Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj toliko sovraštva do Luke Dončića

Zakaj toliko sovraštva do Luke Dončića

Berem vas več dni, koliko gnojnice polivate po Lukatu. Mrazi me in srhljivo, koliko v sebi premorete nekega ljubosumja in sovraštva. Ta država ima precej znanih in uspešnih ljudi po svetu in na niti enega niste ponosni. Ker ste zagrenjeni in zlobni.

Luka je dober športnik, med vrhunskimi športniki vsak dan bije bitko in vsaka čast za ves pogum in trud. In ne glede kje je kdo rojen, je človek, tako kot vi. In prav da mu mediji namenjajo pozornost, si zasluži.

Bravo Luka in Melanija ♥️🍀

Super, da si še ti eno temo odprlo, ker na poročilih je še premalo Dončiča.

dečkota sovražijo ker je njegov oče Srb drugače mu ne bi namenjali pozornost žalost

jeba je ta država ja

Kar naprej ga omenjajo, kar pa Slovencem ni všeč.  Imamo svoje športnike, Slovence.

Da pri vsem tem visenju na netu in življenju v sloveniji ne veš da je glavni šport slovencev foušija, najhujši greh pa uspeh…ti pač ni pomoči.

Da pa daješ v isti stavek človeka ki je uspel, zaradi svoje discipline, talenta, vztrajnosti…..z eno žensko, ki je pač edinega klovna s kešem ki jo je hotel poročila pa….ja ni ti pomoči. Si dosti bolj žaljiva do njegovih dosežkov s tem kot ti luzerski primitivci na monu.

Zakaj naj bi bili ponosni na eno macafuto, ki podpira sociopata v škodo vsega sveta?

Ne sovraži pa se Dončić, ampak butasti novinarji na ravni hormonalnih adolescentov! Ker mislijo, da jim kar pripada prime-time za svoja masturbiranja in pametnjakovanja! TO je nadležno in tečno! Kako si ti športni novinarji prisvajajo prostor, kot da so edini na svetu in so sveto prepričani, da vsi komaj čakamo njih in njihovih butastih prispevkov (“Kakšni so vaši občutki?”)!

Drugi uspešni Slovenci po svetu so pa pač pizde! Zakaj se doma ni potrudil, da bi imeli DOMA razvoj?! Ne, je bilo bolj udobno it nekam, kjer so DRUGI že vse pripravili, oni jim pa tam tlačanijo in si debelijo svoje riti! Se delajo pametne in lahko tudi so, ampak kakšen je človek, ki se kiti s tujim perjem? Če ti doma kaj manjka, poskrbi, da boš doma to dobil, ne pa, da greš kot cucek k prvemu, ki ti da futer in je zdaj tvoj gospodar!

Lukata ? Najprej se nauči sklanjati, potem pa piši. Sploh pa ne vem od kje ti ideja, da kdo sovraži Luka.

Sovražne teme o Dončiću odpira Veseli, ponavadi 3 na dan.

SDS sekto moti, ker je na ić. Srbi prispevajo veliko športnih talentov in tukaj ni nič narobe. MVP NBA je Nikola Jokić.

Glej macafuta, žal mi je zate in za vse, ki ne marate sebe, ki ne marate svet, ki ne marate Dončića, ki ne marate novinarje, ki ne marate nič.

Preskoči Dončića.

Tudi mi smo morali brati morilske članke, ko so ljudi silili k cepljenju in nihče ni poročal da ljudje umirajo zaradi cepiv! Če macafute masturbirajo na Lukata mi je prav in všeč, zato ker ni potem placa za laži o covidu, albanjezu Jajotu in ni placa za muškaračo Musarjevo. In še kaj.

Odgovor na objavo uporabnika
hm992, 27.02.2025 ob 19:38

Lukata ? Najprej se nauči sklanjati, potem pa piši. Sploh pa ne vem od kje ti ideja, da kdo sovraži Luka.

