Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj toliko zlobe na monu?

Zakaj toliko zlobe na monu?

Odgovor na objavo uporabnika
pončoo, 09.01.2025 ob 20:12

Ja, res, po vetru se obračajo. To sem parkrat naredila teste tu gor

Je ena tema, kjer avtor pove nekaj in ga popljuvajo na polno. Odprem temo, kjer kot avtor ravno kontra pišem kot v prvi temi in seveda zdaj komentarji pljuvajo po meni. Ravno kontra kot prej. Verjame kdo, da so to druge osebe? Jaz ne. Grem stavit, da gre večinoma za iste osebe, ampak zdaj so se pač za 180 stopinj obrnili in pač spet pljuvajo.

Vecina tem je izmisljenih kot tvoja. Zato pa so taki odgovori. Enih tem res ne mores jemat resno in se pac delajo norca. Najveckrat prevec in pod pasom.

točno tako. 99 % tem je fake in provokacija.

s tem je tako, če na forumih ni cenzure, moderatorjev, so taki forumi čista Štala d o o. Človek, ki napiše komentar je praktično nemočen, če ni sam sposoben izslediti tistega, ki ga je napadel…, da ga zagrabi z golimi rokami  v živo.

In zdaj, če ne poznaš zgodovine udeležencev na določnem forumu kot je ta, pol padaš na fore določenih pacientov, ki kao pišejo v nekem obdobju kolikor toliko ok.., kao, da on pa že ni ta zverina kot se je pokazal pod anonimnimi niki, ko žali tistega, ki ga je komentiral pod njegovim komentarjem z žaljenjem in mu daje neke nazive iz njegove zblojene glave oz. njegove domišljije, ker si želi, da bi ta oseba bil tak, kot ga agresivna opica opisuje.

Avtorica omenja žaljenje žensk na tem forumu in tega žaljenja je v preteklih letih prihajalo največ od nedojebanca, ki zdaj piše pod modri krele…, ki menja nike kot po tekočem traku..

to je

@modro
polarna viharna driska… ampak ok., če bi okužena opica,  klošar  pisal samo pod registriranimi niki, ajde, da ga takoj prepoznaš ampak pasji sin  ima za sabo še 200 anonimnih nikov pod katerimi je agresivno napadal in še napada ljudi…

dosti ok. ljudi, predvsem žensk je zarad tega pijančka zapustilo ta forum, ker jih je žalil z nazivi suhe veje, pra****e debele.., k***e stare itd…

je pa štos, da je korajžen  tudi pod komentarji moških z žalitvami, pa kao grozi da ga bo nalomil, brcal itd, hehe.., noro, hudo korajžen je opica v virtuali.. ampak nikoli tako korajžen, da se bi v živo srečal s tem, ki ga napade pod njegovim komentarjem na štiri oči v živo…

skratka ta smet, stvor, pošast, ki je prej pisal registriran pod viharni…,  polarni krele, jaz vem itd, je ogromno škode v preteklih letih naredil na tem forumu od leta 2017/18, ko sem cucka prvič opazil, ko je celo nedeljo jokal na forumu neki zarad otrok in cel dan dvigoval temo na prvo stran sč..

Popej, ti si samo še za v norišnico. Že tako si zabit, ko pa se začneš s svojo psihopatskostjo je pa konec.

Jahman, 09.01.2025 ob 23:38

@rok-1 Ne vem no Rok, jaz nimam potrebe razvrščanja ljudi po kastah, ker imam dovolj visoko samozavest. Kdaj napiše kaj pametnega, kdaj pa ne, takšni smo vsi.

Vsakdo, ki opazuje svet okoli sebe, prej ali slej ugotovi, da niso vsi ljudje enaki, da ima opravka na eni strani z ljudmi, ki so razmišljujoči, normalno socializirani in kultivirani, in na drugi z ljudmi, ki to niso, taka je pač realnost.

Tako, btw, so tudi nastale kaste in tako je nastalo prvotno plemstvo, ljudje so opazili, da nismo vsi enaki, da obstajajo ljudje, na katere se lahko zaneseš, ljudje z inteligenco, modrostjo in integriteto, ki imajo svoja čustva in nagone pod kontrolo, ki so sposobni videti širšo sliko in ne samo svoje osebne interese, taki so se jim zdeli npr. primerni za razsojanje v sporih, taki so se jim zdeli plemeniti in to je bilo prvotno plemstvo, socialna oz. razredna dimenzija tega pride šele kasneje, delno tudi zato, ker so bili s tako mentaliteto boljši v strateškem razmišljanju in akumulaciji resursov.

Popay, 10.01.2025 ob 10:23

s tem je tako, če na forumih ni cenzure, moderatorjev, so taki forumi čista Štala d o o. Človek, ki napiše komentar je praktično nemočen, če ni sam sposoben izslediti tistega, ki ga je napadel…, da ga zagrabi z golimi rokami  v živo.

