Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj za povprečneža ni zanimanja?

Zakaj za povprečneža ni zanimanja?

Na vse nakladanje z nesamozavestji, si loh tud lep, a nezanimiv. 😁☺️

Odgovor na objavo uporabnika
brez veze, 28.03.2025 ob 22:25

8409, 28.03.2025 ob 22:15

povprecnez617, 28.03.2025 ob 20:58

povprečni so zanimivi, 28.03.2025 ob 20:21

Avtor, povprečni moški so ženskam zanimivi. Poglej okrog sebe, velika večina povprečnih moških je v razmerju.

Če pa niso pa si ga želijo, si pa tudi hitro najdejo žensko. Samo verjetno ne visijo na portalih, ampak imajo življenje v reali.

Res je, ampak: razmerje so začeli lahko tudi 10+ let nazaj, ko so bili časi še malo drugačni. Res želiš, da ti v prihodnjih dneh zberem par slik, kako folk danes hodi po mestu? Mnogi so tudi nesrečni v razmerjih (poznamo tudi take teme na tem forumu), ampak ostajajo iz raznih drugih razlogov. Ampak pustiva tole.

Kar bi jaz rad razumel, je to: Če rečeva, da je 3/4 žensk na teh portalih v bistvu botov, je še zmeraj 675 resničnih žensk. In če potem rečeva, da jih od tega 3/4 sploh ničesar ne išče, jih še zmeraj ostane 168 – reciva, da so resnične. Pa reciva še, da jih je od tega samo polovica redno aktivnih – še zmeraj ostane 84 žensk, ki so resnične, redno aktivne in nekaj iščejo. Od 2.700 podeljenih lajkov je 84 žensk zelo majhen delež, a vseeno dovolj velik, da bi povprečen moški (povprečen izgled, dobro izpolnjen profil itd, nekaj slik) moral dobiti nekaj zanimanja. Ne pričakujem, da bom vsaki zanimiv, ampak če sem vsaki 10.  ženski, bi to moralo biti 8 matchev. Probam razumet, zakaj se rezultat izračuna ne ujema z realnim stanjem? Ne moreva pa reči, da na 3 spoznavnih portalih ni niti ene resnične ženske ali take, ki se ne bi vsaj vsakih nekaj dni prijavila z namenom spoznavanja. To je to, kar mene zanima!

A strategijo od 1434 ste probal? Najprej se v kopalkah na mivki slikate v zapeljivi pozi, potem si pa na računalniku six-pack narišete na trebuh, to te pol baje vse lajkajo.

Ampak to je še zmeri samo prvo sito, potem na dejtu moraš bit pa vseeno vsaj približno zanimiv in karizmatičen, če ne, bo od samega dolgčasa zbežala.

Po moje je dejanski problem vseh teh incelov na tem forumu drugje, v tej togotnosti in sovraštvu do žensk, v tej strašni zameri, da kao izbirajo samo “atraktivneže”, “povprečneži” so jim pa kao nevidni. S takim mindsetom oddajaš negativno energijo, ženske so intuitivne in začutijo to.

Ti, simp, sam poskusi svoje strategije in glupe teorije, ampak ti ne bodo pomagale, ker boš vedno babi “samo prijatelj”, drugega pač ne.

Pravo prijateljstvo je zlata vredno.

ooo fak!!!! zgubil si me že pr tretjemu stavku oz. ko si začel koliko lajkov dnevno/ mesečno podeliš!! bruh!! pratetično do konca…

ni da nas povprečneži ne zanimajo.. samo ponavadi so/ ste dolgočasni, brez neke vsebine, brez energije, karizme,…..

ne hvala, sem pa raje sama kot z enim dolgočasnežem! ni hujšega od tega!

Ti misliš da si povprečen?

Ti si podpovprecen, že s tem ko si na takih portalih. 90%moških In 10% kurbic  za denar

povprečna samska, 28.03.2025 ob 17:23

Jaz sem povprečna ženska, samska, zanimajo me povprečni moški. Ampak ne zanimajo me pa tipi, ki visijo na tinderju in podobnih zadevah. Tega nisem nikoli sprobala.

