zdravje, za katerega lahko skrbiš ali pa ne. Plačujemo zanj pa mi, družba. Ti ni všeč? Bi si raje vse sam plačal?
Tolažba.
Strah pred ženskami, strah pred razočaranjem, pred bolečino, nesposobnost bivanja z nekom, strah pred pokazati svoj pravi obraz, biti nezmožen prilagajanja. Ali pa le preprosto, prave še ni srečal. To si mislil a ne? :))[/quote]
Ne vem o kakšnem strahu ti nabijaš. To ti projiciraš svoje misli na druge. Misliš si, da bo nekdo drug, kot samski, ravno toliko razočaran kot si(bil) ti. Pa se motiš, ljudje smo si tudi tu različni.[/quote]
A sem kje napisal, da si nismo različni. Nikjer nisem napisal, da je samo strah razlog. Sicer pa sploh nisem naštel vseh razlogov. Reče se hvala mimogrede. Ni za kaj, rad pomagam, če kdo rabi nasvet, pomoč. 🙂
Ma ja, zdaj bodo dolgoletno samske babe in wannabe copatarji ocenejvali naše duševno stanje..neki multinicki…svašta he he…
Isto si Marko ne more privoščit se javno razglasit za samskega, razočaranega. To je človek, ki že leta piše nasvete po ljubezenskih forumih. Na tak način bi izgubil vso kredibilnost, noben ga ne bi več resno jemal.
Glede na to, kolk prejamraš, jaz bi ti verjel, da si žena nekomu. 🙂
Katastrofa, kaksni zahojenci ste tle gor.
Kakrkoli reces, ni okej. Mas partnerja, se zmisljujes. Si srecno samska, se zmisljujes. Ni racunice :))
Aja, edina opcija je, da sem nagravzna, debela, stara baba, k je noben noce, vi ste pa vsi lepi, krasni, srecni. Tko, srecni zdej? :))))
Sramujejo se svojga profila. Saj pravim, da so to eni in isti ljudje, ki sem gor zahajajo. Samo vzdevki se menjajo.
To je tisto, rabimo krivca pa tud če ga nimamo. Velik pritisk mora bit, da ga tako nujno rabijo. 🙂
Tolažba.[/quote]
Lepo da priznaš. Tukaj namreč vsi govorijo, kako jim nič ne manjka. Se še kdo javi? 🙂
Dokler se boš še naprej prepirala z nami “samskimi&zagrenjenimi” ne vidim tu druge možnosti.
Forum je zaprt za komentiranje.