Zakaj toliko zlobe na monu?
Zakaj je na MONu toliko zlobe? Zakaj eni tako radi ponižujete ljudi, jih dajete v nič? Se jim posmehujete. Ko so na tleh, jih še zbrcate. Zakaj to počnete? Kakšni ljudje ste to, da tako uživate v trpinčenju drugih ljudi?
Nekaj primerov z mona:
ko kdo izgubi službo, se mu posmehujete, ga blatite
posmehovanje, poniževanje tistih, ki delajo slabo plačana dela
poniževanje debelih
poniževanje grdih žensk (veliko moških naravnost uživa, da ženski govorijo, da je grda)
samske ženske itak skoz na tapeti
ženske brez otrok oz suhe veje, stalna tarča monovcev in monklj
če ženska išče sostanovalko, jo prezmerjate na polno z raznimi žaljivkami, ker pač ne išče sostanovalca
če ima kdo težave, da je brez prijateljev, ga še tule zbrcate
če ima kdo psihične težave, zlijete toliko gnojnice po njem, da je joj
….
Res kakšni ljudje ste to, da to počnete? Od kje toliko sovraštva v vas? In tako pisanje zadnje čase prevladuje na monu.
pončoo, 09.01.2025 ob 18:57
Zakaj je na MONu toliko zlobe? Zakaj eni tako radi ponižujete ljudi, jih dajete v nič? Se jim posmehujete. Ko so na tleh, jih še zbrcate. Zakaj to počnete? Kakšni ljudje ste to, da tako uživate v trpinčenju drugih ljudi?
Nekaj primerov z mona:
ko kdo izgubi službo, se mu posmehujete, ga blatite
posmehovanje, poniževanje tistih, ki delajo slabo plačana dela
poniževanje debelih
poniževanje grdih žensk (veliko moških naravnost uživa, da ženski govorijo, da je grda)
samske ženske itak skoz na tapeti
ženske brez otrok oz suhe veje, stalna tarča monovcev in monklj
če ženska išče sostanovalko, jo prezmerjate na polno z raznimi žaljivkami, ker pač ne išče sostanovalca
če ima kdo težave, da je brez prijateljev, ga še tule zbrcate
če ima kdo psihične težave, zlijete toliko gnojnice po njem, da je joj
….
Res kakšni ljudje ste to, da to počnete? Od kje toliko sovraštva v vas? In tako pisanje zadnje čase prevladuje na monu.
zato, ker so nižja kasta s slabo samopodobo in mislijo, da se bojo malo napumpal, če žalijo druge. Človek, ki je v miru sam s sabo, ne čuti potrebe biti žaljiv.
8409, 09.01.2025 ob 19:05
zato, ker so nižja kasta s slabo samopodobo in mislijo, da se bojo malo napumpal, če žalijo druge. Človek, ki je v miru sam s sabo, ne čuti potrebe biti žaljiv.
In treba jih je obravnavat kot nižjo kasto, kot nedotakljive, ignorirat, ne gre se s topom nad vrabca.
Žalostno pri vsem tem je, da so taki ljudje odgnali normalne komentatorje. Redkokatera tema se razvija normalno. Tu pa tam se najdejo še tisti, ki prijazno kaj svetujejo. Samo kaj, ko skoraj vedno vletijo v temo tisti, ki žalijo in uničijo vse skupaj.
Je res tak poden od ljudi zbran na monu in jim je edini smisel živeljnja poniževanje ljudi, ki jih ne poznajo?
Taki ljudje so res dno, pomilovanja vredni. Se človek prav vpraša kak podn je njihovo življenje.
Je jasno, da samske ženske motijo predvsem moške, ki jih nobena noče in nesrečno poročene ženske.
Ampak koga pa motijo tisti, ki si želijo najti službo, kjer je plača kaj več kot minimalc? Tako se jih začne zmerjat. So res sami taki na minimalcu tu gor, da jih tako zaskrbi, če bi kdo želel kaj več zaslužiti kot ušivega minimalca?
Pa privoščljivost, če kdo izgubi službo?
Da ne omenjam, da se eni z užitkom spravljajo na tiste, ki imajo kake psihčne težave?
Saj se je v covid noriji pokazalo višjo kasto in nadvlado, ki pa se je žal za njih izjalovila. Takrat se je pokazala vsa pokvarjenost in beda človestva. Jaz se spomnim, da sem si takrat edina upala peš, skozi prazen kraj v gozd na sprehod, ker so me skoraj linčali, da bi morala biti zaprta doma. Njim se je sfuzlalo, meni, se ni.
Zloba v službah, ker se med mnogimi nisem tekla cepit, vračali so mi s tem, da bi si morala kupovati teste sama, čeprav so mi jih bili dolžni priskrbeti. Njihova zloba, se jim vrača, jaz sem na boljšem, oni pa umirajo na obroke. Tako poslovno, kot telesno. Ker sem pravi čas odšla od zlobnih in pokvarjenih hijen. Hvala vesolju. Bogu. Z zlobo pač želijo nadvladati okolici. Vendar je vazno.
