Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zakaj vas moti Katarina?

Zakaj vas moti Katarina?

Berem, da nekatere Katarina Kresal strašno moti, ker se oblači v tujini, pa same znamke nosi, pa dober avto vozi, itd.

Pa kaj koga to briga, saj počne to za svoj denar. Njena stvar s kom živi in kje se oblači, saj ne krade.

A mislite, da so pa ostali naši poslanci tako strašno skromni. Mislite, da Janez in Urška kupujeta v Mani ali pa poceni kitajske cunje v Trstu? Ne lomte ga no,…

Zaradi mene se lahko nekdo vsak dan pelje v službo s svojim letalom, če si ga je sam prislužil. Mi gre pa v nos, če kdo vlači s seboj po svetu svojo priležnico, pa še familijo na davkoplačevalske stroške.

Hvala bogu, da je bogata. Vsaj ne bo kradla državi, če bo v vladi.

Moti samo tiste, ki so ji fauš. Lepa je, mlada, uspešna, bogata…

No, kaj pa dela, da toliko zasluži? Me prav zanima, res…kaj dela nekdo v Sloveniji, da zasluži toliko, da si privošči lasten avion.

No, razsipnost je vendarle določena človeška lastnost. In kdor razsipuje svoj denar, bo verjetno še lažje tujega.

Sicer nimam jaz nič proti njej, mi je samo antipatična.

Ampak sicer pa so meni ljubši ljudje, ki z denarjem ravnajo preudarno in če ga imajo veliko – tudi kaj storijo za druge (dajo nekaj premoženja v dobrodelne namene za bilo kaj – otroke, živali, Afriko….. karkoli).

Razsipnega človeka, ki rad zapravlja, ne bi želela imeti v vladi. Se bojim, da bo potem takoj hotel svoje letalo.

Ultralahka letala, auspuhe… (Boscarol, Akrapovič…)

Njen partner je uspešen odvetnik, to je to. Pa kje živite, v Sloveniji je še veliko bolj bogatih ljudi, ki si privoščijo še veliko več. Pa ne kradejo vsi. Se pač znajdejo, znajo dobro prodati svoje znanje, pametno vlagajo denar, …

Najdte si bogatga dedca, če ne znate same zaslužit.

Munovke nimajo bogatih moških jih ne marajo imajo dobre družinske može!

Ja, ampak ona nima nič z Boscarolom ali Akrapovičem…ali pač?

Mene moti iz enega samega razloga – ker se je prodala Senici. Pfuj!

A ona se šlepa na partnerju?;) Potem pa ni sama zaslužila…:)

Me prav zanima, res…kaj dela nekdo v Sloveniji, da zasluži toliko, da si privošči lasten avion.

moj odgovor je bil na tvoje zastavljeno vprašanje.

Tvoj Prvi stavek je bil o KK. Drugi je bil pa nekdo. Še enkrat preberi svoje vprašanje kot si ga napisala, pa boš razumela moj odgovor.

Če te je zanimalo kaj dela KK, da ima toliko denarja, pa to tudi vprašaj!!

in, kolikor jaz vem, nima.
Ona je imela odvetništvo, ima uradnega bogatega partnerja Senico in neuradnega Gantarja. Oba bogata ko kres.

Ona torej dela… no, saj sama več kaj dela da zasluži za letalo. 🙂

Ni ga slovenskega odvetnika ali odvetnice, ki bi v tako kratkem času zaslužil za avon.

A bi se morala, kot je nekdo zgoraj napisal, oblačit v Mani pa pri Kitajcih v Trstu, da bi “kao” ravnala preudarno z denarjem? Jaz pa pravim, hvala bogu, da nismo vsi take sirote, da moramo letat po razprodajah, ampak da obstajajo tudi takšni (uspešni) ljudje, ki si lahko privoščijo kaj več. Jaz bi si tudi, če bi si lahko. Ampak ji nisem pa zato čisto nič fouš. In mogoče tudi Kresalova kaj da v dobrodelne namene, pa ne obeša tega na veliki zvon.
In, ja, ona prav gotovo ne bi svoje žlahte (in priležnika) vlačila okoli na stroške davkoplačevalcev.

“Hvala bogu, da je bogata. Vsaj ne bo kradla državi, če bo v vladi. “
…tako ko Janković…

“Moti samo tiste, ki so ji fauš. Lepa je, mlada, uspešna, bogata…”
…kje je tvoj smisel za lepoto…

Lepota mine, mladost tudi, o uspešnosti bi lahko razpravljali, da je pa bogata je pa laž… en slinavc, ki si nobene druge ne more dobit jo je podkupo z denarjem…fuj, pa sej mora skoz sexat v trdi temi, drgač nima možnosti da pride do užitkov:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Imaš prav, oprosti!

No, to je to!:)

Lahko pa zasluži toliko, da si ga lahko najame :-)))

Priimek in starost in privlačnost njenega partnerja pomenita že veliko, ne?

pa sej vam gor lepo piše, da že vrabci čivkajo, da v resnici z Mirotom samo prijateljuje, ker je Mirotov hobi vodoinštalaterstvo. Pavle je pa ja bolš dec!

:)))))))))

meni asociira na podrepno muho.

Vse ima, kar ženska potrebuje. Za nameček, je pa še pametna po vrhu in zna razmišljat z svojo glavo. za svoja mlada leta zelo preseneča, še bo nekaj s te punce. Kapo dol.

Lepota mine, mladost tudi, o uspešnosti bi lahko razpravljali, da je pa bogata je pa laž… en slinavc, ki si nobene druge ne more dobit jo je podkupo z denarjem…fuj, pa sej mora skoz sexat v trdi temi, drgač nima možnosti da pride do užitkov:-)[/quote]

A ti to tud o Urški?

Zakaj me moti?…Zaradi tega kar ravnokar gledam na POP TV…..beda…..Jelinčiča ne maram, ampak v primerjavi s K je on vsaj politik ona pa napiflana blondinka:(((((

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Tsita druga blondika je dobra. Dobro pove.

New Report

Close