Ker nekdo sovraži LUKO.

ker je na ić, 27.02.2025 ob 19:42

Sovražne teme o Dončiću odpira Veseli, ponavadi 3 na dan.

SDS sekto moti, ker je na ić. Srbi prispevajo veliko športnih talentov in tukaj ni nič narobe. MVP NBA je Nikola Jokić.

Ja saj vem da je to problem. Gnusi se mi ta narod. Res. V lastno škodo dela. Še dobro da ima Luka ob sebi očeta, ki ga zdaj veliko spremlja.

Grenivka422, 27.02.2025 ob 19:16

Berem vas več dni, koliko gnojnice polivate po Lukatu. Mrazi me in srhljivo, koliko v sebi premorete nekega ljubosumja in sovraštva. Ta država ima precej znanih in uspešnih ljudi po svetu in na niti enega niste ponosni. Ker ste zagrenjeni in zlobni.

Luka je dober športnik, med vrhunskimi športniki vsak dan bije bitko in vsaka čast za ves pogum in trud. In ne glede kje je kdo rojen, je človek, tako kot vi. In prav da mu mediji namenjajo pozornost, si zasluži.

Bravo Luka in Melanija ♥️🍀

Gnojnico vlivajo po vseh..Od Nike Prevc,Špele,Danice…Zelo malkrat preberem ,,ta je pa lepa in fanj,,

Luka je najboljši.

Ne nehajo blatiti oseb, 27.02.2025 ob 20:12

Gnojnico vlivajo po vseh..Od Nike Prevc,Špele,Danice…Zelo malkrat preberem ,,ta je pa lepa in fanj,,

Danica zažiga z oprsjem 😀 njene joške so in če so zdrave jih naj pokaže na dostojen način, ni panike … Se spomnim Samantha FOX in evforije zarad njene gole fotke auuuuu

Noben ga ne sovrazi, ljudje imajo svoje probleme in realno zivljenje. Pac delat neko dramo iz enga prestopa, pa kolk je bogi, pa pod stresom, pa kako je bil izdan bla bla, se vidi da nima stika z realnim zivljenjem. Ljudje imajo hujse probleme, to je fora. Njemu ni bilo in mu ni treba za nic skrbet, v bistvu mu je bilo vse polozeno v zibelko. Kar se tega tice sta Dragic pa Kopitar vecja fenomena. Mislem, da ce je edino kar moras pocet v lifu trenirat pa metat na kos, pa te se pedenajo od spredaj in zadaj, to bi vsak uspel.

Jaz tudi mislim, da se Dončiču preveč pozornosti namenja, pa premalo Gospodu Janši, ki je pravi MVP naše politike, države in src.

Vsaka druga novica je o njem. Kdo ga že ne bi bil počasi sit? Ljudje imajo resne probleme z golim preživetjem. To, ali bo zaslužil sto milijonov manj ali več, so zanj sladke skrbi.

Mediji analizirajo vzroke, zakaj ga je Dallas odslovil, a razlogi so čisto zares v njegovi nedisciplini, čeprav to nekateri o njem ne želite slišati.

Očitno ste vsi pozabili na tekmo slovenske reprezentance s Poljsko na evropskem prvenstvu, ko so naši noč pred tekmo krokali, popivali, v glavni vlogi pa je bil takrat ravno Dončić. Naši so seveda tisto tekmo po prekrokani noči izgubili. KZS je hotela to prikriti.

Zato ne govoriti, da ni nič kriv. Odličnemu igralcu se ne odrečeš kar tako. Moralo je iti precej stvari narobe, da je vodstvo Dallasa reklo, da ga imajo dovolj.

Ah ja, 27.02.2025 ob 21:19

Noben ga ne sovrazi, ljudje imajo svoje probleme in realno zivljenje. Pac delat neko dramo iz enga prestopa, pa kolk je bogi, pa pod stresom, pa kako je bil izdan bla bla, se vidi da nima stika z realnim zivljenjem. Ljudje imajo hujse probleme, to je fora. Njemu ni bilo in mu ni treba za nic skrbet, v bistvu mu je bilo vse polozeno v zibelko. Kar se tega tice sta Dragic pa Kopitar vecja fenomena. Mislem, da ce je edino kar moras pocet v lifu trenirat pa metat na kos, pa te se pedenajo od spredaj in zadaj, to bi vsak uspel.

