Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj velike prsi bolj vzburjajo kot majhne

Zakaj velike prsi bolj vzburjajo kot majhne

Rad imam velike. Priznam. To je želja.

Moja izgubljena ali nesojena ljubezen je imela tudi košarico med B in C in sem jih lahko gnetel, visele so ravno toliko, da bi obdržale svinčnik in imela je tudi lepe bradavice. Napete.

Ko se je vsedla name, sem z jezikom lovil te skakajoče pomaranče. Ja to je bilo zame popolno. Zanimivo, da tudi ona misli,  da ima majhne. V resnici niso majhne. Ona z jezikom doseže svojo bradavico, ko sem ji jo potisnil navzgor in to mi je. … uf.

Pač ne bom rekel, da sem jo imel zaradi jošk, ampak je tudi spodaj žemlja lepa, pa ženska pametna in prijetna, simpatična in nežna. Popolna.

MEN SE BOLJ DOPADEJO UNE K SO NA SREDINI ABECEDE  🙂

Kot moški ti povem, da se nagibam v normalo in me ekstremi odbijajo.

Torej ženske prsi morajo biti večje od moških, in to ima 99% žensk tudi tiste z A.

1% odpade, ker sumo borci imajo pač žal večje.

Razna pregloboka razkazovanja prsi, kot to počnejo razne turbo srbske pevke, me celo odbijajo.

Ženske, ki to počnejo se mi zaradi tega zdijo plehke, kurbe.

Ne se sekirat če imate manjše prsi, tiste, ki imajo po naravi večje imajo 100% deficit drugje!

Iščem lešnike, ne maščobno gmotno v ozadju, ki itak z leti izginja, ostaja le nategnjena koža z lešniki na koncu. Radost je bolj v tem kako se ženska odzove.

Ženske joske so nekaj najlepšega. Meni je všeč,  če so skladne z žensko.  Enim velike sploh ne pasejo.

Pač debele ženske mi niso všeč   njim ne pasejo ne male ne velike.

Srednja postava mi je top. Pa kako ženska svoje telo nosi. Tako kot ime.

Kot že omenjeno, je v ozadju biologija in nezavedno v nas. Velike prsi ženske – samice predstavljajo več mleka in večjo verjetnost, da potomec preživi ter se tako naši geni prenašajo dalje. Ker ne živimo več v časih hudega pomanjkanja, ki bi vplivalo na preživetje posameznika in skupnosti, se pomen tega atributa manjša.

Drug moment je nezavedno iz našega najugodnejšega otroštva. Prsi, ki so nam predstavljale vir preživetja in s tem ugodja (fizična zadovoljitev naših potreb in bližina, varnost), so se nam kot dojenčku zdele velike. Ta vzorec se prenese v zrela leta.

Odgovor na objavo uporabnika
Krompir, 04.07.2018 ob 18:14

Zenske so obsedene z videzom zato, ker v vecini primerov nimajo nobenih drugih vescin kako normalno in verbalno osvojit moskega (kar sicer kot nujno pricakujejo od moskih – vescine). Tako da v glavnem zenske osvajajo moske s tem da vse vlagajo v svoj videz zato, ker uzad za tem stoji filozofijo da vecim moskim ko bo vsec, med vecimi bo lahko izbirala kerga bo imela.

Obstaja tut inteligentnejsi nacin in sicer da gre zenska sama do tipa in ga proba s svojim karakterjem in izborom besed ocarat in povabit ven, ampak to pri zenskah terja inteligenco, samozavest, ipd., cesar pa vecina zensk ne premore. Se ne razvijejo do te faze.

Tako da zenske se vedno vse stavijo na svoj videz. Cim lepsa pomen cimvec izbire. In potem lahko …ce si res huda po okusu moskih…samo izbiras med mnogo tistimi ki so to ze izbrali in ne bo nikol zavrnjena.

Grda zenska ma zelo mal izbire komu naj rece ne pa komu ja. Zgodi se dvoje. Al postane karizmaticno mocnejsa zenska al pa se vso zivljenje podi za raznoraznimi nacini kako biti lepsa od konkurence.

Moski razmisljamo drugac. Mi ne gledamo drug na druzga kot na konkurenco ampak pac probamo bit cimboljsi in upat na cimboljse. Zenska pa, ker samo rada izbira med ponudbo, je bolj obcutljiva na to ce ji ena mrha krade obozevalce in grejo pol k njej.

Zato so zenske vecajo joske. Da ostanejo moskim zanimive in na vrhu priljubljenosti.

B

Bravo za analizo! Zelo res.

Ne vem, če je vse samo psihološko in gledano na otroštvo.  Jaz sem se zaljubil v žensko zaradi nje same, zaradi tega kar ona je. Celota. Ko sva bila še oblečena. Videl sem obrise teh jošk, ampak videl sem njo celo, telo, lase, uhane, roke, ritko, vrat….

