Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj toliko blefiranja s temami o vezah?

Zakaj toliko blefiranja s temami o vezah?

Pravih lovcev lovače ne motijo. Ti, multinick, nisi lovec.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Še enkrat si se izdal. Vsakič, ko se po “čudežu” prikaže debelastarunklja, se potem še ti. Hočeš izpasti “jebivetrski”, s tem ko napišeš en stavek in postavljaš ta butalski smajli, v resnici si pa obupano depresivno smeče, ki išče pozornost za vsako ceno.

Recimo tale tema: http://med.over.net/forum5/read.php?151,10523901 in spodnji citat kažeta na to, da je avtor citata zelo srečen v svoji vezi in s svojo družino. Tako srečen, da skoraj vsak dan piše o tej zadevi in to temo vedno znova ponavlja.

Imeti otroke je potreba s katero se rodimo. Trditev, da nočeš otrok, je pa izraz ega (egoizma).
Da imaš otroke (ali potomce), ne rabiš ega, rabiš ga, da se temu upreš in trdiš, da nočeš otrok.
[/quote]

Ej Spider, če to ni “Volk_med_ovcami”, kako potem, da se ta “debelastarunklja” spravlja praktično na vse uporabnike, njega pa ignorira, kot da niti obstaja ne ?

40 letnica my ass. To je tip za tem vzdevkom. In to zelo, zelo bolan tip.

Še enkrat si se izdal. Vsakič, ko se po “čudežu” prikaže debelastarunklja, se potem še ti. Hočeš izpasti “jebivetrski”, s tem ko napišeš en stavek in postavljaš ta butalski smajli, v resnici si pa obupano depresivno smeče, ki išče pozornost za vsako ceno.[/quote]
In kmalu za njima se pojaviš še ti. A ti malo sam sebe zaj…..š? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nihče bolj se ne ponavlja, kot ti DS, pa čeprav se skušaš vsak dan skriti pod novim nickom.

Še enkrat si se izdal. Vsakič, ko se po “čudežu” prikaže debelastarunklja, se potem še ti. Hočeš izpasti “jebivetrski”, s tem ko napišeš en stavek in postavljaš ta butalski smajli, v resnici si pa obupano depresivno smeče, ki išče pozornost za vsako ceno.[/quote]
In kmalu za njima se pojaviš še ti. A ti malo sam sebe zaj…..š? :)[/quote]

Če pa se ne pojavim, mi pa odpre temo z mojim nikom, da se sigurno pojavim.
Ne, ne, se hecam. Nesamozavestni je moj najbolj pogosto uporabljan nik.

Seveda, Robi. Jaz vsak dan pišem kako so tisti, ki nimajo otrok nenormalni, a ne da?
V vsaki temi, ki gre o tej zadevi, si edina stalnica vedno TI. Vedno znova. Ja, seveda. Ti si tako srečen s svojo družino, da moraš vsak dan znova vsem, ki nimajo otrok, ki so samski dopovedovat, da je nekaj narobe z njimi. Pa naj bo to moški ali ženska. Vsakega se lotiš in mu to predavaš.

Jaz pa imam proti temu, to pa predvsem zato, ker zaradi vseh teh bonusov, olajšav in subvencij, ljudje bistveno MANJ premislijo če so SPOSOBNI imeti otroka, in utrjujemo miselnost, saj bo že država dala in plačala in subvencionirala…..

Otroke naj imajo tisti ki si to finančno in umsko lahko privoščijo, ne pa proletarci ki delajo za iz dneva v dan…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če bi to blo res, bi me ti, kot moderator, že zdavnaj razkrinkal. Tko pa oba veva, da uporabljam statični IP in en vzdevek že celo večnost.

Ups, napaka. Marko si opazil, a ne?

Če bi to blo res, bi me ti, kot moderator, že zdavnaj razkrinkal. Tko pa oba veva, da uporabljam statični IP in en vzdevek že celo večnost.[/quote]
No par mesecov pa res ni cela večnost, pretiravat pa znaš. Sicer pa ni letelo na tebe, razen, če si DS. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dejstvo je, da ti gre forum v ku*ac. Teme vam odpira samo še nek psihiatrični bolnik, ki misli, da je cel heker, če si v vzdevek vrže par cifer in postavlja debilne smeškote iz Microsoft Worda.

Če bi to blo res, bi me ti, kot moderator, že zdavnaj razkrinkal. Tko pa oba veva, da uporabljam statični IP in en vzdevek že celo večnost.[/quote]
No par mesecov pa res ni cela večnost, pretiravat pa znaš. Sicer pa ni letelo na tebe, razen, če si DS. :)[/quote]

Hja, kaj češ, človek se zatipka pri vnosu nika.

Tisto je bilo namenjeno debeli starunklji.
Saj sem napisal DS.
Zate vem, da imaš statični IP.

Seveda, Robi. Jaz vsak dan pišem kako so tisti, ki nimajo otrok nenormalni, a ne da?
V vsaki temi, ki gre o tej zadevi, si edina stalnica vedno TI. Vedno znova. Ja, seveda. Ti si tako srečen s svojo družino, da moraš vsak dan znova vsem, ki nimajo otrok, ki so samski dopovedovat, da je nekaj narobe z njimi. Pa naj bo to moški ali ženska. Vsakega se lotiš in mu to predavaš.[/quote]
Predavam prav tako skoraj v vsaki temi, ki se tiče računalnikov, pa še to ne pomeni, da imam težave s svojim računalnikom. 🙂

Problem, ki se pojavlja v temah, kot jih omenjaš, pa je to, da napišem tisto, kar se takšni ljudje pri sebi trudite potlačiti.

DebelaStarunklja, je uporabnik, ki si ga pred leti banal. Nm-3w, neki tazga je mel vzdevek.

se oproščam – napačen komentar sem komentiral ☺

*Nm.3w*

In kaj si recimo jaz želim v sebi potlačiti?
Po mojem sem ena redkih, ki si je upala povedat o sebi kaka je v resnici.

On je še vedno gor. Le pod drugimi “Trade Markami”.

In kaj si recimo jaz želim v sebi potlačiti?
Po mojem sem ena redkih, ki si je upala povedat o sebi kaka je v resnici.[/quote]
Potlačiti svoje potrebe in ob tem trditi kako nekdo nima potrebe po otrocih, bližini, ljubezni…

Čakaj. To pa ne bo držalo. NIkjer nisem trdila, da nimam potrebe po bližini, ljubezni.
Sem pa trdila, da nimam potrebe po otrocih. To pa res in to povsem drži. Ne vem zakaj bi lagala na netu? Zdaj v reali seveda tega ne razlagam, ker te raztrgajo, če to rečeš. Tule gor pa lahko direkt povem.

Skratka, nobena ženska ni tok prizadeta, da bi samo sebe označila za debelostarunkljo. To mora bit nek bebec na socialni, brez prijateljev…

A tvoji prijatelji vedo za tebe? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close