Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj toliko sovraštva do Luke Dončića

Zakaj toliko sovraštva do Luke Dončića

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2936, 28.02.2025 ob 09:25

Mediji so problem, ker ti servirajo nepomembno sranje za zajtrk, kosilo, večer 365 dni na leto

Če Dončic vrže in zadane 3 ali jo fali bo dobil milijone, mi navadni smrtniki pa moramo delati 40 let za 800€ penzije.

Mi vsi smo heroji,junaki, milijonkrat več vredni od Dončića in pozornosti rumenih medijev!

Brez delavcev nebi Dončić imel niti hrane na mizi niti žoge v roki, niti noben ne bi plačal za ogled tekme.

A drhal nebi bila drhal zato rabi junake, čeprav je vsak delavec, ki dela za minimalca + večji junak od nekoga ki brca fuzbal, meče na koš itd…

Drhal rabi kruha in iger, zato, da je drhal zamotena z športnimi uspehi, da ni pozorna na visoke davke, milijardne kraje elite, izčrpavanje prek državnih poslov!

Nič večje plače nebo, poceni stanovanj in manjših stroškov, če Luka vrže na koš. To je odvisno od nas samih in oblasti, ki jo imamo!

Točno tako. Končno en, ki dojame.

Anonimno 7546, 28.02.2025 ob 09:34

Točno tako. Končno en, ki dojame.

Servirajo vam tisto kar hočete brat! Če ne bi nihče tega bral bi nehali pisat! Butli. Misliš da pišejo iz veselja? Pišejo tisto kar ima največ šanse da bo poklikano, ker tako služijo. Kristus zabitih ljudi na tem forumu. Ni čudno da ste na minimalcih. Glih kaj hudo brihtne sorte pač niste.

Sicer ne pljuvam, lahko recem da mi je vseeno. Odkar je sport postal posel, ne gledam vec ne smucanja, ne skokov, ne druzinskega sporta-nogometa. Vrtijo se nagravzne vsote in to je slo ze preko vsake meje

Na radio 1 so se včeraj vsaj opravičili, da so govorili zadnje čase le o Dončiču, kot da ni drugih športov in športnikov.

Kdaj se bo pa 24 ur opravičil športnikom in nam gledalcem?

Grenivka, ki je odprla temo je itak fuknjen šus. Ona, samo da serje, tud če ne ve kaj in zakaj.

pezde luzersko, 27.02.2025 ob 22:14

Ah ja, 27.02.2025 ob 21:19

Noben ga ne sovrazi, ljudje imajo svoje probleme in realno zivljenje. Pac delat neko dramo iz enga prestopa, pa kolk je bogi, pa pod stresom, pa kako je bil izdan bla bla, se vidi da nima stika z realnim zivljenjem. Ljudje imajo hujse probleme, to je fora. Njemu ni bilo in mu ni treba za nic skrbet, v bistvu mu je bilo vse polozeno v zibelko. Kar se tega tice sta Dragic pa Kopitar vecja fenomena. Mislem, da ce je edino kar moras pocet v lifu trenirat pa metat na kos, pa te se pedenajo od spredaj in zadaj, to bi vsak uspel.

Ja zakaj pa potem ne? Vedno eni in isti luzerji pametujete kako je drugim simpl in v roke položeno. Ker vstajajo ob petih in trenirajo, imajo disciplino, ne visijo na netu 24/7 in čakajo socialno. Pezdeta luzerska. V naročje mu je bilo položeno. Fak patetike. Luzerji.

Nimajo vsi enakih pogojev, to ti je verjetno jasno, koliko je talentov takih in drugacnih in ne pridejo v ospredje, ker nimajo zaledja. Zakaj se njega tako rine v ospredje, ceprav je v nba polno bolj atraktivnih kosarkarjev je tudi vprasanje. Vtetovirano oko, pa piramide itd imajo tud svoj pomen.

Dragic je naprimer vse sam dosegu, brez zaledja, iz dna, in je zato vecji fenomen.

zavist, 27.02.2025 ob 19:20

dečkota sovražijo ker je njegov oče Srb drugače mu ne bi namenjali pozornost žalost

jeba je ta država ja

Njegov oče je rojen v Sloveniji tako kot mama torej sta oba Slovenca, tudi Luka je rojen v Sloveniji torej je Slovenec, je pa njegov ded Srb in tega se Luka ne sramuje niti ne prikriva za razliko od večine zakompleksanih Slovenčkov, ki bi raje bili Avstrijci kot Slovenci rodom iz Balkana.

bebo718, 28.02.2025 ob 09:04

Anonimno 7546, 28.02.2025 ob 06:01

bebo616, 27.02.2025 ob 22:16

Anonimno 7546, 27.02.2025 ob 22:10

Vsaka druga novica je o njem. Kdo ga že ne bi bil počasi sit? Ljudje imajo resne probleme z golim preživetjem. To, ali bo zaslužil sto milijonov manj ali več, so zanj sladke skrbi.

