Zakaj za povprečneža ni zanimanja?
Zdravo! Najprej vprašanje za tiste, ki ne boste brali cele teme, ampak boste svetovali “Pojdi ven, pojdi sem, pojdi tja”: Zakaj bi se nekdo zame zanimal v živo, če sem online nezanimiv? Saj ženske, ki bi jih spoznal nekje v živo, so v večini prisotne tudi online.
Zdaj pa bistvo teme. Sem povprečnega videza, vljuden, znam z besedami in znam “prodat”. Recimo, da vsak dan podelim 30 lajkov na Facebook Datingu, 30 lajkov na Badoo in 30 lajkov na Tinderju. V enem mesecu je to 900 lajkov na Facebook Datingu, 900 lajkov na Badoo in 900 lajkov na Tinderju. Če skupaj seštejem: 2.700 lajkov mesečno, ne glede na spoznavno omreje. Pa temu niti ne namenjam pretirane pozornosti, saj lajke podelim po obrokih, ko imam po 5 minut časa. Rezultat v tem mesecu: 3 matchi, ki pa niso vodili nikamor. Moja uspešnost oz. zanimanje zame je torej 1,1 promila. Z drugimi besedami povedano: od 1000 žensk bo zanimanje pokazala samo 1. Razumem, da je povpraševanje po ženskah noro, ampak zato pa testiram za obdobje 1 meseca. V tem času bi moral moj profil biti kar nekajkrat prikazan in bi pričakoval več matchev.
Moja interpretacija rezultata testiranja je, da si kot povprečnež ne zaslužim možnosti koga spoznati niti nisem vreden časa, saj se primarno iščejo samo “na prvo žogo nadpovprečni”. Točno to pove 1 promil ujemanja! Ne vem, zakaj bi v živo kdo pričakoval drugačen rezultat, saj te iste ženske, ki imajo spletne profile, gredo tudi ven. In če imajo na spletu neke kriterije, kakršne koli že imajo, zakaj bi jih v živo znižale?
Jaz sem povprečna ženska, samska, zanimajo me povprečni moški. Ampak ne zanimajo me pa tipi, ki visijo na tinderju in podobnih zadevah. Tega nisem nikoli sprobala.
Sem pred kakimi 10 leti bila na Badoo, Ona on, Kupid in ne bi več, hvala. Tako pravi večina povprečnih žensk. Sprobale pa ne bi več. Torej iščeš žensko med skroaj samimi moškimi in se čudiš, da ni uspeha. Žensk tam gor ni kaj veliko.
Predvsem pa povprečne ženske ne iščemo moških brez vsebine. Zame je moški, ki izbira ženske na podlagi fotke, žal, brez vsebine.
Ker sem povprečna, pričakujem tudi povprečneža. Moški brez vsebine pa ni povprečen. Žal.
ukvarji se z žensko, ki pokaže zanimanje zate, ne s tisto, ki te ne jebe 5 posto. ampak to imaste nek fenomen v glavi, da ta, ki pokaže zanimanje, ni več zanimiv in ko neki norci naskakujete tiste, ki se za vas ne zanimajo.
meni osebno-odbija me že to, da je tip na vseh teh portalih in toliko lajkov daje tem ženskam. sexi je, ko si izbereš tisto (eno), ki te zanima in jo skušaš osvojit, pred vsemi kažeš to zanimanje, jo braniš itd. če je seveda iskreno in če si to tudi ona želi.
ampak ja-jebe vas to ker iščete telesa ne osebe ženskega spola.
Zato ker online ni pravi kraj. Išči v službi, v družbi, na veselici, ve tja hodiš, v hobi družbi, kaj pa vem v krogih je isces. Pozabi te online ker samo uničijo človeka. To je le za debelo kožo dobiti, medtem ko ni izplwna. Ostani kot si. Večina ljudi je povprečnih . Jaz sem v novi službi, če ne bi bila zasedena, bi imela vsak dan eno povabilo na kavo in konkretna osvajanja. Nisem lepotica, sem pa simpatična, normalne teže in odprta komunikativna oseba. Ljubezni in srečanja se dogajajo v življenju ne na netu
Glej, če se ne boš trudil osebe spoznavat dolgoročno, je vse brez veze. Manj lajkaj, bolj opazuj, katera ti je všeč, izberi eno in ustvarjal dolgoročni odnos. Vsako žensko odbije, če skačeš od ene do druge in ko si z eno, si dopisuješ še s tremi. Odloči se, kaj bi rad. Dolgoročno zvezo z eno, ali kar nekaj z nekimi lajki. Ženska hitro začuti, ali si z njo, ali že na poti kam drugam. Če si z njo ne daš priložnosti, ker je mogoče nekje drugje še ena boljša, boš vedno popušil. Če ne takoj, pa kmalu.
