Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj že cel teden videvam 11:11, 12:12, 13;13, itd.??

Zakaj že cel teden videvam 11:11, 12:12, 13;13, itd.??

Že cel teden vedno ko pogledam na uro vidim uro isto minutam, zjutraj: 06:06, 07:07, 08:08, 09:09, 10:10, 11:11, 12:12, 13:13, 14:14, 15:15, 16:16, 17:17, 18:18, 19:19, 20:20, 21:21, 22:22, 23:23, 00:00, 01:01, 02:02, 03:03, 04:04, 05:05. Čisto zmeraj podzavestno enkrat pogledam na uro, mogoče včasih večkrat ampak je res že prav hudičevo čudno ker vedno ko pogledam na uro ampak res čisto pri vsaki uri (razen ko spim) vidim te iste številke. Že en teden vsak dan. Čudno prečudno, le kaj to pomeni?

To pomeni, da boš ob prihodnji polni luni zanosila in čez 40 tednov povila sina, ki bo pravi korenjak! Če si samska, ne skrbi, da bi bila posiljena, ampak boš brezmadežno spočela!

Veseli se!

V človekovi naravi je da išče vzorce tudi tam kjer jih ni

:-)))))))))))))))))))))))))

Če boš hotela videti jezusa na zadnjici psa, ga pač boš.

Na sliki je kužek, kaj ti vidiš?

[img]http://i.huffpost.com/gen/1189880/thumbs/o-JESUS-DOG-BUTT-570.jpg?1[/img]

opozarjajo, da moraš nekaj spremenit pri sebi! Kaj, to pa ti sama najbolj veš!

Angelska števila, meni se isto dogaja.

dogaja dogaja ne samo tebi in avtorici, je kar nekako trend postal da dogaja…

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

To ni nič posebnega. Meni se to dogaja odkar sem na svetu in to vsak dan. Najprej se je začelo z 22:22, potem čez leta pa vse možne kombinacije. Je pa tudi meni hecno, kako to uspe ravno takrat.

Meni se to dogaja vsakodnevno, že dalj časa.

Včasih so rekli da boš kmalu umrl, če se ti to dogaja….kaj pa vem…stare vraže pač…ali pa ???

V bistvu, če to vidiš vsak dan zelo zelo pogosto, razen ko spiš, pomeni da veliko preveč gledaš na uro in se obremenjuješ z nepomembnimi stvarmi. Ne glej na uro več kot je potrebno. Dnevno rutino ti lahko označujejo druge stvari. Poskušaj čas dneva določiti po soncu oz. sencah. Saj veš, kako kratka je, na kateri strani… Bodi inovativna, glej širše in boš videla tudi globje. Spoznala stvari, ki jih še nisi, ali pa si jih pozabila. Videla kaj je pomembno in kaj lahko opustiš, ker ni drugega kot le navada… In na koncu boš videla, da vse to zajemajo ta čudna števila. 🙂 Ljudje smo pač ljudje in nekaterim stvarem pač moramo dati globji pomen, čeprav je omejen z našo pametjo ali pa domišljijo. Nič nadnaravnega ni, je pa zanimivo :))

Ne pomeni čisto nič

To so opozorila. Nikar jih ne ignoriraj. Če so na vrhuncu ukreni nekaj. Po moje veš, da se neki dogaja.

Če rabiš pomoč, nevem lej

New Report

Close