Mediji analizirajo vzroke, zakaj ga je Dallas odslovil, a razlogi so čisto zares v njegovi nedisciplini, čeprav to nekateri o njem ne želite slišati.

Očitno ste vsi pozabili na tekmo slovenske reprezentance s Poljsko na evropskem prvenstvu, ko so naši noč pred tekmo krokali, popivali, v glavni vlogi pa je bil takrat ravno Dončić. Naši so seveda tisto tekmo po prekrokani noči izgubili. KZS je hotela to prikriti.

Zato ne govoriti, da ni nič kriv. Odličnemu igralcu se ne odrečeš kar tako. Moralo je iti precej stvari narobe, da je vodstvo Dallasa reklo, da ga imajo dovolj.

In kaj ima on s tem? On objavlja? Objavljajo tisto kar berete in gledate. Jaz recimo  nič o njemu nikjer ne vidim. Ker me ne zanima. Ker ne buljim v tv. Ne poslušam radia. Nikjer ne vidim nič o njemu. Hecno a. Ti pa 24/7 o njemu vidiš. Pač nehaj gledat! Objavljajo zato ker vi z realnim življenjem menda visite na ekranih in gledate to ccele faking dneve.

Kaj ti ni jasno, da samo fb, tt in podobno odprem, osvežim stran, da bi videl, kaj je novega, pa skačejo ven le novice o njem, pa ga nikjer ne spremljam.

Vaš idol ni tako nedolžen kot se dela. Daleč od tega. Pa naveličan sem tudi tega, da kot da nimamo tu na vsakem koraku dovolj srbske glasbe in vsega od doli, potem mora on še tam v ZDA delati sramoto Slovencem s tem. Že tako ne gojimo Slovenci nekega nacionalnega ponosa in zavesti, potem pa s takimi še tja hodi. To naj posluša privat, na ogrevanju in na tekmah pa naj se raje posveti metu na koš.

Evo odprla FB. Nič mi ga ne kaže. Veš kaj pomeni algoritem? Veš kako internet deluje? Kaže ti tisto za kar predvideva da je največ šanse da klikneš! Bebo. Ste k alkoholik k visi za šankom, se naliva s šnopsom in bevskaa da same gostilne okol, nima kaj k pa pit k žolna, same gostilne. Bi jih moral zapret da bi on laahko nehal pit 😀

Ker ne spremljaš novic. Če slediš novičarskim portalom na fb, ti vrže ven novice in vsaka druga novica od teh portalov je o Dončiću.

Ne razumem tega. Skrajno  nesramno in žaljivo je do vseh ostalih naših športnikov. Še če bi igral pri nas, ne bi bilo prav, da se omenja samo en šport in enega športnika. Ko je pa nekje v Ameriki, pa sploh ne.

Anonimno 5134, 28.02.2025 ob 10:08

Grenivka, ki je odprla temo je itak fuknjen šus. Ona, samo da serje, tud če ne ve kaj in zakaj.

Šus si ti. Zagrenjeno bitje. Preberi mojo temo še enkrat. Odprla sem jo zaradi takih sovražnih ljudi kot si ti in ostalih, ki se boste razpočli od zavisti in hudobije.

Ljubi Jezus! Če ne prenesete priimka Dončić, to je vaš problem. Nihče od vas pa se ni bunil ko so 24 ur na dan pisali kako cepiva pomagajo in koliko ljudi je umrlo. To ste pa z veseljem brali.

Bolan forum in cel narod. Pogrizli se boste med sabo! Haloooo folk!!!

Ni res da bi kdorkol sovražu Luko. Sam res se sam o njemu govori in kolkerkol pogledamo, neki je že moral v Dallasu narobe it pri njemu, da so ga napodil. Alkohol, žuranje, nepravilna prehrana in težaven karakter so lahk zelo dobri razlogi, da nekega igralca ne želijo več plačevat, ker ni več pol zanesljiv. Ne sam Luko. Tud ostale podobne igralce ne.

Luka se mora mal oddaljit od očeta, ker mu ne koristi najbolj. Mal je zalutu odkar je več z njim. Nič slabega s tem ne mislim sam dejstvo je, da je dost nazadoval od takrat, ko je več z očetom. Pa nisem edini, ki je to opazu.

Luka, odrasu si, hčer že imaš, družino. Prereži popkovino in pejt fajtat, ker mal je še prehiter, da pristaneš nazaj v evro ligi. Pa vse najboljš ti želim.

