Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj ženska okrog 50

Zakaj ženska okrog 50

Ne sme imeti dolgih las??? Tudi če so gosti in lepi? Pa dobro no, a zdaj moramo zgledat tako, kot drugim paše?? Sploh pa 50 ni nobena starost še! Kaj boste rekli, če dočakate 80 plus let? Zelo star?!

ni zakona, ki bi prepovedoval komurkoli dolge lase.

pri 50 si pa menda ja dovolj stara, da ti dol visi, kaj drugi mislijo, da bi ti morala počet, kako bi se morala rihtat in tako dalje. s takimi stvarmi se obremenjuješ nekje do 25 – 30 leta, pol bi ti pa ja menda moralo dol viset za to?

rihtaj se, kot ti paše.

Zakaj ne bi smele?! Sem stara 50 let in imam lepe dolge lase že celo življenje in si sploh ne predstavljam, da bi imela kratke…imela jih bom do konca življenja…dolgo, sivo kito…pa baje ne bi smele jeansa nosit ??!!

Isti razlog kot je posiljevanje z barvanjem sivih las. Zakaj bi se morala ženska barvati?

Zakaj bi morala ženska uporabljati makeup?

Ker imaš ti s tem problem? Who the fuck are you?!

Prijatelj je uporabljal dolge lase za brisačo po končanju.

Prepovedano ni in prav je, da če jih ženska želi, naj se ne ozira na splošno mnenje. Sama sem bila vedno ljubiteljica dolgih las. Tudi ko sem šla proti 50., so bili še vedno kvalitetni. A nekaj mi ni štimalo in počasi sem jih skrajševala. Ko so se začeli oblivi, mi je bil še paž skoraj preveč.

cigansko izgleda. Starejša ženska, naj bo urejena, dama naj ima nek stas. Ne da izgleda kot ciganka, to je za mlade punce, ne za stare babe.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5392, 14.11.2024 ob 14:57

Ne sme imeti dolgih las??? Tudi če so gosti in lepi? Pa dobro no, a zdaj moramo zgledat tako, kot drugim paše?? Sploh pa 50 ni nobena starost še! Kaj boste rekli, če dočakate 80 plus let? Zelo star?!

Sej ni, da ne sme, ampak družba tradicionalno ženske po 50-em ni več dojemala kot seksualno bitje in se ji je zdelo primerno, da se bolj doma drži v ruti in firtohu.

Ruta in firtoh je bila desetletja prav uniforma starejših žensk, to pa une bež rjave najlonke, ki so jih po moje prav izumil, da odvračajo moške. Tko da če kakšna noče, da ji tipi težijo, samo une rjave najlonke si da gor pa spredaj odprte ortopedske natikače, spredaj odprti, da se vidi tista bež rjava barva, noben tip ji ne bo niti a mucnil.

Jaz sem imela  kratke lase tam do 30 leta. Nato dolžina do ušes-paž.  Sedaj pri skoraj 50 imam dolžino do ramen. Čisto drugače izgleda obraz, bolj ženstveno, lepše. Lasje so okras. Daljše dolžine pa ne bi imela, ker za zelo  dolge lase moraš imeti volumen, z leti pa pada kolagen in so lasje slabši. Jaz ostanem na tej dolžini kot sedaj, do ramen tudi ko bom starejša.

50letnice, ki jih poznam jaz, so večinoma tako zapeljive in postavne, da se še 20letnice lahko skrijejo pred njimi. So urejene, imajo stil in si lahko privoščijo vse živo, da izgledajo vrhunsko. Ene z lepimi, dolgimi lasmi, druge s krajšimi, a leta tu res ne igrajo vloge.

Tudi jaz sem dobila tak občutek. Da moraš bit obvezno pobarvana in ostrižena. Zato pa so vse iste. ne več niti v kratkih hlačah, niti pokazati golih ramen..

Odgovor na objavo uporabnika
No, 14.11.2024 ob 20:15

50letnice, ki jih poznam jaz, so večinoma tako zapeljive in postavne, da se še 20letnice lahko skrijejo pred njimi. So urejene, imajo stil in si lahko privoščijo vse živo, da izgledajo vrhunsko. Ene z lepimi, dolgimi lasmi, druge s krajšimi, a leta tu res ne igrajo vloge.

Same umetne ženske: vse imajo pobarvane lase, na sebi tono pudrov, krem, blušerjev in kaj veš kaj še vse.

Zamisli se zakaj so ti všeč umetne ženske. Ker naravne imajo sive lase, gube, niso naflodrane z rdečili in osvetljevalci.

Moja mama ima 82 let in lase do sredi hrbta. Vsako jutro si naredi kito in ji niti na kraj pameti ne pade, da bi se ostrigla. Ima pa goste sive lase.

Zanimivo, da je celo življenje tja do 65 imela kratko frizuro.

Odkar sem prenehala barvati lase imam manj migren in glavobolov. Če kateri pomaga ta informacija.

Imam dolge, čudovite naravno skodrane lase in moj mož pravi, da bognedej da bi jih ostrigla in imela kratke lase….pravi da sem čudovita in da me lasje bogatijo.

Pravi tudi, da ženska brez las ni ženska, s kratko frizuro pa je skoraj moški.

Jaz sem s kratkimi lasmi kot moški. Ni šans. Pa že precej čez 50 sem stara.

New Report

Close