Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj vedno piha, ko grilim

Zakaj vedno piha, ko grilim

Skoz, ampak prav skoz piha, ko ven postavim žar. Lepo ga namontiram, vmes še marele, stole, mize, kozarce, vilice, krožnike, ajvar, gorčico, pivo, limonado, sladoled, biskvit, prtičke, servijete, zobotrebce, vse to v glavnem, kar se rabi..ga nafilam z briketi, a ko ga hočem prižgat, se pojavi od nekod veter. Ko le naredim ogenj, naložim klobasice, peruti, bedra, rebra in pleskavice, čevapčiče, kotlete, kdaj tudi papriko, gobice, čebulo, slanino, sir, bučke, pršut, poli salamo, pač vse, kar se da jesti z žara…pa spet začne pihat, da to ni res!

Čez dan piha. Najmanj piha zjutraj v dopoldanskih urah ali pa v poznopopoldanskih večernih urah.

Odgovor na objavo uporabnika
piha veter iz planin, 02.05.2025 ob 19:48

Čez dan piha. Najmanj piha zjutraj v dopoldanskih urah ali pa v poznopopoldanskih večernih urah.

to pa ne bo držalo, pri nas zdaj kar pošteno piha, pa je ura že skoraj osem..

Anonimno 1266, 02.05.2025 ob 19:50

to pa ne bo držalo, pri nas zdaj kar pošteno piha, pa je ura že skoraj osem..

Očitno ni pravila.

Ko mi zakurimo, piha samo ob čevapih, ob pleskavicah nikoli.

Preveč pičk imaš okrog sebe pa mora ta smrad od pizdovja prepihat

Jebo vas gril

Lahko pa da ti veter zavida dišave ha!

narava te ma rada, poskrbi da žar žari

s prepihom

Če boš dal pečt hrenovke, sigurn ne bo pihal.

jpakade, 02.05.2025 ob 21:33

Če boš dal pečt hrenovke, sigurn ne bo pihal.

samo res, hrenovke niso omenjene haha

No, men tud vedno piha, če hočem na prostem švasat…ko smo na morju ograjo delali, mi je moja senčnik držala, da sem imel zatišje…ker ves plin odneslo iz pipce drgač.

Preklinjal sem pa k furmanski fijakar, tko da je moja prov grdo, grdo gledala, še ponoč je bla od jeze v pojstli stran obrnjena, ker sem tako preklinjal zravn švasanja…😅

Tko, da nisi edini.

Haha, tudi pri nas skoz piha, najbolj, ko bi zunaj jedli. In danes je res SPET pihalo. Ampak maj je vseeno najlepši mesec, pa če piha ali ne.

Ti kar “Grili”. Enkrat bo ratalo.😁

Jutri bo še bolj pihalo. Probaj jutri potem hrenovke uporabit. V nedeljo pa bo še bolj bolj pihalo.

In danes res piha

Griliš????

Kwadewaš?
Bolan si, bolan!!!

Kaj delaš?

Povej po Slovensko!!!

pečemo na žaru se reče pri nas, 03.05.2025 ob 14:18

Griliš????

Kwadewaš?
Bolan si, bolan!!!

Ja, kWa pa se ti razburjaš?!