Ko sem prvič prišel do tega,  da sem se dotaknil njenih jošk, mi je pa naredilo v glavi kaos, ker so bile to najbolj popolne joške.  ( pa niso popolne) ampak so njene. Če razumete.

Ko sem te joške spravil ven iz modrca,  da so čez visele- od tega trenutka dalje lahko govorim tudi o vizualnem zadovoljenju. Pri njej bi bil zadovoljen tudi z majhnimi, ali z ogromnimi. So mi pa res te njene merilo za lepoto. Takrat sem se prvič bal, da mi bo prehitro… in mi je… sem se osramotil.  Sem pa na srečo lahko večkrat. Sicer je tudi ona prvič zelo hitro zaključila.

Verjetno v podzavesti da bo ful plodno in ful mleka, zanimivo je nekako in misel kako bo to poskakovalo pri nabijanju. Kar pa ne pomeni da majhne niso zanimive. Če je dober energy so oboje dobre.

Kvadrat, 26.12.2024 ob 10:45

Ne vem, če je vse samo psihološko in gledano na otroštvo.  Jaz sem se zaljubil v žensko zaradi nje same, zaradi tega kar ona je. Celota. Ko sva bila še oblečena. Videl sem obrise teh jošk, ampak videl sem njo celo, telo, lase, uhane, roke, ritko, vrat….

Ko sem prvič prišel do tega,  da sem se dotaknil njenih jošk, mi je pa naredilo v glavi kaos, ker so bile to najbolj popolne joške.  ( pa niso popolne) ampak so njene. Če razumete.

Ko sem te joške spravil ven iz modrca,  da so čez visele- od tega trenutka dalje lahko govorim tudi o vizualnem zadovoljenju. Pri njej bi bil zadovoljen tudi z majhnimi, ali z ogromnimi. So mi pa res te njene merilo za lepoto. Takrat sem se prvič bal, da mi bo prehitro… in mi je… sem se osramotil.  Sem pa na srečo lahko večkrat. Sicer je tudi ona prvič zelo hitro zaključila.

Potem So to velike, če so visele čez modrc in če lahko ona da to v usta. To so veeelike. A veš.

Melon, 26.12.2024 ob 11:02

Potem So to velike, če so visele čez modrc in če lahko ona da to v usta. To so veeelike. A veš.

Se Strinjam. Velike so. Da se z njimi počet marsikaj. Tudi, če leži na hrbtu skačejo med odnosom. Ona pravi, da so majhne. Velik sem 183 cm in v mojo roko ne spravim cele. Za moje pojme so to tudi velike. Tudi malo nizko ima bradavico in izgledajo gole mnogo večje kot oblečene.  Pa modrc nosi nepodlozen,  tako da vse kar ima dejansko tudi dobiš, ko to ven spraviš.

Se mi zdi, da jih modrc stisne, pa da v resnici, ko jih spraviš iz tega modrca nisi razočaran. To precej skače no. Se pa zna tudi tako obleči, da pa res izgleda malo. Sploh tisti modrci, ki so za zavezat okrog vratu, v tem modrcu izgledajo majhne – ženske, da boste vedele. V tem modrcu lepo izgledajo res samo zelo velike. No takih zelooo velikih ni imela. Ena redkih žensk, ki ni imela podloženega modrca. Ne kupujte si teh modrcov položenih,  ker je razočaranje,  ko to ven spravimo. Pri njej obratno.

Kvadrat, 26.12.2024 ob 11:21

Se Strinjam. Velike so. Da se z njimi počet marsikaj. Tudi, če leži na hrbtu skačejo med odnosom. Ona pravi, da so majhne. Velik sem 183 cm in v mojo roko ne spravim cele. Za moje pojme so to tudi velike. Tudi malo nizko ima bradavico in izgledajo gole mnogo večje kot oblečene.  Pa modrc nosi nepodlozen,  tako da vse kar ima dejansko tudi dobiš, ko to ven spraviš.

Se mi zdi, da jih modrc stisne, pa da v resnici, ko jih spraviš iz tega modrca nisi razočaran. To precej skače no. Se pa zna tudi tako obleči, da pa res izgleda malo. Sploh tisti modrci, ki so za zavezat okrog vratu, v tem modrcu izgledajo majhne – ženske, da boste vedele. V tem modrcu lepo izgledajo res samo zelo velike. No takih zelooo velikih ni imela. Ena redkih žensk, ki ni imela podloženega modrca. Ne kupujte si teh modrcov položenih,  ker je razočaranje,  ko to ven spravimo. Pri njej obratno.

Marsikatera ne nosi podložebega modrca, da bi njene prsi izgledale večje, ampak da se bradavice ne vidijo skozi modrc.

Zame ni šans, da bi nosila nepodložen modrc, ker se mi v takih vedno vidijo bradavice.

New Report

Close