Zakaj vas moti Katarina?
A Barbara Žgajner Tavš?….noup ……govori, da je opisanem primeru človek invalid ali oz. brezposelen in na zavodu…….oprosti, ampak takšnim po položnicah in kreditu ne more ostati omenjeni znesek…takšni so namreč kreditno nesposobni……spet kr neki…
Lepota mine, mladost tudi, o uspešnosti bi lahko razpravljali, da je pa bogata je pa laž… en slinavc, ki si nobene druge ne more dobit jo je podkupo z denarjem…fuj, pa sej mora skoz sexat v trdi temi, drgač nima možnosti da pride do užitkov:-)[/quote]
A ti to tud o Urški?[/quote]
Spet en komunajzarski cepovc, ki hoče spelat temo na svoj mlin:-)
Meni ni všeč, ker zelo slabo zagovarja svojo stranko. Manjka ji izkušenj v politiki, znanstev pa ima preveč. Senica je na čuden način obogatel, v času lastninjenja podjetij itd., skratka v Drnovškovih časih. Je preveč politično obogatel, da bi verjela, da je po novem njun moto poštenost.
Koliko sem razumela najameta letalo in nimata lastnega. Sicer pa me njeno bogastvo ne bi motilo, če ne bi bilo teh nekaj dejavnikov….. Bolj me zanima od kod Jelinčiču 5 mio eur vredna vila? Pa je že lep cajt poslanec z ok. 3000e plače….
Zgradil jo je s strankinim denarjem….[/quote]
Odkod tebi ta informacija?
Hišo je podedoval, precej v slabem stanju je bila, kasneje jo je dograjeval, opremljal itd. … več let. Sam, brez kakršnegakoli denarja svoje stranke. Torej gre, kar se tvojega posta tiče, za golo natolcevanje.[/quote]
Se popolnoma strinjam s tabo. Folk kar neki na pamet govori! Če še upoštevamo da se je v nekaj letih vrednost njegove hiše potrojila, pridemo hitro do nekaj miljonskega zneska. Pa še nekaj je. Jelinčič ne živi samo od poslanske plače..malo probajte izbrskat, kaj ima u zvezi on in farmacija ter njegovi doseški na tem področju…Potem pa govorite še naprej nekaj na pamet od kje njemu to in ono.
Glede Barbare pa tole. Moti me kako pametuje kaj in kako bi moglo bit, ja pa sej to vsi vemo..nikoli pa še ni znala povedat točno kako bi to naredili…
Moje mnenje o Kresalovi. Smešna mi je no. Ne vem kako si ona predstavlja da bo pridobila nove volivce s takim nastopom kot danes proti Jelinčiču recimo. Vedno se ponavlja in nič novega vglavnem, no vsaj meni se tko zdi no. Danes se je pa res osmešila sama, ko je hotla Jelinčiča osmešit. Ne morem pomagat no, zares mi je bla smešna. Taki ljudje ne sodijo ravno v parlament, no pa sej jih je kar precej. Pa čeprav ni moja stvar kaj počne (oziroma ne počne) z Mirom v postelji, je pa to defintivno res, da avto vedno veliko pove o človeku…
KOlikor vem, je na farmaciji diplomiural šele pred nekaj leti…?[/quote]
Kdaj je diplomiral še jaz ne vem, glavno je tisto kar zna.
Še v bivši državi je ustanovil prvo privatno podjetje naravnih zdravil (katero licenco je predal neki tuji firmi, od katere bo verjetno do konca svojega življenja vlekel lepe denarce), kasneje pa tudi prvo finančno delniško družbo – Kranjsko hranilnico in posojilnico..
Vglavnem, če znaš obračati denar lahko hitro obogatiš, samo s poslansko plačo pa pač ne. Si pa kot poslanec sigurno lahko odpreš veliko poti, če se pač znajdeš, drugače pa “kradeš” ane he he…
Z zneskom njegove pokojnine si lahko privošči kredit v mesečni anuiteti 74 evrov, kot je bilo navedeno v oddaji. Lahko pobrskaš po bankah na netu, vpišeš znesek in banka ti bo naredila informativni izračun. Ne piši na pamet in ne žali ubogega človeka. To še ni najnižja pokojnina. Moj sosed živi s pokojnino 300 in nekaj evrov. V njegovi prehrani so pretežno makaroni in kruh, ker to pač nasiti.
po slovenskih cestah se vozi ogromno avtomobilov, ki so bistveno dražji od enega majhnega letala. Da ne govorim o barkah, ki se vozijo po slovenskem, hrvaškem in še kakšnem drugem morju, ali pa o nepremičninah, vrenih več milijončkov.