Sem pred kakimi 10 leti bila na Badoo, Ona on, Kupid in ne bi več, hvala. Tako pravi večina povprečnih žensk. Sprobale pa ne bi več. Torej iščeš žensko med skroaj samimi moškimi in se čudiš, da ni uspeha. Žensk tam gor ni kaj veliko.

Predvsem pa povprečne ženske ne iščemo moških brez vsebine. Zame je moški, ki izbira ženske na podlagi fotke, žal, brez vsebine.

Ker sem povprečna, pričakujem tudi povprečneža. Moški brez vsebine pa ni povprečen. Žal.

Tukaj na MON-u imamo tudi eno zavoženko, ki sem ji že vse razložil zakaj je samska in je noben normalen ne bi hotel, pa še kar ne razume. Povprečna ni le zato, ker je nadvpovprečno zafustrirana, motena, obsesivna, zatežena in antipatična.

Sicer pa meni so všeč povprečni fantje. Niso samo lepotci hudi, ker meni tudi to, da je fant preprost deluje hudo seksi. In med povprečnimi je več preprostih kot med lepotci.

Pa še takoj jih dobim, ker so potrebni, saj tolikokrat ostanejo brez ženske, ko grejo ven. 😄

Povprećni moški in povprečne ženske ste drug drugemu brezvezni. Zato se večno samo prerekate po internetu, med tem ko skurbane poročene babe skačejo po ljubimcih. Bo kr počasi dejstvo, da imajo v odrasli dobi neke tesne stike z ansprotnim spolom le neresneži obeh spolov.

povprecnez418, 28.03.2025 ob 17:18

Zdravo! Najprej vprašanje za tiste, ki ne boste brali cele teme, ampak boste svetovali “Pojdi ven, pojdi sem, pojdi tja”: Zakaj bi se nekdo zame zanimal v živo, če sem online nezanimiv? Saj ženske, ki bi jih spoznal nekje v živo, so v večini prisotne tudi online.

Zdaj pa bistvo teme. Sem povprečnega videza, vljuden, znam z besedami in znam “prodat”. Recimo, da vsak dan podelim 30 lajkov na Facebook Datingu, 30 lajkov na Badoo in 30 lajkov na Tinderju. V enem mesecu je to 900 lajkov na Facebook Datingu, 900 lajkov na Badoo in 900 lajkov na Tinderju. Če skupaj seštejem: 2.700 lajkov mesečno, ne glede na spoznavno omreje. Pa temu niti ne namenjam pretirane pozornosti, saj lajke podelim po obrokih, ko imam po 5 minut časa. Rezultat v tem mesecu: 3 matchi, ki pa niso vodili nikamor. Moja uspešnost oz. zanimanje zame je torej 1,1 promila. Z drugimi besedami povedano: od 1000 žensk bo zanimanje pokazala samo 1. Razumem, da je povpraševanje po ženskah noro, ampak zato pa testiram za obdobje 1 meseca. V tem času bi moral moj profil biti kar nekajkrat prikazan in bi pričakoval več matchev.

Moja interpretacija rezultata testiranja je, da si kot povprečnež ne zaslužim možnosti koga spoznati niti nisem vreden časa, saj se primarno iščejo samo “na prvo žogo nadpovprečni”. Točno to pove 1 promil ujemanja! Ne vem, zakaj bi v živo kdo pričakoval drugačen rezultat, saj te iste ženske, ki imajo spletne profile, gredo tudi ven. In če imajo na spletu neke kriterije, kakršne koli že imajo, zakaj bi jih v živo znižale?

Ti avtor si samo misliš, da si povprečnež z nekimi dobrimi lastnostmi.
Če bi imel dober karakter in povprečno pamet, bi ženske še kako letale za tabo.
Na sixpake, staro bemflo in potrebnega kurca se pa nobena ne pali. To je primitivno in ne potegneniti v Albaniji. Muda od labuda. Brez veze do amena.

Lahko rečeš za sebe, da si PRIJETNA DRUŽBA? To bi bil močen adut. Si zatežen, vsiljiv in večno nergaš? Lahko zgledaš ko Brad Pitt, pa nisi za prenašat tri minute.