Ne Online, 28.03.2025 ob 17:28
Zato ker online ni pravi kraj. Išči v službi, v družbi, na veselici, ve tja hodiš, v hobi družbi, kaj pa vem v krogih je isces. Pozabi te online ker samo uničijo človeka. To je le za debelo kožo dobiti, medtem ko ni izplwna. Ostani kot si. Večina ljudi je povprečnih . Jaz sem v novi službi, če ne bi bila zasedena, bi imela vsak dan eno povabilo na kavo in konkretna osvajanja. Nisem lepotica, sem pa simpatična, normalne teže in odprta komunikativna oseba. Ljubezni in srečanja se dogajajo v življenju ne na netu
Zgoraj so ti zelo dobro napisale, na online ni žensk, ženske smo v realnem življenju. Kaj se tam trudis med tistimi par procentov ošabnih nedostopnih žensk ki sploh ne vejo kaj bi.
povprecnez418, 28.03.2025 ob 17:18
Zdravo! Najprej vprašanje za tiste, ki ne boste brali cele teme, ampak boste svetovali “Pojdi ven, pojdi sem, pojdi tja”: Zakaj bi se nekdo zame zanimal v živo, če sem online nezanimiv? Saj ženske, ki bi jih spoznal nekje v živo, so v večini prisotne tudi online.
Zdaj pa bistvo teme. Sem povprečnega videza, vljuden, znam z besedami in znam “prodat”. Recimo, da vsak dan podelim 30 lajkov na Facebook Datingu, 30 lajkov na Badoo in 30 lajkov na Tinderju. V enem mesecu je to 900 lajkov na Facebook Datingu, 900 lajkov na Badoo in 900 lajkov na Tinderju. Če skupaj seštejem: 2.700 lajkov mesečno, ne glede na spoznavno omreje. Pa temu niti ne namenjam pretirane pozornosti, saj lajke podelim po obrokih, ko imam po 5 minut časa. Rezultat v tem mesecu: 3 matchi, ki pa niso vodili nikamor. Moja uspešnost oz. zanimanje zame je torej 1,1 promila. Z drugimi besedami povedano: od 1000 žensk bo zanimanje pokazala samo 1. Razumem, da je povpraševanje po ženskah noro, ampak zato pa testiram za obdobje 1 meseca. V tem času bi moral moj profil biti kar nekajkrat prikazan in bi pričakoval več matchev.
Moja interpretacija rezultata testiranja je, da si kot povprečnež ne zaslužim možnosti koga spoznati niti nisem vreden časa, saj se primarno iščejo samo “na prvo žogo nadpovprečni”. Točno to pove 1 promil ujemanja! Ne vem, zakaj bi v živo kdo pričakoval drugačen rezultat, saj te iste ženske, ki imajo spletne profile, gredo tudi ven. In če imajo na spletu neke kriterije, kakršne koli že imajo, zakaj bi jih v živo znižale?
Nisi ti povprečnež, ampak omejen podpovprečnež.
Kaj ti je to zaen kriterij potalat lajke, ko imaš glih cajta pet minut? Ti misliš da so ženske roba na Amazonu? Poklikaš in match?
I D I O T .
Ti si lahko Leonrado di Caprio, pa te nebo nobena povohala.
Nebom razlagal fukfehtaru ko ne kapira. Nikol nebo.
Mene nekaj zanima. Tukaj ena pravi, da je bila deset let nazaj na Kupidu, Ona on in ostalo … No, jaz sem bil samo na Kupidu še kakih deset let prej in smo se kar kmalu našli. Mislim, ženske in moški. Bilo je za na enkrat in tudi daljšo vezo. Žurirat in spoznavat smo se hodili v Pržančka, v Mostec; ni bilo to skratka toliko let nazaj, ko je funkcioniralo. Dnevni obisk po spolih nekje recimo 55% moških in 45 žensk. Čvekali smo po raznih kupid forumih in podobno.
