Zakaj toliko blefiranja s temami o vezah?
Čakaj. To pa ne bo držalo. NIkjer nisem trdila, da nimam potrebe po bližini, ljubezni.
Sem pa trdila, da nimam potrebe po otrocih. To pa res in to povsem drži. Ne vem zakaj bi lagala na netu? Zdaj v reali seveda tega ne razlagam, ker te raztrgajo, če to rečeš. Tule gor pa lahko direkt povem.[/quote]
Hočeš povedati, da vse teme, kjer nekdo trdi, da noče otrok, odpiraš ti ?
In da potem samo tebi repliciram ?
Ali pa si mogoče ravno ti tista, ki se počutiš najbolj ogrožena in se odzoveš kot hijena ?
Le čemu, če pa praviš, da nimaš potrebe po otrocih ?
Čakaj. To pa ne bo držalo. NIkjer nisem trdila, da nimam potrebe po bližini, ljubezni.
Sem pa trdila, da nimam potrebe po otrocih. To pa res in to povsem drži. Ne vem zakaj bi lagala na netu? Zdaj v reali seveda tega ne razlagam, ker te raztrgajo, če to rečeš. Tule gor pa lahko direkt povem.[/quote]
Hočeš povedati, da vse teme, kjer nekdo trdi, da noče otrok, odpiraš ti ?
In da potem samo tebi repliciram ?
Ali pa si mogoče ravno ti tista, ki se počutiš najbolj ogrožena in se odzoveš kot hijena ?
Le čemu, če pa praviš, da nimaš potrebe po otrocih ?[/quote]
Hja, če misliš, da sem edina, ki ne želi imeti otrok. Če pa nisem edina, če odpirajo tudi drugi te teme. Potem pa zadeva ni tako nenormalna, a ne da? Ti pa skušaš to predstaviti kot nekaj bolnega.
Ogrožena? Odzovem kot hijena? Aja, če nekdo pove, da rabiš ogledalo, je to hijena, a ne? Ti vidiš edino svoj prav. Če kdo ni tak kot si ti, ga označiš za nenormalnega.
Ne, nočem imeti otrok. Te to tako zelo moti?
Drugače me pa zanima zakaj podtikaš meni stvari, ki jih jaz nisem pisala? Mislim to, da trdiš, da ne želim ljubezni, bližine. Od kje ti ta podiktanja?
a, če ti damo prav … a ti bo prišlo ☺
Ko sem samski, se mi zdi da so vsi okoli mene poparčkani, se držijo za rokice, lupčki, še psa se v parku onegavita, dva ptička na veji kljunčkata. Oh kako bi jaz tudi imel to bližino. Ko sem v zvezi pa vsi okoli mene uživajo, se družijo, spoznavajo nove ljudi in seksajo. Oh kako bi jaz imel to svobodo. Zaključek: nesposoben sem biti srečen. 🙂
Meni pa ni jasno kako te lahko zaljubljenci, ki se držijo za roko, spravijo v slabo voljo ?
Jaz si takrat samo rečem “heh, isti idiot kot jaz pred leti” in šetam dalje…
Eh, spet nisi dojela.
Ravno zato sem te vprašal, če ti odpiraš vse te teme, ker sem upal, da boš dojela, da repliciram tudi drugim in zato tebi ne očitam, da si ne želiš ljubezni, ampak tistemu, ki v tistem trenutku odgovarjam.
Se pa ti nekako vedno najdeš v tem in čutiš dolžna mene napadati, pa čeprav ne komentiram tebe.
To je to..Ne da se mi več.
Eh, spet nisi dojela.
Ravno zato sem te vprašal, če ti odpiraš vse te teme, ker sem upal, da boš dojela, da repliciram tudi drugim in zato tebi ne očitam, da si ne želiš ljubezni, ampak tistemu, ki v tistem trenutku odgovarjam.
Se pa ti nekako vedno najdeš v tem in čutiš dolžna mene napadati, pa čeprav ne komentiram tebe.
To je to..Ne da se mi več.[/quote]
Da se ti pa vedno znova ljudem dopovedovat, da niso normalni, ker nimajo otrok in da niso normalni, ker so samski.
To je tako kot bi jaz kar naprej visela v temah o nezvestobi. Pa ne visim, ker mi tema ni zanimiva. Mi bo zanimiva, če me bo kdaj kdo varal.
