Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zakaj vas moti Katarina?

Zakaj vas moti Katarina?

Napisano sicer lepo, toda v slogu starega hourukarskega malikovanja. Kako pa veste, da jo prijatelj vozi na svoje in ne državne stroške?! Čudno, pravite, da ima tako visok IQ, pa ni znala našteti datume naših državnih praznikov oziroma je vse datume krepko pomešala, čeprav je vedela, da bo to temo vprašana. Tako ostaja prejšnja ocena: je prebrisana, ambiciozna in mahnjena na denar. Pa še brez modrosti je, kot ugotavlja “zdrava pamet”. Za tako visoko funkcij pa je potrebno vsaj malo duha.

Od kdaj se IQ meri z zmožnostjo pomnjenja datumov? Je bila to kakšna domobranska metoda?

Razen izbrisanih (bolj naivnost, ker ni vedela v kakšno govno je zagazila kot inteligenca)….ali je storila še kaj drugega zaradi česar bi morala biti oh ah in sploh?

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Komunistična sigurno ni bila, glede na to, da vemo iz katerega bazena so rekrutirali kadre.

In da to ti kadri čas merili v glavnem s črticami na zidu.

le čevlje sodi naj kopitar!!!!:)))))))))))

Če bi se ti tega držala potem ne bi niti črke napisala na ta forum.

To je tudi zame najbolj moteča njena lastnost – bolj kot vse tiste zadeve okoli njenega partnerja, oblek itd. To drugo ni niti tako pomembno za državljane, ono prvo pa zelo. Kot poslanka mi ne deluje preveč bistro – bolj v slogu osnovnošolke, ki se je spis naučila na pamet. Njeno izvajanje je monotono, plehko, brezbarvno, ne zna uporabljati ločil (dobro poslušajte način govora) – na kratko, s svojim izvajanjem ne pritegne, ni prepričljiva. Pa ne spet o neki lepoti (o kateri imamo različne poglede!) in foušariji! Ko nimate drugih argumentov se potegne pa takšen!!

Ena je napisala, da je vesela, da je takšna in da če bi bilo več takšnih žensk nam bi bilo lepše. Mnenja sem, da bi V parlamentu potrebovali ženske z znanjem, inteligenco, lepota pa je samo dodatek, ne pa pogoj za ono prvo. Vse kar se veže z njo in ob njo (uradni nastopi, njeno javno življenje itd.) prej razvrednoti prispevek tisočev žensk, ki s svojo lastno pametjo in sposobnostjo delujejo v “svetu moških”. Žal poznam ducat “navadnih žensk”, ki jim ona ne bi segla niti do kolen s svojo razgledanostjo, znanjem, pristno komunikativnostjo, toplino in naravnim darom govorništva – ki pa ga omenjena poslanka na žalost ne poseduje. Morda poseduje le več ambicioznosti in lastne večvrednosti, da se je podala v politiko, kot vse ostale. In še o njenem opevanem IQ! Glede na povedano ne vem, če nekateri sploh vejo, kaj IQ sploh je in kje se pokaže!

Sicer pa je to moj osebni pogled na omenjeno gospodično.

Ženska, ki se je tako mlada prodala staremu, sluzastemu človeku samo zaradi denarja mi deluje kot prostitutka ne pa kot “ministrica”. Predsednik državnega zbora pa zafeflja nekaj o devici Orleanski:-((( Ajoj kaj moramo prenašati in gledati v tokratnem mandatu…

A ti to o Urški Bačovnik? Razlika v letih je namreč praktično enaka.

A Urška je tud ministrca?
Človk vsak dan kej novga zve…

ja tako misli ninej 🙂 pri njej je vse pomešano, komunizem, republika, kosti, rov, depeše, vojna, papež, janša in potem piše na slepo.

Ne. Ona je gospa kancler v senci.

ja tako misli ninej 🙂 pri njej je vse pomešano, komunizem, republika, kosti, rov, depeše, vojna, papež, janša in potem piše na slepo.[/quote]

ne dragi moj, ninej pa res tako ne misli, obema čestitam, Kresalovi za dobro držo in pamet ki jo rabi tam kjer je treba, Urški pa za dobro partijo (vsaj glede brezkrbne prihodnosti, lepota tu ne igra nobene vloge), ki jo naj do konca izkoridti!!!! Itak bosta oba gospoda čez deset let al pa mal več že stara, gospodični pa v najlepših letih, ki bosta uživali sadove svoje pameti!!!

hmmm,kdo vam je kriv, da niste lepi, pametni in iznajdlivi!!!!:))))

New Report

Close