Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj vsa ta jeza?

Zakaj vsa ta jeza?

Tistih “plemiških” družin ni kaj dosti več, kot včasih. V primerjavi s porastom razvajenih otrok, ki pa narašča eksponentno. :)[/quote]

Spet nisi razumel? Poanta ni v plemištvu, poanta je v standardu. Nekoč so imeli samo plemiči vredu standard, torej le ozek krog ljudi, danes je ta krog širši.[/quote]
Jaz pa želim povedati, da standard ni v takšni neposredni povezavi z razvajenostjo, kot je to bilo včasih.
Stvar je v sposobnosti in volji do postavljanja mej otrokom, ne pa v finančni situaciji.

Ja, samo zate. Sicer midva po vsej verjetnosti sploh ne bi mogla komunicirati. 🙂

Joj, oprosti, ker nisem pogruntala nečesa novega in revolucionarnega. 🙂 Saj vem, boldati bi morala še tisto o vzporednicah z našo družbo, ko se je debata vsaj za hip odmaknila od čebelic.[/quote]

Me veseli, da se trudiš zame, ampak vseeno probaj dojet celoto kot tako ne si zgolj boldat posameznih besed. 😉
Naj ti pomagam… ko troti prevzamejo celotno družbo pomeni to propad le te. Začne se pa s posameznimi primeri, ki se jih na začetku še ignorira/tolerira.[/quote]

Iskreno povedano, dol mi visi, če se tebi zdi, da česa nisem dojela. Če se z večino napisanega strinjam, še ne pomeni, da (v normalni) debati ne smem oporekati posameznemu segmentu, se mi pa v tem primeru zdi popolnoma pošteno, da ta segment ustrezno označim.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ooooo…. pol pa tako povej, kaj ti je nerodno? 🙂

Označen segment sem malo površno spisal, tebi kot pozorni bralki pa nič ne uide + še rada se potrudiš zame. 🙂 Vse to me navdušuje tako, da mi več ne visi dol…zato ti odpisujem 😉 :))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close