Kapiraš to?

Povprecni v realnem svetu so poparckani….navajo je dal gor studije,to je realnost ,pa ni uposteval ,da je 10 x vec tipov,torej par procentov moskih ima uspeh …oni se igrajo z zenskami….recimo na ona on ,imam dost pisanja z raznimi ,se dobijo,imajo veze z moskimi,vecina kratke…so razocarene…ce si vsaj simpaticen ,bos v realnosti uspesen…

Povprecen moski ima v srednjih letih partnerko, torej tisti, ki smo samski, nismo povprecni moski. Razlogi zakaj nismo del povprecja so razlicni. Povprecen moski v mladih letih zura, hodi na zabave, pije alkohol. Nekateri tega nismo poceli in zato nismo nobene spoznali. Povprecen moski zivi zivljenje sluzba-dom. Nekateri pocnemo se 100 drugih stvari. Povprecen moski rajsi gleda televizijo kot bere knjige. Povprecen moski prosti cas rajsi presedi na kavcu ali gostilni, nekateri smo vseskozi aktivni. Povprecen moski ima okoli sebe veliko ljudi, nekateri si tega ne zelimo. Povprecen moski hodi v sluzbo, ker mora, nekateri imamo sluzbo, ki nas izpolnjuje in nam je v veselje. Ne moremo vsi biti povprecni moski.

povprecen moski, 29.03.2025 ob 15:25

Povprecen moski ima v srednjih letih partnerko, torej tisti, ki smo samski, nismo povprecni moski. Razlogi zakaj nismo del povprecja so razlicni. Povprecen moski v mladih letih zura, hodi na zabave, pije alkohol. Nekateri tega nismo poceli in zato nismo nobene spoznali. Povprecen moski zivi zivljenje sluzba-dom. Nekateri pocnemo se 100 drugih stvari. Povprecen moski rajsi gleda televizijo kot bere knjige. Povprecen moski prosti cas rajsi presedi na kavcu ali gostilni, nekateri smo vseskozi aktivni. Povprecen moski ima okoli sebe veliko ljudi, nekateri si tega ne zelimo. Povprecen moski hodi v sluzbo, ker mora, nekateri imamo sluzbo, ki nas izpolnjuje in nam je v veselje. Ne moremo vsi biti povprecni moski.

“Povprecen moski v mladih letih zura, hodi na zabave, pije alkohol. Nekateri tega nismo poceli in zato nismo nobene spoznali.”

Ni fora v žuranju in alkoholu, ampak v tem, da so si zgradili svoj socialni krog in izbrusili socialne veščine v formativnih letih razvoja. Bolj vase zaprtim fantom z malo socialnih izkušenj ne ostane veliko drugih opcij kot internet, ampak tudi s tem je zanje verjetno izziv najti pravi način za komuniciranje z ženskami.

Pa kdo za vraga te je nahecal, da je pri ženskah kadarkoli palilo, da počez deliš neke lajke?  Ti izpadeš dobesedno kot podrepna muha, vsaj virtualno. od kod vam tipom sploh take ideje?

samski cinik, 29.03.2025 ob 16:52

Pa kdo za vraga te je nahecal, da je pri ženskah kadarkoli palilo, da počez deliš neke lajke?  Ti izpadeš dobesedno kot podrepna muha, vsaj virtualno. od kod vam tipom sploh take ideje?

Točno to, mar bi raje mivko nabavil in začel na svojih pozah delat, ker povprečnež ima tudi poze povprečne, rabi pa take poze, da ženske gledajo in strmijo, od kje temu tipu take poze, na eni recimo objame frenda in dvigne eno nogo proti riti (pro tip), s tem sporoča, da ima frende in da obvlada poze, ki so zadnji krik mode poz. Na drugi je slikan od spredaj in usloči eno nogo kot ženske na instagramu, s tem signalizira, da je na tekočem, kar se poz tiče, ženskam je to pomembno.

Jp, taki detajli na koncu odločajo, nič ne sme biti prepuščeno naključju, ne moreš kot tazadnji kmet tam neke random poze zavzemat, to bi bilo preveč povprečno.

👍 lepo napisano.