Potem pa kar naenkrat popoln zaton. Zdaj, ko pridem vsake toliko poškilit tja, je prav absurdno: na deset prijavljenih tipov pride ena ženska, vsi neke fotke tičev, interesa za nikogar nobenega, ampak spletna stran pa še kar obratuje. Za koga pravzaprav?
Samo res, ženske smo že 1000x napisale, da ne visimo na teh portalih.
Verjetno je velik del samskih žensk sprobal te portale pa ja, večinoma smo tudi pisale, da smo kmalu zapustile te portale. Tako, da ne, povprečne samske ženske ne visimo tam gor. Za krajše obdobje mogoče ja, potem pa adijo.
Pa to lajkanje, ja, kot, da smo roba na Amazonu. Pa nismo.
Me hočemo vsebino. Smo povprečne, hočemo povprečnega moškega, ne prazne vsebine.
Takrat, ko sem jaz bila na Kupidu, mislim, da je več kot 10 let nazaj. So tipi pošiljali tiče in podobno. Badoo so navalili razni južnjaki, ki so izlili ljubezen, potem pa, ko ni bilo uspeha pa zmerjali z najgršimi žaljivkami.
Netlog mi je bil všeč, ta ni bil ravno za parčkanje, bolj samo druženje. Samo to mislim pa, da že dolgo ne obstaja. Je verjetno kakih 15 let nazaj? Če se kdo spomni?
Ne vem, ampak ja, že 10 in več let nazaj: namesto pozdrava poslali fotko tiča ali pa napisali, greš fuk…at in podobno.
Aja, na Badoo predvsem tipi, ki so imeli fotke avtov gor ali pa svojih otrok, adijo pamet eno in drugo. Ali pa omenjeni južnjaki, ki bi na ta način prišli v Slovenijo.
Če se znaš prodat, se boš tudi prodal. Ženske itak na vse padejo, ko se zaljubijo. Aja, zaljubijo se pa verjetno v videz. Tega pa ti nimaš. Torej lahko jim še ne vem kako nakladaš, če ne izgledaš dobro, odpadeš. Meni plešasti niso všeč, so mi pa všeč osiveli. Naj se silim in prepričujem, da mi je všeč (po karakterju, po obnašanju), če je plešast? Pa samo sebe trpinčim že takoj na začetku.
Saj teh tičev na fotkah je že takrat bilo, ampak je bil obisk ostalih bolj prisebnih toliko velik, da niso prišli preveč do izraza. Zdaj je pa skoraj samo to še. A si jih hodijo na kupida vsak dan primerjat, če je komu kaj bolj zrasel? Čemu ta portal sploh še obstaja, to mi ni jasno? Komu se to splača?
Več razlogov je zakaj ne dobiš matchov!
1.) Večina ljudi sebe vidi kot bolj privlačnega kot v resnici so. Če moški zase pravi, da je povprečnež je najbrž nekje med 30%-50% na lestvici vizualne privlačnosti za nasprotni spol. Drugače 3/10 ali 4/10.
2.) Slike na profilu so najbrž narejene nekvalitetno (slaba svetloba, sončna očala, preveč od daleč, nepravilni koti).
3.) Ženske, ki jih lajkaš imajo vsaj 20-50 lajkov (najbrž več) in se dogovarjajo z vsaj 3-10 moškimi istočasno.
4.) Ženske kot povprečne na dating portalih ocenjujejo cca. 12% moških in kot nadpovprečne le cca. 7%. Okoli 80% moških ženske na dating portalih ocenjujejo kot podpovprečne in jih skorajda nikoli ne lajkajo (matchajo). Če si zares povprečen si v očeh žensk dejansko nekje v spodnji tretjini privlačnosti in si jim avtomatično nezanimiv.
https://imguh.com/image/0Bp2h
5.) Ker si povprečen najbrž lajkaš ženske, ki so povprečne in nadpovprečne. V očeh povprečne ženske si nezaželjen saj je ona prepričana, da si zasluži moškega 2-3 točke višje na lestvici vizualne privlačnosti.
https://imguh.com/image/0BqIc
6.) .https://www.youtube.com/watch?v=x3lypVnJ0HM
Lahko bi še našteval ampak se mi ne da.
