Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj v Sloveniji nimamo Kauflanda?

Zakaj v Sloveniji nimamo Kauflanda?

…ga imajo , mi pa ne.
Res dobra trgovina, ne predraga in kakovostni izdelki.

Mona ne bluzi.Še te bodo zaprli ,ki jih imamo.Preveč trošite ene.Grem stavit,da nisi iz proizvodnje.A veš,da mora en delavec ali gradbeni delavec,delati kot konj,da lahko eni izbirajo trgovine.

Kaufland je meni ena najbolj butastih trgovin. Sem bila enkrat in edinkrat na hrvaškem v njen, poden od podna za moje pojme.
Kaj ti vidiš v njej tako dobrega – napiši?

Ker Slovenijo podjetja nekako ne vidijo kot drzavo v kateri se splaca graditi?

Butasta trgovina, poden od podna?

Utemelji prosim!Kaj te resnično moti v tej trgovini?

Da ne boste danes zvečer uganjali proizvodnjo otrok.

A veste , da morata vzgojiteljica in njena pomočnica delati kot konj, da imajo lahko eni vsak dan

preskrbljene otroke?

imamo močno konkurenco na področju trgovin, vprašanje če bi trg prenesel še enega velikega trgovca.

Bila parkrat v Kauflandu v Puli, pa ni bila prav nic cenejsa ali pa imela vecji izbor kot pa Mercator tam v blizini..

Slovenija je močno premajhna, kupci pa kupujejo pretežno le najcenejši šrot. Zato je za tuje trgovce popolnoma nezanimiva. Nekaj jih je že odšlo iz države, nekaj se jih pripravlja na odhod, ostali pa navijajo cene da sploh lahko kaj zaslužijo.

Zato, ker nimamo tudi ne REWE, BILLA, TESCO, pa CARREFOUR-ja, ali AUCHAN-a ki so še dosti boljši od vseh, ki jih že imamo …. Ker trenutni diskontarji držijo vsak svoj kos trgovske pogače in molzejo kupce na veliko, zato ker lahko. Ker se še ni našel nekdo, ki bi temu naredil konec, jim malce oklestil tržni delež trgovske pogače in pripeljal v Slovenijo omenjene trgovce. Če bi bil Hrvat pameten, bi Mercator prodal naprimer Angležu, ali Italijanu ali Francozu, Nemcu, pa bi dobili še eno bolj spodobno in dosti bolj konkurenčno trgovsko verigo, ki jih imajo že tisti, ki so v Evropi krepko pred nami….Konkurenca je zdrava! In še več delovnih mest bi bilo na voljo.

Ni res – to je samo znak nesposobnosti in nefleksibilnosti in tega, da nekateri ne znajo pripeljat trgovca na naš trg, s tem, ko ne znajo pripraviti pravilnega strateškega plana, pa bi trgovec z veseljem prišel – za prehranske artikle nismo mali trg, še zdaleč ne.

New Report

Close