Sem moški in sem enakega mnenja

nepe, 29.03.2025 ob 19:54

👍 lepo napisano.

Sem moški in sem enakega mnenja

Hvala lepa.

Ne vem, kakšen naj bi bil danes povprečen moški, ampak jaz jih delim na ženskarje in prave moške. Ženskar je nekdo, ki se bolje znajde v družbi žensk kot moških, zna se pogovarjati o ženskih zadevah, ženske gredo ponavadi za njim kot putke za petelinom itd. Pravi moški je nekdo, ki je navajen moške družbe in mu bo v ženski družbi nerodno, ženska družba mu ugaja, a se bo kar namatral, preden dobi žensko. Pravi moški ima tipična moška zanimanja in hobije, ki mu spoznavanje žensk ne omogočajo. Medtem ima ženskar zanimanja, ki so značilna za ženske, zato mu spoznavanje žensk ni problem.

Želim samo povedati, da tu ni povprečja pa nadpovprečja in podpovprečja. Tu šteje samo, kakšen tip moškega si (pravi moški ali ženskar). To namreč definira, kako hitro boš spoznaval ženske.

Preprosto.

Nisi povprečen, ampak podpovprečen.

Vse ostalo, kar bi človek napisal v tvojo temo, bi bilo zate žaljivo, zato ostanem na tistem zgoraj.

8409, ko si tako pameten, daj ti avtorju uporaben nasvet. Dovolj smo brali tvoja norčevanja iz mnenj drugih. Imaš sploh kakšne ideje? kako zgleda ta tvoja divja jaga na ženske? Jih preganjaš s puško? Ali si kot iz kakšnega ameriškega filma, oni šarmer za šankom v usnjeni jakni? Kaj jim pol rečeš?

Večina, ki komentira, je teoretikov katere je najboljšem primeru v hitro spreminjajočem svetu čas enostavno povozil, v najslabšen pa tako nikoli niso imeli kaj dosti pojma, ne glede na to, če jim je kaj uspevalo ali ne, ker razlogi za (ne)uspeh so lahko marsikaj.

Realnost je, da so se v zadnjih par letih časi dramatično spremenili.  Ne govoril toliko o moji realnosti.  Govorim o objektivni realnosti katero potrjujejo ljudje, ki se s temi zadevami profesionalno ukvarjajo širom sveta.

Pred 5-10 leti si lahko povprečnežu še vedno rekel, naj malo izboljša videz, finance in kakšno malenkost, se potrudi pri spoznavanju, pa ni vrag, da ga v letu dni kakšna ne izbere.  Danes temu seveda več ni tako.  Ne v virtuali, ne v reali, čim ima moški najbolj osnovne kriterije.  Dal bom tri zgovorne primere, ki marsikaj povedo o času v katerem živimo:

Znanec je t.i. Mega Chad.  35-letni fitness influencer s pol milijona sledilcev, ubitačnim telesom, s krepko nadpovprečnim obrazom, urejen, pol milijona networth, izkušen kar se tiče žensk, cool/zgovoren, mobilen (izkušnje z zmenkarjenjem marsikje po svetu), itd.  Ljudje bi si mislili, da če kdo danes lahko dobi lušno žensko, da bi to moral biti tak tip.  Do prej par leti nazaj mu je res šlo dokaj dobro.  Ampak nič več.  Na dating aplikacija in Instagramu na marsikateri lokaciji, velemesta raznih držav, ne le kakšne ZDA, tudi npr. Brazilije, več skoraj ne match-a z nobeno, ki bi mu bila všeč.  Nekaj s čemer svoj čas ni imel pnobenih problemov.