Ja zakaj pa potem ne? Vedno eni in isti luzerji pametujete kako je drugim simpl in v roke položeno. Ker vstajajo ob petih in trenirajo, imajo disciplino, ne visijo na netu 24/7 in čakajo socialno. Pezdeta luzerska. V naročje mu je bilo položeno. Fak patetike. Luzerji.

Anonimno 7546, 27.02.2025 ob 22:10

Vsaka druga novica je o njem. Kdo ga že ne bi bil počasi sit? Ljudje imajo resne probleme z golim preživetjem. To, ali bo zaslužil sto milijonov manj ali več, so zanj sladke skrbi.

Mediji analizirajo vzroke, zakaj ga je Dallas odslovil, a razlogi so čisto zares v njegovi nedisciplini, čeprav to nekateri o njem ne želite slišati.

Očitno ste vsi pozabili na tekmo slovenske reprezentance s Poljsko na evropskem prvenstvu, ko so naši noč pred tekmo krokali, popivali, v glavni vlogi pa je bil takrat ravno Dončić. Naši so seveda tisto tekmo po prekrokani noči izgubili. KZS je hotela to prikriti.

Zato ne govoriti, da ni nič kriv. Odličnemu igralcu se ne odrečeš kar tako. Moralo je iti precej stvari narobe, da je vodstvo Dallasa reklo, da ga imajo dovolj.

In kaj ima on s tem? On objavlja? Objavljajo tisto kar berete in gledate. Jaz recimo  nič o njemu nikjer ne vidim. Ker me ne zanima. Ker ne buljim v tv. Ne poslušam radia. Nikjer ne vidim nič o njemu. Hecno a. Ti pa 24/7 o njemu vidiš. Pač nehaj gledat! Objavljajo zato ker vi z realnim življenjem menda visite na ekranih in gledate to ccele faking dneve.

bebo616, 27.02.2025 ob 22:16

In kaj ima on s tem? On objavlja? Objavljajo tisto kar berete in gledate. Jaz recimo  nič o njemu nikjer ne vidim. Ker me ne zanima. Ker ne buljim v tv. Ne poslušam radia. Nikjer ne vidim nič o njemu. Hecno a. Ti pa 24/7 o njemu vidiš. Pač nehaj gledat! Objavljajo zato ker vi z realnim življenjem menda visite na ekranih in gledate to ccele faking dneve.

Kaj ti ni jasno, da samo fb, tt in podobno odprem, osvežim stran, da bi videl, kaj je novega, pa skačejo ven le novice o njem, pa ga nikjer ne spremljam.

Vaš idol ni tako nedolžen kot se dela. Daleč od tega. Pa naveličan sem tudi tega, da kot da nimamo tu na vsakem koraku dovolj srbske glasbe in vsega od doli, potem mora on še tam v ZDA delati sramoto Slovencem s tem. Že tako ne gojimo Slovenci nekega nacionalnega ponosa in zavesti, potem pa s takimi še tja hodi. To naj posluša privat, na ogrevanju in na tekmah pa naj se raje posveti metu na koš.

Pa kdo je ta Dončić, kar naprej ga vlačijo po slovenskih levih medijih, odpreš konzervo rib in ven zadiši reklama po njem. Pa saj on igra v ameriki in ne za naš klub, ampak za denarnice njega in nekaterih. Mene osebno ne zanima.