Nekaj komentarjev na vaše odzive:
Jaz sem povprečna ženska, samska, zanimajo me povprečni moški. –> Povprečni moški išče tudi online. Zate ga potem ni.
Manj lajkaj, bolj opazuj, katera ti je všeč, izberi eno in ustvarjal dolgoročni odnos. –> Ni se še zgodilo, da bi ona prva poslala sporočilo. Ženske znajo delovati samo pasivno.
Na online ni žensk, ženske smo v realnem življenju. –> Komu sem potem podelil vsaj 2.700 lajkov? So to ženske iz Marsa?
Samo res, ženske smo že 1000x napisale, da ne visimo na teh portalih. –> Pri vsaki drugi piše “recently active” (nedavno aktivna) ali “just joined” (pravkar pridružena). Ne samo, da ene in iste visite gor, še nove prihajajo.
Ti misliš da so ženske roba na Amazonu? Poklikaš in match? –> To je vse kar ti spoznavno omrežje omogoča. Kako pa misliš, da delajo ženske?
Si pa eni lajk tudi napačno razlagate. To samo pomeni, da ti je ženska dovolj zanimiva, da bi jo rad spoznal. Dokler odziva ni, je lajk brez pomena! Treba pa se je zavedati, da si na spoznavnih omrežjih eden od mnogih. Tudi meni je jasno, da si ženska dopisuje z 10 drugimi, pa jo zaradi tega ne nazivam z “radodajka” ali “ku*ba”, kakor smo moški deležni podobnih nazivov. Pa tudi če gre za spoznavanje v živo, nikoli se ne išče točno določena ženska, ampak iščeš eno od primernih. Probaš pa takih, ki so ti zanimive, dokler se ne najde ena, kateri si tudi ti zanimiv. Ja? Vam je to razumljivo? Podobno gre online. Lajkam jih lahko 100, ampak to ne pomeni, da si dopisujem z vsako, ker se od teh morda niti ena ne odzove.
Ne bi rekla da je toliko žensk online in resnično išče. Več kot pol žensk ki jih likaš je bot, nekatere samo pozornost iščejo (bi rekla da je tega veliko), nekatere so ustvarile profil pa niso več tam, veliko jih je tam da si reklamo za of instagram ipd dela, veliko jih je profesionalk….niti približno niso to iste ženske kot so tam zunaj kjer se kaj dogaja. Mogoče se jih par procentov ja križa. Moški vs. ženske v sloveniji smo kar enakovredno zastopani. Online je pa več kot 80% moških. Na straneh za zmenke.
In ja tam zunaj pri neki dejavnosti te bodo drugače videle kot online. Vidiš gibe, vidiš telesno govorico, vidiš obnašanje, energijo človeka….ni niti približno isto sliki. Večina nas ni kaj hudo fotogenična :). Plus če nekoga spoznaš recimo na potopisnem predavanju, takoj veš da imata nekaj skupnega. In tako ljudje začnejo spoznavanje običajno. Je vse bolj naravno. Sproščeno. Ni nekega pritiska kot če greš prav za zmenke se pogovarjat.
Nič ni narobe če iščeš online. Večina parov na zahodu prvi kontakt vzpostavi online. Mislim da čez 60%. Ampak, ne sme ti biti to edini način. To je problem. Da jemljete to kot edino možnost. Če se v živo veliko ne družiš, nimaš nekega družabnega življenja, hobijev, ne spoznavaš novih ljudi (ne samo žensk), nimaš nekih hudih socialnih veščin in ti tudi internet ne bo mogel pomagat, ker s temi ki jih tam kontaktiraš se moraš slej ko prej dobiti v reali. In verjemi mi da je to velikokrat veliko razočaranje. Ker online imaš zgovornega človeka, ki se v kar neke osebne pogovore že spušča (red flag btw), v reali je pa neka tiha miš ki te ne upa v oči pogledat. Persona online in v živo je velikokrat kot noč in dan. In to te ne pripelje nikamor.
Avtor, samo ti res nič ne razumeš?
Upam, da res nisi tako za luno, da ne veš, da je veliko ženskih profilov lažnih? Botov ali kako se to reče. Pa veliko moških si naredi profil kot, da so ženska (ne me vprašat zakaj, ampak to počno).
Potem veliko profilov ostane gor, ker ženske probajo, potem pa obupajo, profila ne izbrišejo.