Eno mahjno ultralahko letalo stane za en avto srednjega razreda (recimo kakšen manjši audi, bmw, mercedes), malo boljše letalo pa tudi ne presega cene kakšnega ta velikega audija, mercedesa…
ksantipa…omenjala je tudi brezposelne, ki jim po plačilu kredita ne ostane za preživetje…..vem, da če ima nekdo pokojnino JE kreditno sposoben…ne vem ali se ji je zareklo in je vpletla brezposelne ali pa je namenoma to naredila…….brezposelni NI kreditno sposoben, prav tako kot ni kreditno sposoben nekdo, ki ima službo za določen čas…..
Ne vem kje sem žalila človeka, ki mora preživeti s tako majhnim zneskom…še posebej zaradi tega, ker sem nekaj časa jaz morala preživeti sebe in dva otroka s še manjšim zneskom……torej nisem zapela za prispevek ampak njene besede…..
No vidiš,uršič, zaradi takih kot si ti, tudi interpelacija ni uspela.
Mislite z eno drugo glavico in ona dela kar hoče oziroma ne naredi nič pozitivnega za narod. Sicer se strinjam s komentarjem osebe, da je ne mara iz edinega razloga, ker se je prodala Senici. Tudi meni gre na bruh…., da se tako opevana oseba pentlja s tako neokusnim dedcem….Res pfej in fuj. Njegov denar mi nikoli ne bi pomenil ničesar !!
Pametno bi bilo, da bi se vrnila v svoje pravniške vode, kakor je vzplamtela, tako bo kmalu tudi pozabljena…..
Pravemu levičarju dol visi kult osebnosti, za razliko od topoumne svojati, ki ne shaja brez svetilnikov in podobne golazni, tako da ob vsaki kritiki njihovih nezmotljivih svetnikov dobijo živčni zlom.
Katarina Kresal je doslej v dveh zadevah pokazala, da ima zavidanja vredna cojones, namreč pri policijski obravnavi Gorana Vojnovića zaradi literarnega dela in pri nastopu ob priliki interfelacije, kjer je matirala Glanzkopfove butce tako, da se še niso pobrali. To ji ni preprečilo, da ga ne bi *usr…* pri komentiranju tako imenovanih tajkunskih posojil – kar pa k sreči ni njen resor.
Zaenkrat je njena bilanca na mestu policijske ministrice globoko pozitivna, do konca mandata, ko ji bo izrečena sodba na volitvah, se pa seveda pustimo presenetiti v obe smeri.
Verjamem, da gre oboževalcem naravne lepote, hribovskih plezarij, sončnih zahodov in pletenin Draž na dunajskih plesih nekoliko na živce njen slog oblačenja, ampak to je slejkoprej njihov problem.
Moje mnenje je pa naklonjeno Katarini. Nič je osebno ne poznam, nobene veze nimam ne z njo ne s katerokoli politično stranko. Menim, da je od vseh trenutnih politikov najbolj inteligentna. Zraven je pa še ženska, kar zelooo pozdravljam. Ženske naj bi bile bolj vztrajne, bolj pridne, bolj odločne… To, da živi z nekim odvetnikom, ki jo razvaja in vozi v Milano me niti najmanj ne moti. Če jo vozi, jo vozi na svoje stroške, ne pa na državne, kar dela veliko politikov in gospodarstvenikov. Verjemiti mi, da so v Sloveniji ljudje zaposleni v firmah, ki so v državni lasti (naj bi imeli nekoliko omejene prihodke) in tudi nakupujejo v Milanu. Kakor kdo!
Še enkrat rečem: Katarina je za mene političarka z zelo visokim IQ. To je dokazala tudi v parlamentu, ko je odgovarjala na napade desnice. Vsakemu njenemu odgovoru, bi lahko ploskali. Še celo Golobič ji je ploskal, pa čeprav se mi zdi, da gre ravno njemu (mogoče ravno zaradi IQ) močno na živce, najbrž se počuti ogrožen. Ja, če bi imeli več takih žensk, bi nam bilo lepše.