Jaz teh pisanj ( vsaj v glavnem ) ne razumem kot neko sovraštvo do Luke . Velika večina kritizira oz. meni, da so mediji zelo, zelo pretiravali s stalnimi objavami, komentarji itd.  Se pridružujem temu. Če se ga omeni 1x na 14 dni je dovolj. Njega nimam kaj kritizirat, je odličen košarkaš. Kakšen ima okus za glasbo, je absolutno njegova stvar. Da je sin mešenih staršev je tudi nemoteče. Mediji naj nehajo in nihče se ne bo več obregnil ob to.

A bolj glupi ne morete bit res? ZAkaj je na unem 24 kur portalu non stop dončić? Ker je berljiv in gledan ! vse je gledanost, gledansot je keš, marketing laufa ane…Faaak res a vi mislte de se novice ven dajejo kr tko mal? zato pa ne prebavljam POPtv-ja, sploh pa unga Slaka, to se samo drame išče, vi pa nasedate propagandam, to je profitna televizija, ne nacionalna….

Zaradi tega imamo RTV ane….

KAr se pa nacionalnosti tiče, je men itak fenomen, kako lahko nekdo, ki je tretja generacija priseljencev, ali celo četrta ima ultra nacionalna čustva do bivše domovine ali kraja, od koder prihaja njegov ded, babica, itd…JAz sem tud potem porekla iz severne Dalmacije, pa dobr, gre se dol na kako poroko, pogrebitd…poleti mimo na kavo, sem pa vse prej kot kak nacionalist, ker vem, kaj nacionalizem naredi ekstremen, pripelje do smrti.

No, sam upam pa, da Dončić izkoristi tele Američane, pa de ne bo pr 50 tmle pjanc na Slovanu pr DIF-u, tko k dost telih bivših športnikov…

Zmaga pa včer, mislem modeli s POPtv šli na parcelo od njega, še arhitekta so vabl, sam nisem pol gledal, ker dejte no, slovenska fovšarija wtf

Anonimno 7546, 28.02.2025 ob 06:01

Kaj ti ni jasno, da samo fb, tt in podobno odprem, osvežim stran, da bi videl, kaj je novega, pa skačejo ven le novice o njem, pa ga nikjer ne spremljam.

Vaš idol ni tako nedolžen kot se dela. Daleč od tega. Pa naveličan sem tudi tega, da kot da nimamo tu na vsakem koraku dovolj srbske glasbe in vsega od doli, potem mora on še tam v ZDA delati sramoto Slovencem s tem. Že tako ne gojimo Slovenci nekega nacionalnega ponosa in zavesti, potem pa s takimi še tja hodi. To naj posluša privat, na ogrevanju in na tekmah pa naj se raje posveti metu na koš.

Evo odprla FB. Nič mi ga ne kaže. Veš kaj pomeni algoritem? Veš kako internet deluje? Kaže ti tisto za kar predvideva da je največ šanse da klikneš! Bebo. Ste k alkoholik k visi za šankom, se naliva s šnopsom in bevskaa da same gostilne okol, nima kaj k pa pit k žolna, same gostilne. Bi jih moral zapret da bi on laahko nehal pit 😀

Mediji so problem, ker ti servirajo nepomembno sranje za zajtrk, kosilo, večer 365 dni na leto

Če Dončic vrže in zadane 3 ali jo fali bo dobil milijone, mi navadni smrtniki pa moramo delati 40 let za 800€ penzije.

Mi vsi smo heroji,junaki, milijonkrat več vredni od Dončića in pozornosti rumenih medijev!

Brez delavcev nebi Dončić imel niti hrane na mizi niti žoge v roki, niti noben ne bi plačal za ogled tekme.

A drhal nebi bila drhal zato rabi junake, čeprav je vsak delavec, ki dela za minimalca + večji junak od nekoga ki brca fuzbal, meče na koš itd…

Drhal rabi kruha in iger, zato, da je drhal zamotena z športnimi uspehi, da ni pozorna na visoke davke, milijardne kraje elite, izčrpavanje prek državnih poslov!

Nič večje plače nebo, poceni stanovanj in manjših stroškov, če Luka vrže na koš. To je odvisno od nas samih in oblasti, ki jo imamo!

New Report

Close