Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZAKAJ VSE SO LJUDJE KAZNOVANI ????

ZAKAJ VSE SO LJUDJE KAZNOVANI ????

Izvleček iz časopisa:

PROGNAN ZBOG SILOVANJA KOZE

KORČULA – Četrdesetosmogodišnji S.T. i BIH kazneno je i prekršajno prijavljen zbog mučenja životinje. Pokušajo je spolno općiti s vezanom kozom u srijedu na području Solina. U tome ga je spriječio vlasnik koze P.V. (48) iz Korčule. Prekršajni sudac ga je kaznio novčano, a korčulanska policijska postaja zabranila mu je boravak u Republici Hrvatskoj godinu dana. Prekršajno je prijavljen i njegov stanodavac N.D. (47) iz Korčule zato, što nije prijavio boravak stranca. (mg.)

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Red mora bit .
Kam bi pa prišli , če bi se vsi vprek selili po svetu in to nikomur prijavili , a ?!

Prišli bi v nomadsko ljudstvo hehehe.

Še bolje kot združena evropa

al pa kot združene Butale

Zakaj pa ne

ja sej to sm tud jest mislila:)

Jaz pa samo potrjujem tvojo tezo

Mariči!
Pa ti si moj psihiater te dni!!!!!
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Joj kake pokaš!
Te pacmakam do nezavesti!
😉

Ja, kar hitr u nezavest, da bom lahko počela
s tabo tisto, a veš, tisto …………..

Tut jest te cmakam … prov do nezavesti!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Sem v nezavesti…sam eno očko imam narahlo odprto..;-))))
Cmoka!

majne majne…a si ze našo Maričko zapeljal…uhhhhh

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

jaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Ti je zdej kaj lažje?
😉

Ja, me je, čist me je asuknu !!!

Sm jo urgu gor ne stou,An ubrnu še ukou……;-))))

New Report

Close