Na TV/YouTube imate popularni dating show kjer moški in ženske uporabljajo bolone.  Epizoda izpred par dni dobro ilustrira kako zadeve danes zgledajo, če si moški.  Še največ pa bi se iz nje lahko naučili vsi, ki moškim iz svoje vzvišene “katedre” danes očitajo, da je razlog, da so neuspešni ta, da so luzerji brez socijalnih veščin.  Torej, tip se pojavi.  Povprečno urejen, povprečnega izgleda, ne slabo a hkrati nič posebnega, modernega, luksuznega, itd.  Še preden je lahko usta odprl so ga VSE ženske odjebale.  Videle so ga in že jih ni NIČ drugega niti zanimalo.  Tako danes to je, če še ne veste.   In tak se lahko štuli, pristopa, … pa bo le še toliko večkrat razočaran.  Zakaj ga omenjam?  Zato, ker je tip sveži 35 letni MILIJARDER, ki je nedavno prodal svojo firmo eni največjih korporacij.  Poleg tega bi bil težko bolj prijeten suvereni govorec, kar je v studiju v živo seveda dokazal po tem, ko so ga vse ženske seveda že odjebale.  Bile malenkost nadpovprečne, par let mlajše, ampak prav nič posebnega.

Spet bom omenil stari primer dvometraša, ki je milijonar, s 6 packom in še kaj, ter spada med zgodnji promil top 1% moških po ključnih pozitivnih lastnosti in ga “nobena” še registrira ne.

Vedite, da se današnje ženes celo iz takšnih moških že delajo norca.  Pred deset leti se je govorila, da velja 80:20.  Potem so prišli časi, 90:10.  Medtem, ko danes živimo v času 99:1.  Le še top 1% tipov se dogaja.  Ne najboljših, najlepših, ampak najbolj prefriganih, iznajdljivih, ki ženske s svojo predstavo, fikcijo kdo so, po domače povedano NATEGNEJO.  Kako to naredijo pa sem tudi že opisal in tipov svetov, da je to mogoče tudi, če so povprečni.  Pod tem, da se tipu dogaja, ne spada, da lahko naš Mega Chad za punco dobi vsestransko povprečno zabuhlo broke-ass vrstnico Metko s 30% body fat-a, ki si domišlja, da mu je “enakovredna”.  Takšno seveda lahko dobi.  Ampak on bi vsaj približek tega kar je sam.  Mimogrede, mislim, da je bil tudi na MONu vsaj svoj čas primer mladega fit tipa, ki bi se lahko “odločil” za kakšnega debelega nilskega konja, pa se jasno ni želel.  Vsaj na približek sebe je upal.

To vam je danes realnost.  Tip mora biti in lep in telo in stil in denar in status in socijalne veščine in po žensko mislit, plesat, itd.   No, takšnih tipov tako ni.  Torej komu se potem sploh še dogaja?  Tipom, ki znajo žensko kako “NATEGNITI”, da so ne vem kaj, pa če so ali ne, in to iluzijo da so wow dovolj časa vzdrževati.

MŽ odnosi vse bolj postajajo transakcijske narave čim govorimo o dekletih izrazito nadpovprečnega videza(8+), kar danes pomeni malo relativno fit urejeno/uštimano/naličeno/… žensko malenkost nadpovprečnega obraza.  Ne Miss držav.  Že miss razreda se na kak način prodajajo.  Svoj videz tržijo na družbenih omrežjih, sugar sites, “promoterke”, influencerke, imajo tipe iz koristoljubja, del jih je na OF ali pa se kako drugače prodajajo, tudi direktno za denar.

Problem je v tem, da si povprečna butara danes domišlja, da je je vreden le še perfekten superman.  Medtem, ko jo še pribliźek željenega zaradi neprivlačnosts le s težavo celo pofuka, niti jo želi komu predstaviti, ker ga je sram.  Z užinkom krešejo le še spretni marketingarji in loleki, ki doseźejo enake brez, da bi se jim sanjalo kako se jim je kaj zgodilo, posrečilo, potem pa svoj “dosežek” vidijo kot dokazal, da se “da”.

Mah ni tako kruto, vsaj v Sloveniji ne. Moram pa povedat, da sam ne znam dati avtorju razumnega mnenja, kot mu verjento nihče ne more. Ženskam pač moraš biti PRIVLAČEN. Privlačnost je pogosto neracionalna kategorija. ženska še sama ne bo vedela, zakaj jo nekdo privlači in zakaj ne.

