Zakaj varajo, če je pa v zakonu menda vse ok?
Lepo bi bilo od ljubice in varajočega, če bi se prav prijateljsko enkrat pogovorila in se odločila, kako naprej.
Ker če prav razumem zgodbo:
– žena je postala najbrž nekoliko nervozna in sumničeva
– ljubica je postala ljubosumna (na ženo) in na njegovo “hvaljenje” o idealni situaciji doma in začelo jo je motiti, daje jo dvom o njegovih resničnih čustvih, o njegovi iskrenosti (mu je do nje, ali le za tiste mesečne “skokce” in ukradene trenutke)
– on je postal neprepričljiv in tudi že pri ljubici nima nekih novih idej (začetna zaljubljenost je zbledela), možno da postaja celo nervozen, ker niso lahke, na dveh koncih biti idealen:)
Ni pričakovati, da se bo o tem pogovoril z ženo, ker ne njej in ne njemu v zakonu ni hudo in bosta ostala skupaj, če le ne bo ljubica naredila kake “neumnosti”…
Pa srečno!
kaj tebi ni jasno?
če si žena: ker ga ljubica posluša, mu ne teži, je razumevajoča, ga v tistem kratkem času popedena, da se počuti šefa.
če si ljubica: glej zgoraj, dodaj še – kje imam, baba zmešana, svoje dostojanstvo, da ležem descu pod noge kot predpražnik.
V obeh primerih si glupača in si izvisela, tip ga namaka, fura familjo in uživa.
Lahko doma vse štima pa vseeno vara. Preprosto se ne počuti moškega. Vse kar nardi je popljuvano, kamorkoli gre jih sliši, seks je bil zadnji 10 let nazaj, itd. Seveda da varajo potem. Preprosto ste ženske ratale ekstremne feministke, zato se je procent varanja v zadnjih 5 letih močno povečal. Varajo seveda tudi ženske, ampak pogosteje moški. Ženska se potem zapiči v svojega otroka in zanjo mož ne obstaja več. Seveda to pomeni da je vse okej doma.
Ljubim ženo, seksava pogosto, paše pa mi tudi mlado meso. Pa ne neke afne, ampak preprote, umirjene punce. Z ženo ne bi šel narezen, ljubica pa mi je fajna, ker sva tudi dobra frenda pa se mi je zaluštalo še malce drugačnega seksa. Gre zato, da je pač drugačen seks. Z obema je čudovito, ampak drugačno.
Sem moški in sem “varal” iz preprosto, adrenalina. Rajcalo me je, ko je bilo nevarno. Pa še nekaj bolj pomembnega, dihanje in stiskanje. Pri eni sem kar padel not(penis), pri drugi je bilo pa vse tako tesno, da je kar bolelo od užitka, čeprav je ta kot oseba bila poden od človeka proti prvi. Zato ne filozofirat, varamo zarad svojega užitka, žal egoističnega.
Začel po prvem otroku zaradi težav doma, se navezal na ljubico in kar še traja. Res je, kar so povedali že predhoniki, prepovedan sadež je najslajši in adrenalin, ki te obliva, ko se meniš in čakaš, da pride čas, ko se lahko dobiš z njo je kot neke vrste droga. Potem se razvije še prijateljstvo in je jeba zaključit. Pa ženo ljubim in je ne bi zamenjal za nič na svetu. In tudi funkcionirava odlično, seks štima sto na uro, je krasna ženska.