Eh, spet nisi dojela.
To je to..Ne da se mi več.[/quote]
Da se ti pa vedno znova ljudem dopovedovat, da niso normalni, ker nimajo otrok in da niso normalni, ker so samski.
To je tako kot bi jaz kar naprej visela v temah o nezvestobi. Pa ne visim, ker mi tema ni zanimiva. Mi bo zanimiva, če me bo kdaj kdo varal.[/quote]
Robi je vate zatrapan, da si niti z drkom ne more pomagati — priznati si pa tudi niti noče niti more, ker bi s tem varal svojo ženičko in otrokom grenil življenje.
Izpeljava tvoje računice je zanimiva, rezultat je pa napačen, ker so napačni vhodni podatki 😉
Take teme se odpirajo zato, ker dečkom ni jasno kako se lahko ena AnčicaB. tako hitro poparčka, ko je pa še “včeraj” pisala, da je samska…
V bistvu jim je žal, ker jim je nekdo izpred nosa izmaknil “vročo žemljico”in sedaj se jim samo sline cedijo, ker jim je vonj še svež…. :))
To je le tvoja percepcija in tvoj način dojemanja.
In zato velika laž. Če ti paše, pa naj bo tako. 🙂
Izpeljava tvoje računice je zanimiva, rezultat je pa napačen, ker so napačni vhodni podatki 😉
Take teme se odpirajo zato, ker dečkom ni jasno kako se lahko ena AnčicaB. tako hitro poparčka, ko je pa še “včeraj” pisala, da je samska…
V bistvu jim je žal, ker jim je nekdo izpred nosa izmaknil “vročo žemljico”in sedaj se jim samo sline cedijo, ker jim je vonj še svež…. :))[/quote]
A samo ob petkih točiš alkohol ti žena takrat dovoli ruknit 3 pire pa si zabaven? ker nasmejal pa si me s to tvojo silno teorijo ali tezo kakorkoli želiš!
To je le tvoja percepcija in tvoj način dojemanja.
In zato velika laž. Če ti paše, pa naj bo tako. :)[/quote]
Danes, včeraj, … vedno znova, predavaš eno in isto stvar. Torej, si zmišljujem?
Kolikrat si že ponovil tiste tvoje kako je nekdo travmiran, ker noče imet otrok. Pa kako si to v resnici vsi želijo, samo v sebi tlačijo?
Dejstvo je, da so ljudje taki in drugačeni. Eni so samski, ker jim tako paše, eni, ker ne dobijo partnerja. Eni imajo otroke, drugih jih nimajo. Eni jih nimajo, ker jih ne morejo imet, drugi jih nimajo, ker jih nočejo imet.
Preprosto svet ni črno bel. Marsikdo ima otroke pa si jih ni želel.
Greš na starševski forum, na čustveno inteligenco, povsod najdeš njegove komentarje.
Sem mislila, da samo na MŽ in SČ obdeluje samske in tiste brez otrok.
Bod tih, feget.
Seveda, Robi. Jaz vsak dan pišem kako so tisti, ki nimajo otrok nenormalni, a ne da?
V vsaki temi, ki gre o tej zadevi, si edina stalnica vedno TI. Vedno znova. Ja, seveda. Ti si tako srečen s svojo družino, da moraš vsak dan znova vsem, ki nimajo otrok, ki so samski dopovedovat, da je nekaj narobe z njimi. Pa naj bo to moški ali ženska. Vsakega se lotiš in mu to predavaš.[/quote]
Zagrenjene so tiste, ki jim gre to v nos, ker bi rade imele družino in otroke, zato se jim zavist oglaša na vsake mkoraku. Ker ponavljaš eno in isto, je najlažje razbrati tvoje želje,Tiste, ki jih to ne bremeni, se o tem ne razpisujejo niti jim to ne predstavlja šibke oz. ranljive točke z zvončkom, kakor hitro nekdo omeni družino, samskost in otroke.
Matjazko, kaj če bi sebe analiziral? Recimo zakaj čudiš tako neznansko potrebo, da ene in iste lajne kopiraš sem gor?
Mi mogoče ti upaš to v obraz razložiti ali si tako pogumen kot ostali junaki tule gor,ko se poskrijejo,ko jim omenim, da naj to v obraz povedo. Tebi je tudi Ranca blizu, a ne?