Pa ja tudi nova ženska, ki pride gor, bo dobila na stotine ponudb, kako bo vsakemu odgovorila?
Včasih v kakih revijah, časopisih vidiš oglase za vroče linije, za spoznavne portale in podobno. Pa polno fotk seksi žensk. Ti resno misliš, da so te ženske res iskalke? Potem si hudo naiven.
Lej, ti išči še naprej. Ne rabiš poslušat žensk. Lahko še naprej visiš gor in počneš isto kot do sedaj. Ženski nasvesti, izkušnje te itak ne zanimajo. Tebi se preprosto ne da dopovedat, da gor ni veliko žensk in tiste, ki so, imajo ogromno ponudbe. Koliko lajkov pošlješ na mesec? Če to počno večina moških, potem pa računaj. Gor je menda 90% moških in 10% žensk. Če vsi moški počno kot ti počneš, računaj kako navalite na žensko.
Pa večino moških karakter ne zanima, profila ne preberete, samo fotka. Torej lepotice imajo na tisoče ponudb.
Še kar ne razumeš?
Povprečne ženske pač nismo gor, ker nima smisla.
Iskanje online je večinoma izguba časa… Gor so ženske, ki v glavnem iščejo pozornost in to je to, da jim obupanci božajo in pumpajo ego. Morda tu in tam komu, ki ima resne namene tudi uspe. Pa seveda večinoma so gor fukfehtarji in normalne resne ženske, ki iščejo resno vezo zelo hitro vidijo kakšna je situacija in se umaknejo.
Priporočam ti v živo, osebni kontakt.
ne, 28.03.2025 ob 18:52
Ne bi rekla da je toliko žensk online in resnično išče. Več kot pol žensk ki jih likaš je bot, nekatere samo pozornost iščejo (bi rekla da je tega veliko), nekatere so ustvarile profil pa niso več tam, veliko jih je tam da si reklamo za of instagram ipd dela, veliko jih je profesionalk….niti približno niso to iste ženske kot so tam zunaj kjer se kaj dogaja. Mogoče se jih par procentov ja križa. Moški vs. ženske v sloveniji smo kar enakovredno zastopani. Online je pa več kot 80% moških. Na straneh za zmenke.
In ja tam zunaj pri neki dejavnosti te bodo drugače videle kot online. Vidiš gibe, vidiš telesno govorico, vidiš obnašanje, energijo človeka….ni niti približno isto sliki. Večina nas ni kaj hudo fotogenična :). Plus če nekoga spoznaš recimo na potopisnem predavanju, takoj veš da imata nekaj skupnega. In tako ljudje začnejo spoznavanje običajno. Je vse bolj naravno. Sproščeno. Ni nekega pritiska kot če greš prav za zmenke se pogovarjat.
Nič ni narobe če iščeš online. Večina parov na zahodu prvi kontakt vzpostavi online. Mislim da čez 60%. Ampak, ne sme ti biti to edini način. To je problem. Da jemljete to kot edino možnost. Če se v živo veliko ne družiš, nimaš nekega družabnega življenja, hobijev, ne spoznavaš novih ljudi (ne samo žensk), nimaš nekih hudih socialnih veščin in ti tudi internet ne bo mogel pomagat, ker s temi ki jih tam kontaktiraš se moraš slej ko prej dobiti v reali. In verjemi mi da je to velikokrat veliko razočaranje. Ker online imaš zgovornega človeka, ki se v kar neke osebne pogovore že spušča (red flag btw), v reali je pa neka tiha miš ki te ne upa v oči pogledat. Persona online in v živo je velikokrat kot noč in dan. In to te ne pripelje nikamor.
Tako je, ni kaj dodati. Takim na online jezik teče, v živo pa anksiozen pa veš čuden. Jaz nikoli ne bi resno jemala moškega ki visi na Tinderju. To niso resni moški ampak ficfiriči ki imajo preveč časa, ki stalno iščejo ženske. Koliko si star avtor? Si v mešanem kolektivu v službi? To zelo pomaga, že za trening komunikacije, najslabši je izključno moški kolektiv. Potem kakšno poslovni partnerji, hodiš na sestanke? Težko jo boš srečal na parkingu, pa da bo kliknilo kaj več od nasmeska. Kaj pa družba, samski prijatelji in tako naprej ?