Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj velike prsi bolj vzburjajo kot majhne

Zakaj velike prsi bolj vzburjajo kot majhne

Zakaj velike joške bolj rajcajo moške kot majhne in ne obratno. V čem je fora a mi kdo pojasni strokovno. Ok moške razumem pač da so obsedeni z joški ampak opažam, da tudi ženske niso veliko zadaj.

biologija pač

Trgovska embalaža, jebat ga…

Zenske so obsedene z videzom zato, ker v vecini primerov nimajo nobenih drugih vescin kako normalno in verbalno osvojit moskega (kar sicer kot nujno pricakujejo od moskih – vescine). Tako da v glavnem zenske osvajajo moske s tem da vse vlagajo v svoj videz zato, ker uzad za tem stoji filozofijo da vecim moskim ko bo vsec, med vecimi bo lahko izbirala kerga bo imela.

Obstaja tut inteligentnejsi nacin in sicer da gre zenska sama do tipa in ga proba s svojim karakterjem in izborom besed ocarat in povabit ven, ampak to pri zenskah terja inteligenco, samozavest, ipd., cesar pa vecina zensk ne premore. Se ne razvijejo do te faze.

Tako da zenske se vedno vse stavijo na svoj videz. Cim lepsa pomen cimvec izbire. In potem lahko …ce si res huda po okusu moskih…samo izbiras med mnogo tistimi ki so to ze izbrali in ne bo nikol zavrnjena.

Grda zenska ma zelo mal izbire komu naj rece ne pa komu ja. Zgodi se dvoje. Al postane karizmaticno mocnejsa zenska al pa se vso zivljenje podi za raznoraznimi nacini kako biti lepsa od konkurence.

Moski razmisljamo drugac. Mi ne gledamo drug na druzga kot na konkurenco ampak pac probamo bit cimboljsi in upat na cimboljse. Zenska pa, ker samo rada izbira med ponudbo, je bolj obcutljiva na to ce ji ena mrha krade obozevalce in grejo pol k njej.

Zato so zenske vecajo joske. Da ostanejo moskim zanimive in na vrhu priljubljenosti.

Velike se drugače in lepše tresejo. Male zgledajo živčne. Al se pa sploh ne tresejo ker so tok male.

Večino bolj vzburjajo, ne pa vseh. Večje verjetno zato, ker med spolnim odnosom bolj skačejo.

Sem ženska, ki so ji všeč tudi ženske, ampak morajo biti drobne z majhnim oprsjem, da so lahko brez modrčka.
Velike no go, bi se počutila, kot da sesam pri mami.
Skratka, vitke ženske, po možnosti visoke od 170 do 175, temne, nežne.

Sem ženska in nisem lezbijka, ampak so mi bolj estetske in sexi manjše brez modrca kot pa tista kravja vimena…

Zakaj žaljivke? Ene si nismo same krive, da so nam zrasle prevelike. 🙁

Velikokrat prežvečena tema. Ene rajcajo mali, ene veliki. Imam raje take male kot jih imam, kot velike, ki bodo kmalu povešene in nič privlačne ko skočijo iz modrca. Moje male večno lepo stojijo tudi brez modrca.

Spominjajo na prikoljic…

Količina – volumen nam je važen. Isto, kot vam.

A to misliš, da je meni všeč tip, ki jih spravi v b košarico, če jih pa v c pa že dol padem takoj?
Kakšne imajo druge mi je dejansko vseeno, jaz sem z mojimi zadovoljna, glih k fabjanu ne bi hodila zaradi tega.
Pri drugih ženskah bolj porajtam čevlje ;))

🙂
Pa kdo je reku, da so veliki joski “OK”.
Bifejski strokovnjaki ne stejejo.

Realno je pri meni kosarica B zakon. Lepe oblike so.
Dobro pašejo v roko. Pa se fizika jih ne “poje**be”.

Torej je vse odvisno od tega, kako velike dlani ima moški.

Da se ne bi še kdo pritoževal, da ni vse v njegovih rokah…

Imam D. Nikoli mi niso stale navzgor, vseskozi so enake….polne, tudi z leti. Optično mi zmanjšajo pas in naredijo dobro postavo. To so plusi in minusi, da niso samostoječe.

Sicer sem ženska pa vseeno… lepo mi je videti žensko v kopalkah z večjimi joškami, ki so lepo podprte. Veliki joški brez modrca ali kopalk mi pa niso lepi, ker preveč visijo. Sama imam sicer košarico A ( za moj okus premajhne 😊 ), najlepše se mi pa zdi, da so tiste, ki so v velikosti B. Ta velikost se mi zdi, da zgleda lepo tako v kopalkah, kot brez😊

Sem že razmišljal o tem – in če je res, je eden izmed možnih vzrokov – hrepenenje po mamini j*** iz otroštva. Seveda so takrat vsake enormne, glede na to, da je otrok majhen.
In enim moškim to zgleda ostane.

Kot moški ti pa lahko povem da to ni kar vsesplošna resnica – namreč da so velike bolj seksi od majhnih. Imam občutek, da je to čedalje bolj splošno žensko mnenje, ker splošno moško ni.

Danes ima pa nekdo veliko veselje s tem, da prekopira stare teme in jih na novo odpre.

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=11098297&utm_source=forum&utm_medium=sorodnevsebine&utm_campaign=SorodneVsebine

Naravna selekcija: večje joške=več mleka za potomce

Naravna selekcija: večje joške=več mleka za potomce
[/quote]

Problem je samo to – da ta račun ne drži.

Vzburjajo samo tiste moške, ki so jih matere prekmalu odstavile od prsi.

Sem moški, mene ne. Velike mi samo nerodno delujejo na vse načine, se mi ženske smilijo.

Ni lepšega na svetu ko me žena jaha in tiste ogromne joške skačejo na vse strani

Sem ženska in imam 75 b, ko se zredim pa 80 C.

Ja meni so všeč velike.  Rada bi imela d. Narava mi tega pač ni dala, sicer so pa vsi tipi mnenja (bili), da so lepe in da sploh niso majhne. Ja oni radi gledajo kako skačejo med seksom. Moje so precej dvignjene, skačejo samo, ce se zredim. Meni se zdijo majhne. Sicer smo enkrat v študentu na eni dekliščini z enim tipom 3 bile, (ne seksale, to je samo ena) in sta mi dve sesali joške (takrat sem imela c) in sta bili mnenja, da imam velike, da jih ne spravita v dlan.

New Report

Close