Ne rbaiš biti superman, ker nihče ni. Jaz nisem noben milijarder, niti nisem ne vem kako zelo visok, niti zelo lep, niti zelo črn, pa nimam nobenega občutka, da se kje ženske iz mene delajo norca ( pisarij žensk tukaj ne štejem). nasprotno, dobivam pozitivne vibracije in to od 20 let mlajših žensk. Mogoče ravno zato pišem, kot pišem, za mnenja publike tu mi dol visi.

Jaz ne morem avtorju povedat, kako naj postane jaz, ker jaz sem jaz zaradi 25 let trajajočega procesa na vseh področjih. Gre za delo na sebi in razumevanje okolice. ne gre za nobeno nategovanje.  Lagat v bistvu ne znam,, res pa je, da se znam predstavit v lepi luči, ko mi to ustreza.

Ne znam prav opisat, če napišem en segment, se bodo vsi zagnali v to. Gre za to, da živim močno neodvisno življenje in ženskam je to očitno noro seksi. Druge upoštevam, ampak na prvo mesto še vedno postavljam sebe. kar povem, drži. ne lažem okoli in ne nategujem ljudi. ne lazim za babami ko ena podrepna muha. S svojim obnašanjem pogosto izzovem, da same pridejo k meni. Pa spet, ne ker bi bil nek zelo lep komad od tipa.

Ko sem bil star 14 let, sem gledal film the Bronx tale, kjer lokalni mafijec mlademu ljubitelju baseballa reče nekaj v stilu: pa kaj te briga za onega metalca v baseballu, a misliš, da ti bo on dal denar, če ga ne boš imel?

Takrat sem začel razumeti, kaj hočem biti, ne FAN uspešnih, ampak hočem biti uspešen sam zase. ne rabim biti leonardo Di Caprio, ne rabim milijard, jaz sem čisto zadovoljen, če sem 10 000 krat manj bogat samostojen tip, ki gre svojo pot..

Ženskam je privlačna moška neodvisnost in pokončna drža. ne rabiš biti bogataš, če imaš v Sloveniji recimo dohodke 2  jurja mesečno, si že nad povprečjem. Všeč jim je, če jim znaš kaj zanimivega povedati, jih zanimirati, jim kaj pokazati. Včasih jim je vau že, če vidijo tvoje slike z eksotičnega potovanja, kjer se v društvu domačink bašeš z lokalnimi dobrotami. Ne gre za nobeno laž ali nategovanje. Ko ženske vidijo take stvari, hočejo biti del tega, del tvojega lajfa, vsaj za dan ali 2 ali 3 ali 10.

Nisem nategun, nisem lažnivec, čemprav me tukaj beli vitezi in ženske ponavadi ravno tega obtožujejo. Jaz sem tak, kot sem. V reali do neznancev malo aroganten, na distanci, še vedno spoštljiv. zahtevam pa tudi, da spoštujejo in upoštevajo mene. Ne dajem nasvetov, kjer nihče ne prosi zanje. Svoje bitke bijem sam, skozi življenje hodim sam. Podzavestno ljudje zato vedno vedo, da z mano ne zobajo češenj, kajti izgubili bodo vedno. Nikogar ne potrebujem, za nikogaršnjo prisotnost nikoli ne prosim. Ljdje mi poanavdi niso kos, že v debati, se distancirajo, mogoče malo govorijo za hrbtom, potem pa gredo s svojim lajfom naprej, razumejo itak ne ničesar. Kot jaz ne razumem njihovih problemov z minusi na računu in odločbarskimi otroki.

Dodal bi še, da pri letih, kot sem sam, seks rabim vedno redkeje, kar je še en razlog, da bi bil čisti strel v koleno se kakorkoli podrejati ženskam, takim ali drugačnim. Iz te perspektive so mi vsa nakladanja tukaj, kako menda bi moral cele dneve babe okoli lovit, ne vem kaj, toliko bolj smešna, sploh, ko jih pišejo taki, ki potem priznajo, da nikoli niso bili prida strelci, he he he..Več mi pomeni en dober film..kot seks..če sem iskren…Ampak tu je pač bolj publika za debate o odnosih, zato take teme..

