Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj toliko blefiranja s temami o vezah?

Zakaj toliko blefiranja s temami o vezah?

Neee.. zdaj si mi čist zje.bala predstavo o teb 🙂 hvala lepa

Glede na to, kolk prejamraš, jaz bi ti verjel, da si žena nekomu. :)[/quote]

Marko, si že izpolnil obrazce na občini in jih poslal s priporočeno pošto babi, da boš čez tri tedne po komisijski odločbi morda dobil za lizat?

Čuj ob taki kot si se opisala, bi se vsaj enokovredno počutili. Potem veš kakšno je stanje … 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je tisto, rabimo krivca pa tud če ga nimamo. Velik pritisk mora bit, da ga tako nujno rabijo. :)[/quote]
Poletje je… pa je treba veliko izgovorov frendom.. čuj zakaj pa ti nikol bejbe ne pripelješ na pivo….?
Pozimi je lažje 🙂

Marko, si že izpolnil obrazce na občini in jih poslal s priporočeno pošto babi, da boš čez tri tedne po komisijski odločbi morda dobil za lizat?[/quote]
Že po prvem zmenku. Dobil sem odobreno. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, si že izpolnil obrazce na občini in jih poslal s priporočeno pošto babi, da boš čez tri tedne po komisijski odločbi morda dobil za lizat?[/quote]
rofl

HAHA

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če bi ti imela desca, ki bi ga imela rada, bi se z njim ukvarjala, ne pa s klošarji iz interneta. Še če bi bila zaljubljena v plišastega medvedka, bi raje njega božala, kot se zatekala po nove porcije poniževanja na forum. Lahko da je nekaj gnilega v deželi Danski, ampak s tvojim podstrešjem tudi ni vse v redu.

Če bi ti imela desca, ki bi ga imela rada, bi se z njim ukvarjala, ne pa s klošarji iz interneta. Še če bi bila zaljubljena v plišastega medvedka, bi raje njega božala, kot se zatekala po nove porcije poniževanja na forum. Lahko da je nekaj gnilega v deželi Danski, ampak s tvojim podstrešjem tudi ni vse v redu.[/quote]

Prov, kukr rečeš šefe.

Če bi ti imela desca, ki bi ga imela rada, bi se z njim ukvarjala, ne pa s klošarji iz interneta. Še če bi bila zaljubljena v plišastega medvedka, bi raje njega božala, kot se zatekala po nove porcije poniževanja na forum. Lahko da je nekaj gnilega v deželi Danski, ampak s tvojim podstrešjem tudi ni vse v redu.[/quote]
Tebi se pa vidi, da še nisi bij zaljubljen ali pa si bil tako zelo, da je bilo že bolno. Prisesal si se nanjo kot klop, z drugimi se nisi smel družit oziroma se nisi upal, videl si samo njo in le njo. Mislil si, da če se ji tajo podariš, da ti nikoli ne bo ušla. Pa je vseeno. In zdaj si tu, ko si ne upaš spet tja. Samo nismo ti mi krivi za to, a veš. Malo samokritike ti ne bi škodilo. Pač malo manj se zalepi, daj ženski dihat, pa mogoče celo ostane. Samo za kaj tekega morš bit sam dost samostojen. 😉

Tebi se pa vidi, da še nisi bij zaljubljen ali pa si bil tako zelo, da je bilo že bolno. Prisesal si se nanjo kot klop, z drugimi se nisi smel družit oziroma se nisi upal, videl si samo njo in le njo. Mislil si, da če se ji tajo podariš, da ti nikoli ne bo ušla. Pa je vseeno. In zdaj si tu, ko si ne upaš spet tja. Samo nismo ti mi krivi za to, a veš. Malo samokritike ti ne bi škodilo. Pač malo manj se zalepi, daj ženski dihat, pa mogoče celo ostane. Samo za kaj tekega morš bit sam dost samostojen. ;)[/quote]

Če bi poznal pravopis in osnove postavljanja ločil, bi iz tebe morda nastal še kakšen švoh pesnik. Si nadarjen za dramatiziranje.

Če že postaneš bednik, je to takrat, ko si odvisen od ženske. Ko zineš “brez tebe mi ni do življenja” in cepljaš za njo še deset let, po tem, ko te skensla.[/quote]

He he..točno to.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Neee.. zdaj si mi čist zje.bala predstavo o teb 🙂 hvala lepa[/quote]

Hja, tako predstavo očitno mončki želijo imet, da se potem boljše počutijo. Če poveš, da si dobra mačka, pade nate vedro verbalnega kozlanja, ker drugo njim ni sprejemljivo. Ampak jaz se vedno ostanem dobra macka, ki seta po copovi oni pa se vedno verjamejo, da sem zagrenjena bajsa, ki sedi za monitorjem. Stvar resena, zdej grem pa v sluzbo 🙂

Očitno ne veš, ampak samski smo dodatno obdavčeni. Plačujemo šolnino za vaše otroke, plačujemo za vaše porodniške, nege za vaše otroke, plačujemo za vaše otroške dodatke in tako naprej.
Aja, ti tega ne veš, da to obstaja, ker nimaš otrok.[/quote]
Pozabil si še na svoje zdravje, za katerega lahko skrbiš ali pa ne. Plačujemo zanj pa mi, družba. Ti ni všeč? Bi si raje vse sam plačal?[/quote]