Bodite to kar ste VI. Ne upogibajte svojih zdravih vej zaradi njih.
do osamosvojitve Slovenije in nekaj let po njej smo Slovenci bili najbolj prijazen in srčen narod na Balkanu in širše. Potem se je pa v nas naselil hudič, in smo postali zlobni, hudobni, požrešni na denar in materialne dobrine, prodali bi lastnega brata za deci vode, gledamo samo v svojo korist, začeli smo se zapirat vase, rajši živimo sami kot z partnerjem. Pa še bi lahko našteval. Ampak tako je.
pončoo, 09.01.2025 ob 19:47
Žalostno pri vsem tem je, da so taki ljudje odgnali normalne komentatorje. Redkokatera tema se razvija normalno. Tu pa tam se najdejo še tisti, ki prijazno kaj svetujejo. Samo kaj, ko skoraj vedno vletijo v temo tisti, ki žalijo in uničijo vse skupaj.
Je res tak poden od ljudi zbran na monu in jim je edini smisel živeljnja poniževanje ljudi, ki jih ne poznajo?
Taki ljudje so res dno, pomilovanja vredni. Se človek prav vpraša kak podn je njihovo življenje.
Je jasno, da samske ženske motijo predvsem moške, ki jih nobena noče in nesrečno poročene ženske.
Ampak koga pa motijo tisti, ki si želijo najti službo, kjer je plača kaj več kot minimalc? Tako se jih začne zmerjat. So res sami taki na minimalcu tu gor, da jih tako zaskrbi, če bi kdo želel kaj več zaslužiti kot ušivega minimalca?
Pa privoščljivost, če kdo izgubi službo?
Da ne omenjam, da se eni z užitkom spravljajo na tiste, ki imajo kake psihčne težave?
Cista resnica. Saj določeni komentatorji smo kulturni, za nekatere pa ni za govorit. V vsaki temi se pohodi človeka. Kar pa mene še bolj moti , vsak odgovor se priredi tako da se poniža avtorja. Sploh ne povejo svojega mnenja, glavno je da se ljudi poniža. Mnenje se obrne kot veter piha.
Ja, res, po vetru se obračajo. To sem parkrat naredila teste tu gor
Je ena tema, kjer avtor pove nekaj in ga popljuvajo na polno. Odprem temo, kjer kot avtor ravno kontra pišem kot v prvi temi in seveda zdaj komentarji pljuvajo po meni. Ravno kontra kot prej. Verjame kdo, da so to druge osebe? Jaz ne. Grem stavit, da gre večinoma za iste osebe, ampak zdaj so se pač za 180 stopinj obrnili in pač spet pljuvajo.
A veš kaj, 09.01.2025 ob 20:35
Kako šele pedre ponižujejo!! Naj ti Koki pove…
Ravno obratno, homoseksualci so sveti, to je v Evropi nadrasa, vse ženske bodo začutile materinski nagon in se za njih potegnile. Smo vsi ostali bolj zaničevani, sploh matere, potem ženske brez otrok, suhe veje ali kako že rečejo, pa ženske na sploh ker so grde, stare. Vse se zaničuje, le geje ne. O njih se ne sme nič reči, ker izpadeš nazadnjaški.
Pončo daj no! Prave, resnično inteligentne zlobe na mon-u ni. Saj tudi obiskovalci in komentatorji nismo ravno dragulji v kroni zdrave pameti. Tu se oglaša povprečen ali podpovprečen živelj, ki ne obvlada dovolj nobenega tujega jezika, da bi drekal po tujih forumih. Večina še maternega jezika ne obvlada kaj prida. A mislite, da je kje kaj drugače. Ni! Takile forumi so kot en mali sekret na katerem se človek olajša. Vsa ponižanje, udarce, prave in v prenesenem pomenu, vso žalost nad svojimi klavrnimi življenji sužnjev moramo nekje izventilirati. Tudi ti nisi nič boljša, saj sama priznavaš, da odpiraš vse mogoče in nemogoče teme in se pri tem za(je)bavaš. Kot je že nekdo omenil, mon-a ne gre jemati resno. Čistilnica pač in nekaj malega zabave. Še zabave je vedno manj. Tisti šegavi, celo malo duhoviti komentatorji so žal odšli drugam. Po vljudnost, lepe manire, vsaj navidezno razumevanje in dobroto moraš drugam. Nekateri mislijo, da to dobijo v cerkvah, drugi v raznih kultih, tretji v skupinam za samopomoč, pa interesnih skupnostih. Kaj pa FB ti ne ugaja. Kolikor ga vsake toliko prečekiram, javno dostopne zgolj, vsi eden drugemu lezejo v rit.
Stokrat povedano, a kjer ni plodnih tal, se seme ne prime.
Najbolj nam gredo na živce lastne pomanjkljivosti in ker jih ne maramo, ker sebe ne maramo z napakani, jih projicirano na druge. To je beg od sebe in svojih napak.
Ker se je najtežje ukvarjati s svojimi težavami, te so namreč največje.
Ker nam težave povzročajo frustracije, frustrirani pa nismo sposobni komunikacije.
Vsak s svojim pisanjem predstavi SEBE. Si je pa to težko priznati, sploh če nisi nikoli bil deležen drugačnih vzorcev. Preprosto ne znaš drugače.
Do sem je še vsaj razumljivo. Je pa težko razumeti, da odrasel človek vidi, da mu gre povsod vse narobe, pa vseeno noče ničesar spremeniti.
Potem pa se smili sam sebi, kako je svet krivičen in zloben.
@rok-1 Ne vem no Rok, jaz nimam potrebe razvrščanja ljudi po kastah, ker imam dovolj visoko samozavest. Kdaj napiše kaj pametnega, kdaj pa ne, takšni smo vsi.