Samo vseeno mi pa ni jasno zakaj bi kdo bil komu zavisten otrok? To me pa res zanima. Otrok je povsod dovolj. Ni problema za otroke. Še preveč jih je. Ne premalo. Tako, da kdor želi jih imet,nima težav.
Seveda, Robi. Jaz vsak dan pišem kako so tisti, ki nimajo otrok nenormalni, a ne da?
V vsaki temi, ki gre o tej zadevi, si edina stalnica vedno TI. Vedno znova. Ja, seveda. Ti si tako srečen s svojo družino, da moraš vsak dan znova vsem, ki nimajo otrok, ki so samski dopovedovat, da je nekaj narobe z njimi. Pa naj bo to moški ali ženska. Vsakega se lotiš in mu to predavaš.[/quote]
Zagrenjene so tiste, ki jim gre to v nos, ker bi rade imele družino in otroke, zato se jim zavist oglaša na vsake mkoraku. Ker ponavljaš eno in isto, je najlažje razbrati tvoje želje,Tiste, ki jih to ne bremeni, se o tem ne razpisujejo niti jim to ne predstavlja šibke oz. ranljive točke z zvončkom, kakor hitro nekdo omeni družino, samskost in otroke.[/quote]
Tako je.
Seveda pa to ne pomeni, da morajo vse imeti otroke in partnerja.
Meni je vseeno, če ima kdo otroke ali ne.
Ti se boš pa vsak čas razpočila od togote. Si kaj meriš krvni pritisk?
Zdaj razumeš, zakaj sem napisala samo “svašta”? 🙂
JE. Glej spodaj.
IN (+) SI NA MONU =
IN (+) SI NA MONU =
*prej 35let več al manj samska, neprilagodljiva, ta veza bo trajala samo dokler se narkomanski med ne poliže…
IN (KO) (+) SI NA MONU =
DA
Ne morš se v ljudski kuhinji kregat a maš raje jastoga, biftek al post. Al pa v zaporu, da si rad zaprt oz. da si v bistvu svoboden. Oz se klošarja pogovarjata, da denarja ne marata, da nista materialista oz. da imata v resnici ferrarija doma, sam ga ne uporabljata.
Ne more 35letna koka k bere ljubezenske zgodbe nam nakladat, da je srečna samska. Pa tudi ne more nabijat, da je našla konja, ker tist njen konj je bil že zdavno predelan. Lahko dobiš le kakšnega defekta k si bo jajca spraznil, se drogiral z omamo, ko pa popusti te bo pa zamenjal staro za novo, svežo slasno muco.
JE. Glej spodaj.
IN (+) SI NA MONU =
IN (+) SI NA MONU =
*prej 35let več al manj samska, neprilagodljiva, ta veza bo trajala samo dokler se narkomanski med ne poliže…
IN (KO) (+) SI NA MONU =
DA
Ne morš se v ljudski kuhinji kregat a maš raje jastoga, biftek al post. Al pa v zaporu, da si rad zaprt oz. da si v bistvu svoboden. Oz se klošarja pogovarjata, da denarja ne marata, da nista materialista oz. da imata v resnici ferrarija doma, sam ga ne uporabljata.
Ne more 35letna koka k bere ljubezenske zgodbe nam nakladat, da je srečna samska. Pa tudi ne more nabijat, da je našla konja, ker tist njen konj je bil že zdavno predelan. Lahko dobiš le kakšnega defekta k si bo jajca spraznil, se drogiral z omamo, ko pa popusti te bo pa zamenjal staro za novo, svežo slasno muco.[/quote]
OH. Groza kakšno pisanje.
Pisanje poznavalca defektov.
Sveže zaljubljena Ana Banana si precej sramote dela v naši družbi. Baba, ki da kaj nase in na svojega predragega, ki vidi dlje od vršičkov svojih jošk, se ne bi zadrževala v sferi škodoželjnežev in privoščljivih pederčin. Nekatere babe prav vleče nazaj v klošarijo. Ana Banana, strezni se in postani že enkrat pravi moški. Prenašaj posledice svojih odločitev.
Užitek je vedno vzajemni, saj kdo pa pravi, da ga želi obdržati in ne ve, pri čem je z moškim?
Pri 35 ženska menda ve, kaj izbere, ni tu naključij s presenečenji ali nerealnimi pričakovanji.
To pomeni, da ko se ga naveliča, zamenja starega žrebca za novega, s sveže slastnim trd…. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.