Veš za svoje zdravje plačujemo pa vsi, samski, nesamski, poročeni, neporočeni, z otroci, brez otrok. Razlika je le v tem, da samski ne koristimo porodnišk in nege za otroka. Torej v povprečju dosti manj koristimo zdravstveno blagajno. Vsaj pri nas v službi je značilno, da so ženske z otroci bistveno več v bolniški kot ostali.
Aja pa dohodnino samski tudi več plačujemo kot tisti z otroci.
Torej še enkrat: samski dosti več vplačujemo v povprečju kot pa tisti z otroci. V povprečju samski dosti manj koristimo kot tisti z otroci. Pa tisti z otroci, recimo, če sta dva odrasla dva otroka plačujejo 2 zdr. zavarovanji. Za otroke ni treba. Torej v bistvu plačujejo polovičke. Samski pa celoto.

Drugače nimam nič proti, da plačujem za otroke, da ne bo pomote. Prav je, da je tak sistem, ker morajo otroci imeti možnost šolanja in kolikor toliko dostojnega otroštva. V glavnem to je vse ok. Samo pogrejejo me pa razni tepci, ki klobasajo o dodatnih obdavčitvah samskih. Obenem pa z veseljem koristjo kar samski plačujemo za njihove otroke.

Hja, tako predstavo očitno mončki želijo imet, da se potem boljše počutijo. Če poveš, da si dobra mačka, pade nate vedro verbalnega kozlanja, ker drugo njim ni sprejemljivo. Ampak jaz se vedno ostanem dobra macka, ki seta po copovi oni pa se vedno verjamejo, da sem zagrenjena bajsa, ki sedi za monitorjem. Stvar resena, zdej grem pa v sluzbo :)[/quote]

Bajsi, dobre mačke ne iščejo potrditve na internetu. To morda šele potem, ko jih zob časa izvrže ven iz mačje lige.

Zakaj se samskim babam ne meče naprej, da niso in ne bodo prave babe, dokler si ne najdejo dedca? In da so do takrat samo klošarke, f.ukfehtarke..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Vzamem kot kompliment. Če imaš prave igralce, ni problem, ker eni sploh ne rabijo igrat. :))

Hja, tako predstavo očitno mončki želijo imet, da se potem boljše počutijo. Če poveš, da si dobra mačka, pade nate vedro verbalnega kozlanja, ker drugo njim ni sprejemljivo. Ampak jaz se vedno ostanem dobra macka, ki seta po copovi oni pa se vedno verjamejo, da sem zagrenjena bajsa, ki sedi za monitorjem. Stvar resena, zdej grem pa v sluzbo :)[/quote]
Daj prišetaj še na Bavarca na kakšen kufe… pa pol pejd v službo 🙂

To se močno motiš.
V reali je samska ženska tako kot bi bila kužna. Ne daj bože, da spregovori s kakim poročenim moškim, že imaš njegovo ženo na vratu, ker se boji za svojega ljubega možiclja.
Da ne govorimo o tem koliko gnjavljenja je na temo zakaj si samska, kdaj boš imela otroke. Med tem, ko moške vrstnike večinoma pustijo na miru.
Da ne govorimo o tem, če kaka ženska pove tule gor, da noče imet otrok. Že navalijo ‘srečno’ vezani monovci in razlagajo kako to ni normalno in tako naprej. Da vseh žaljivih izpadov sploh ne omenjam. Sploh vezani monovci, ki niso in ne bodo nikoli rodili, ti sploh vedo da ženska ni žensak, če nima otrok.

Eh, kaj z veseljem. Eni tud z ničemer niso zadovoljni, jim nikoli ni dovolj. :/

Dokler ne začnejo gnjavit vse naokrog sebe in žalit vse moške okrog sebe, se temu pač izognejo. Zdaj pa pomisli…

Jaz pa verjamem, da so nekateri tu gor v vezah. Zakaj bi drugače toliko pridigali samskim?
Seveda pa nihče v zadovoljujoči in srečni vezi ne teži samskim.
Takoj, ko začne nekdo težiti, da biti samski ni ok, da to ni normalno. Takoj veš, da je v nesrečni vezi. Takoj, ko začne težiti, da ne imeti otrok, ni normalno. Da ločitve tudi niso ok. Točno veš, da se ima za svetnika, ker ima otroke in partnerja/ko s katero/im živita kot dva tujca. Ampak sta pa svetnika, ker sta skupaj, se ne ločita, čeprav med njima ni ljubezni, strasti. Zraven pa se še hvalita kako sta ok, ker vztrajata skupaj, zaradi otrok. Torej še otroke potunkata, da so oni krivi, da ne iščeta pravih partnerjev.

Tisti v res pravih, zadovoljujočih vezah nikoli, ampak res nikoli ne težijo samskim pa tistim brez otrok pa ločencem. Še manj, da bi se z njim prepirali cele dneve preko neta.

Je tako, debelastarunklja. Se 100% strinjam. Med mamicami in očki ne manjka “srečnih”, ki te polijejo z gnojnico samo zato, ker ne greš po njihovi poti.

Si mislil lovače?

mi imamo se fajn – pa če vam prav je, ali pa ne ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close