Anonimno 1512, 28.02.2025 ob 17:40

Ni res da bi kdorkol sovražu Luko. Sam res se sam o njemu govori in kolkerkol pogledamo, neki je že moral v Dallasu narobe it pri njemu, da so ga napodil. Alkohol, žuranje, nepravilna prehrana in težaven karakter so lahk zelo dobri razlogi, da nekega igralca ne želijo več plačevat, ker ni več pol zanesljiv. Ne sam Luko. Tud ostale podobne igralce ne.

Luka se mora mal oddaljit od očeta, ker mu ne koristi najbolj. Mal je zalutu odkar je več z njim. Nič slabega s tem ne mislim sam dejstvo je, da je dost nazadoval od takrat, ko je več z očetom. Pa nisem edini, ki je to opazu.

Luka, odrasu si, hčer že imaš, družino. Prereži popkovino in pejt fajtat, ker mal je še prehiter, da pristaneš nazaj v evro ligi. Pa vse najboljš ti želim.

Slovenci ste sovražni še do mravlje. Veliki poznavalci my ass

Na kozlanje mi gre vaše udrihanje po vsem kar leze.

Pametovanje o nekom ki je v svetovni športni špici.

Nikoli vam ne zmanjka materiala za pljuvanje zato ste bolani, dobivate raznorazne bolezni od negativne energije ki se kopiči v vas.

In ja, naj se čim več druži z očetom, saj mu je mama prepovedala stike z njim ko sta se ločevala.

Dost mam te vaše negative

Grenivka422, 28.02.2025 ob 17:59

Slovenci ste sovražni še do mravlje. Veliki poznavalci my ass

Na kozlanje mi gre vaše udrihanje po vsem kar leze.

Pametovanje o nekom ki je v svetovni športni špici.

Nikoli vam ne zmanjka materiala za pljuvanje zato ste bolani, dobivate raznorazne bolezni od negativne energije ki se kopiči v vas.

In ja, naj se čim več druži z očetom, saj mu je mama prepovedala stike z njim ko sta se ločevala.

Dost mam te vaše negative

Ma je s tabo vse v redu? Neki mi deluješ živčna. Še mnenja ne smemo napisat, pa smo že sovražni? Mal se umir.

Ti grenivka si tako umsko zaostala. Ne gre za pljuvanje. Gre za pretiravanje naših medijev. Ali to kdo plačuje, da pišejo in govorijo samo o igralcu, ki igra v neki ameriški ligi ali v čem je fora? Včasih je polovica poročil na 24 ur samo o njem. Saj Slovenci nismo nikoli spremljali ameriške košarkarske lige. Zakaj bi nas sploh to tako zanimalo kot servirajo mediji?

Grenivka ima precej umskih težav, to je na monu vsem jasno.

Kraj rojstva v Sloveniji pač ne določa Slovenca. Če je jugo korenin pod nobenim pogojem ne postane Slovenec.

Moral bi nagnat Milica pa unga drugega slovenskega trenerja, ki ju vlece s sabo, ker je ocitno, da ga ne znata fizicno pripravit in motivirat, poleg tega ima Milic zihr slab vpliv, bolje da se zgleduje po profijih kot je LeBron. Tako slab met, za nekoga, ki celo zivljenje mece samo na kos, je pac nesprejemljiv. Poglejte Currya.

Grenivka ima, 28.02.2025 ob 18:17

Grenivka ima precej umskih težav, to je na monu vsem jasno.

Na monu je vsem jasno nekaj drugega. Imate hud manjvrednostni kompleks in trolanje 24/7.

Vsi ki pišemo dobro smo pa umsko zaostali in prizadeti itd. To napišejo samo motenci. In kaj bi ti rada od mene? Vaša zloba tako seka da jo čutim čez ekran. Zboleli boste ali pa ga pijete na debelo.

Sicer pa vem kdo me žali. Skulirajte se malo vi in ne bit prilepljeni toliko na monu in na TV, zato pa ste znoreni. Nimate dela. Jaz za članke nisem vedela dokler nisem mon odprla, ker TV ne gledam. Vi pa se pobijte zaradi fousije.

Ajde….

ok, 27.02.2025 ob 19:24

Da pri vsem tem visenju na netu in življenju v sloveniji ne veš da je glavni šport slovencev foušija, najhujši greh pa uspeh…ti pač ni pomoči.

Da pa daješ v isti stavek človeka ki je uspel, zaradi svoje discipline, talenta, vztrajnosti…..z eno žensko, ki je pač edinega klovna s kešem ki jo je hotel poročila pa….ja ni ti pomoči. Si dosti bolj žaljiva do njegovih dosežkov s tem kot ti luzerski primitivci na monu.

Dobro povedano.

New Report

Close