Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj toliko blefiranja s temami o vezah?

Zakaj toliko blefiranja s temami o vezah?

35-letne samske babe so samske, ker so pametne in vedo, kakšni so dedci in nočejo nič iemti z njimi, ali pa, ker so pr.fuknjene in sanjajo o nečem, česar ni.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če zate ni, ne pomeni, da apriori za nbenga ni. To razume vsak majhen otrok.

Vprašanje, zakaj je goldfish samska. Ker je glupa ali pametna? Jaz upam ,da zato, ker je brihtna. Res ji privoščim malo pameti.

Vprašanje je, zakaj tebe to tolk zanima. Ker ne veš al bi me pecal al ker si obremenjen z mano? Oboje je glupo.

Vprašanje je, zakaj tebe to tolk zanima. Ker ne veš al bi me pecal al ker si obremenjen z mano? Oboje je glupo.[/quote

Veš, dovolim ti sanje. Te vzburja misel, da bi bila moja ženska, a? Morda v naslednjem življenju, Goldfish, morda takrat …

Poglej, kako si zmeden, še napisat ne znaš kot je treba.
Napisala sem, kar se tebi plete v malih možganih, samo to in nič drugega (na mojo srečo).

Ali pa preprosto čakajo, da srečajo nekoga, ki ni pr.fuknen in jim bo uresničil to kar je uresničljivo. 🙂 Ni vse črno belo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

On te že peca. Saj pa je očitno. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

35-letna baba, ki čaka na pravega je večna najstnica in taki je nemogoče ugoditi, brezveze sploh poskušati.

Podpis.

Pa saj ravno take hodijo k tebi. Take imaš najraje, drugega ne rabiš, praviš. Ne bi raje kaj lepega o njih povedal? Ded ji doma ne more ugodit in pride k tebi. In potem spet k dedu nazaj, pa spet malo k tebi. Dva deda popravlja v bistvu, dobra duša. 🙂

Pogovarjamo se o resnih zvezah, ne občasnem porivanju. Si ti nesposoben slediti debati?

Tip je nesposoben vsega, poglej samo repliek meni danes, kr neki, kot da je tisto pivo še od včeraj držalo, upam da je zdaj šel spat da se strezni…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja pa saj že par let trobiš, da te le te ne zanimajo, da je to za copatarje itn. A se je kaj spremenilo? Te zebe v noge? 🙂

Človek, si ti moten? Mislim resno. Daj se malo skoncentriraš, polglej, kaj si mi repliciral. Jaz ti pravim, da sem pisal o 35-letnici v kontekstu ersne zveze. Daj idi v vrtec.

Zdej ti bo pa Robi pobrisal komentar, ker si užalil njegovga ljubljenčka.

Ker Marko je ful prijazen, pošten možakar, ki nikoli ne provocira. Tist, ki mu vrne nazaj porcijo ima težave pa z obvladovanjem jeze.

Logično. Če se pustiš sprovocirati, si sam odgovoren in imaš težave z obvladovanjem.
Čeprav nekateri komaj čakate, da se lahko na nekoga razjezite in je provokacija le izgovor.

Vsi, ki smo že kdaj prišli navzkriž z njim, imamo težave z obvladovanjem jeze. Cela vrsta razvajenih maminih sinčkov, on je pa zrel, odrasel, samozavesten, ker ima cel dan čas trollat in provocirat na forumu. Ker to je ful odraslo početje za 35+letnika.

To kar vama Spider že skos govori, pa sta prezabita, da bi razumela. Da bi vidva bila srečna v svoji zvezi, ne bi tu visela in se prepirala “s samskimi zagrenjeneži”.

Enako velja tudi za vse ostale uporabnike, uporabnice. Ali se sramujete svoje bedne zveze, ali pa nimate poguma priznat, da ste že vrsto let samski. Neki od tega.

Al pa ti težko prenašaš srečno vezane. Bo kar tole. 😉

Ne sekiraj se. Bomo shendlali.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Evo, Spider, jaz sem pomirjeno samska in mi je tako zelo všeč. Dovolj imam tipov in njihovih bednih for. Dovolj nekega nakladanja o zvezah, saj si bo vsak zase naredil tako zvezo, ki jo je sposoben furat s človekom s katerim je. Dajmo uživat v samskosti! Vsaj z nikomur se ne kregamo in samo mir in smeh! Užitek!!

Evo, Spider, jaz sem pomirjeno samska in mi je tako zelo všeč. Dovolj imam tipov in njihovih bednih for. Dovolj nekega nakladanja o zvezah, saj si bo vsak zase naredil tako zvezo, ki jo je sposoben furat s človekom s katerim je. Dajmo uživat v samskosti! Vsaj z nikomur se ne kregamo in samo mir in smeh! Užitek!![/quote]
Pa si dobi enga brez for, kakšnega Markota npr.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close