Anonimno 1434, 30.03.2025 ob 05:41

Večina, ki komentira, je teoretikov katere je najboljšem primeru v hitro spreminjajočem svetu čas enostavno povozil, v najslabšen pa tako nikoli niso imeli kaj dosti pojma, ne glede na to, če jim je kaj uspevalo ali ne, ker razlogi za (ne)uspeh so lahko marsikaj.

Realnost je, da so se v zadnjih par letih časi dramatično spremenili.  Ne govoril toliko o moji realnosti.  Govorim o objektivni realnosti katero potrjujejo ljudje, ki se s temi zadevami profesionalno ukvarjajo širom sveta.

Pred 5-10 leti si lahko povprečnežu še vedno rekel, naj malo izboljša videz, finance in kakšno malenkost, se potrudi pri spoznavanju, pa ni vrag, da ga v letu dni kakšna ne izbere.  Danes temu seveda več ni tako.  Ne v virtuali, ne v reali, čim ima moški najbolj osnovne kriterije.  Dal bom tri zgovorne primere, ki marsikaj povedo o času v katerem živimo:

Znanec je t.i. Mega Chad.  35-letni fitness influencer s pol milijona sledilcev, ubitačnim telesom, s krepko nadpovprečnim obrazom, urejen, pol milijona networth, izkušen kar se tiče žensk, cool/zgovoren, mobilen (izkušnje z zmenkarjenjem marsikje po svetu), itd.  Ljudje bi si mislili, da če kdo danes lahko dobi lušno žensko, da bi to moral biti tak tip.  Do prej par leti nazaj mu je res šlo dokaj dobro.  Ampak nič več.  Na dating aplikacija in Instagramu na marsikateri lokaciji, velemesta raznih držav, ne le kakšne ZDA, tudi npr. Brazilije, več skoraj ne match-a z nobeno, ki bi mu bila všeč.  Nekaj s čemer svoj čas ni imel pnobenih problemov.

Na TV/YouTube imate popularni dating show kjer moški in ženske uporabljajo bolone.  Epizoda izpred par dni dobro ilustrira kako zadeve danes zgledajo, če si moški.  Še največ pa bi se iz nje lahko naučili vsi, ki moškim iz svoje vzvišene “katedre” danes očitajo, da je razlog, da so neuspešni ta, da so luzerji brez socijalnih veščin.  Torej, tip se pojavi.  Povprečno urejen, povprečnega izgleda, ne slabo a hkrati nič posebnega, modernega, luksuznega, itd.  Še preden je lahko usta odprl so ga VSE ženske odjebale.  Videle so ga in že jih ni NIČ drugega niti zanimalo.  Tako danes to je, če še ne veste.   In tak se lahko štuli, pristopa, … pa bo le še toliko večkrat razočaran.  Zakaj ga omenjam?  Zato, ker je tip sveži 35 letni MILIJARDER, ki je nedavno prodal svojo firmo eni največjih korporacij.  Poleg tega bi bil težko bolj prijeten suvereni govorec, kar je v studiju v živo seveda dokazal po tem, ko so ga vse ženske seveda že odjebale.  Bile malenkost nadpovprečne, par let mlajše, ampak prav nič posebnega.

Spet bom omenil stari primer dvometraša, ki je milijonar, s 6 packom in še kaj, ter spada med zgodnji promil top 1% moških po ključnih pozitivnih lastnosti in ga “nobena” še registrira ne.

Vedite, da se današnje ženes celo iz takšnih moških že delajo norca.  Pred deset leti se je govorila, da velja 80:20.  Potem so prišli časi, 90:10.  Medtem, ko danes živimo v času 99:1.  Le še top 1% tipov se dogaja.  Ne najboljših, najlepših, ampak najbolj prefriganih, iznajdljivih, ki ženske s svojo predstavo, fikcijo kdo so, po domače povedano NATEGNEJO.  Kako to naredijo pa sem tudi že opisal in tipov svetov, da je to mogoče tudi, če so povprečni.  Pod tem, da se tipu dogaja, ne spada, da lahko naš Mega Chad za punco dobi vsestransko povprečno zabuhlo broke-ass vrstnico Metko s 30% body fat-a, ki si domišlja, da mu je “enakovredna”.  Takšno seveda lahko dobi.  Ampak on bi vsaj približek tega kar je sam.  Mimogrede, mislim, da je bil tudi na MONu vsaj svoj čas primer mladega fit tipa, ki bi se lahko “odločil” za kakšnega debelega nilskega konja, pa se jasno ni želel.  Vsaj na približek sebe je upal.