In zdaj, če ne poznaš zgodovine udeležencev na določnem forumu kot je ta, pol padaš na fore določenih pacientov, ki kao pišejo v nekem obdobju kolikor toliko ok.., kao, da on pa že ni ta zverina kot se je pokazal pod anonimnimi niki, ko žali tistega, ki ga je komentiral pod njegovim komentarjem z žaljenjem in mu daje neke nazive iz njegove zblojene glave oz. njegove domišljije, ker si želi, da bi ta oseba bil tak, kot ga agresivna opica opisuje.

Avtorica omenja žaljenje žensk na tem forumu in tega žaljenja je v preteklih letih prihajalo največ od nedojebanca, ki zdaj piše pod modri krele…, ki menja nike kot po tekočem traku..

to je

@modro
polarna viharna driska… ampak ok., če bi okužena opica,  klošar  pisal samo pod registriranimi niki, ajde, da ga takoj prepoznaš ampak pasji sin  ima za sabo še 200 anonimnih nikov pod katerimi je agresivno napadal in še napada ljudi…

dosti ok. ljudi, predvsem žensk je zarad tega pijančka zapustilo ta forum, ker jih je žalil z nazivi suhe veje, pra****e debele.., k***e stare itd…

je pa štos, da je korajžen  tudi pod komentarji moških z žalitvami, pa kao grozi da ga bo nalomil, brcal itd, hehe.., noro, hudo korajžen je opica v virtuali.. ampak nikoli tako korajžen, da se bi v živo srečal s tem, ki ga napade pod njegovim komentarjem na štiri oči v živo…

skratka ta smet, stvor, pošast, ki je prej pisal registriran pod viharni…,  polarni krele, jaz vem itd, je ogromno škode v preteklih letih naredil na tem forumu od leta 2017/18, ko sem cucka prvič opazil, ko je celo nedeljo jokal na forumu neki zarad otrok in cel dan dvigoval temo na prvo stran sč..

Novo leto, stari popaj. Bolje ni, ne bo, ne more bit

TUdi jaz bi želela osebno srečati te monovce, ki znajo samo gnojnico zlivat po ljudeh. Me zanima kakšni ljudje so to v reali.

Si mislim, da so v reali ene take uboge tihe putkice. Junaški samo, ko so anonimni. V reali pa posrani od strahu, če jih samo kdo bolj ostro pogleda.

Tiste ki so žleht prijavite na monovsko žandarmarijo.☝️ Tako tako, tako ja.☝️

In ti potem multinično s svojimi lažnimi provokacijami druge obtožuješ zlobe ?

Zakaj se ljudje tako nehvaležno in neresno odzovejo na teme ?

Ravno zaradi blesavih multinikov, ki si zmišljujejo zgodbice, da z njimi izzivajo ali hočejo pri drugih doseči določen odziv.

To je norčevanje iz ljudi,

In zakaj ste ljudje zabita čreda ?

Ker se obnašate kot zabita čreda in se vpikujete le v prazne besede in si domišljate, kako ste dobri in prijazni, če delujete kot gnili politiki, ki so mojstri retorike.

Zabita čreda se norčujete iz drugih, a hkrati dopuščate, da vas imajo politiki in mediji za norca.

Vsi vedno tako lepo govorijo, so kulturni, a v resnici počnejo z vami huje kot s sužnji. Najbolj prijazen in kulturen človek, ki nikoli ne žali, je podprl zločin nad človeštvom in pobijanje ljudi.

Ampak zabita fuknjena čreda enostavno ne vidi dlje od praznega besedičenja in se čudi, zakaj je stanje vedno slabše.

Enostavno zato, ker podpirate zlo, pa čeprav boste uporabljali le lepe besede.

Zna kdo razložiti kaj je z Robijem narobe, zakaj ima take izpade?

Se je odlično našel v opisu.

Mogoče doživi orgazem, ko druge zmerja z zabito čredo? Kaj pravite?

@pončoo-jz ga enostavno ignoriram,sploh ne berem kaj napiše…

MOgoče kdo ve, je tale Robi isti Robi, ki je bil včasih moderator na MŽ čveku?

To je že dosti let nazaj. Sprašujem, ker sem se z njim zasebno menila in takrat je bil povsem normalen možakar. Menda naj bi šlo za isto osebo, ampak jaz si težko predstavljam, da se je tako spremenil.

je to isti robi, 10.01.2025 ob 19:51

MOgoče kdo ve, je tale Robi isti Robi, ki je bil včasih moderator na MŽ čveku?

To je že dosti let nazaj. Sprašujem, ker sem se z njim zasebno menila in takrat je bil povsem normalen možakar. Menda naj bi šlo za isto osebo, ampak jaz si težko predstavljam, da se je tako spremenil.

Je isti. Od takrat je sel le se navzdol, tud iz službe so ga vrgli iz krivdnih razlogov, ker niso mogli shajat z njim….

Viš, on je že prvi, ki bi ga morala obravnavat mon žandarmarija.☝️

Hm, samo kaj se mu je pa zgodilo, da se mu je tako obrnilo v glavi?

Nimam pojma kdaj sva se menila, verjetno kakih 10 let nazaj. Možakar je bil takrat povsem ok, se je dalo normalno meniti z njim. Zdaj pa že nekaj let nori po monu kot obseden. Sploh si ne znam predstavljat, da gre res za isto osebo.

New Report

Close