To vam je danes realnost.  Tip mora biti in lep in telo in stil in denar in status in socijalne veščine in po žensko mislit, plesat, itd.   No, takšnih tipov tako ni.  Torej komu se potem sploh še dogaja?  Tipom, ki znajo žensko kako “NATEGNITI”, da so ne vem kaj, pa če so ali ne, in to iluzijo da so wow dovolj časa vzdrževati.

MŽ odnosi vse bolj postajajo transakcijske narave čim govorimo o dekletih izrazito nadpovprečnega videza(8+), kar danes pomeni malo relativno fit urejeno/uštimano/naličeno/… žensko malenkost nadpovprečnega obraza.  Ne Miss držav.  Že miss razreda se na kak način prodajajo.  Svoj videz tržijo na družbenih omrežjih, sugar sites, “promoterke”, influencerke, imajo tipe iz koristoljubja, del jih je na OF ali pa se kako drugače prodajajo, tudi direktno za denar.

@1434

In kje potem ženske najdejo partnerje? Meni se zdi da ljudje kar sprejmejo kompromise, sploh ko so nad 40 let stari. To kar ti opisuješ , mogoče velja za tip ljudi kot Anja Jenko ki je vsa razočarana da moskih ni zanjo in da se nič ne trudijo okoli nje  (glih pred kratkim je imela intervju). Drugače pa so  ljudje kar realni, neka nelepotica ne more pričakovati da bo ujela lepotca. Tisti ki imajo previsoka pričakovanja, pa vidimo kam pridejo. Na primer Špela Grošelj, sedaj ko je 40 let stara, nobenega več ne zanima, tudi ta njen novi je daleč pod njenim nivojem , kar je včasih iskala – moje mnenje

Saj veliko žensk partnerja zase sploh ne najde. Raje ostaja sama, samska, pa čeprav se moški kar mečejo zanjo. Vse je odvisno od tega, koliko je prizemljena.

don juan, 31.03.2025 ob 00:09

Saj veliko žensk partnerja zase sploh ne najde. Raje ostaja sama, samska, pa čeprav se moški kar mečejo zanjo. Vse je odvisno od tega, koliko je prizemljena.

Ravno ženska “neprizemljenost” je morda celo največji problem trenutnega časa, ko je govora o MŽ odnosih, ker vpliva na čisto vse ostalo.

Kaj “neprizemljenost” sploh je?  Gre za to. da se žensko danes absurdno precenjujejo.  Gre za to, da si se povprečna ženska s kupom “pridruženih bolezni” oz. prtljage danes domišlja, da je ne vem kakšna lepotica, prepričana, da si zasluži naj-naj tipa, moških na njenem nivoju niti registrira ne.

Zakaj so praktično vse ženske danes “neprizemljene”?  Ja, celo debele, grde, zoprne, …. možače.  Zaradi dolgega niza tehnoloških, kulturnih, političnih in ekonomskih sprememb.

Rezultat?  Mladost zapravi za moške za katere je zaradi neprizemljenosti prepričana, da so njenem nivoju, ki je nimajo najmanjšega namena resno vzeti.  Nakar “zresnjena” umazana cunja pričakuje uspešnega vrstnika katerega v mladosti še registrirala ni, da se gre z njo “partnerstva”.  Torej, spet se precenjuje, saj le tega sedaj zanimajo mlajše.  Pa tudi, če bi ga dobila, bi ga zaradi “neozemljenosti” doživljala kot tolažilno nagrado.  Ker “kriterijev” zaradi “neozemljenosti” NE misli nižati še naprej ostaja samska z morebitnim občasnim jebačem, ki dobi kar bi “resnim” drago “rečunala, zastonj.  Hkrati pa nismo daleč od tega, da bo polovica mladih tipov v svoja trideseta prišla kot devičnikov.

New Report

Close