Zakaj ženska okrog 50
Anonimno 5392, 14.11.2024 ob 14:57
Ne sme imeti dolgih las??? Tudi če so gosti in lepi? Pa dobro no, a zdaj moramo zgledat tako, kot drugim paše?? Sploh pa 50 ni nobena starost še! Kaj boste rekli, če dočakate 80 plus let? Zelo star?!
Sej ni, da ne sme, ampak družba tradicionalno ženske po 50-em ni več dojemala kot seksualno bitje in se ji je zdelo primerno, da se bolj doma drži v ruti in firtohu.
Ruta in firtoh je bila desetletja prav uniforma starejših žensk, to pa une bež rjave najlonke, ki so jih po moje prav izumil, da odvračajo moške. Tko da če kakšna noče, da ji tipi težijo, samo une rjave najlonke si da gor pa spredaj odprte ortopedske natikače, spredaj odprti, da se vidi tista bež rjava barva, noben tip ji ne bo niti a mucnil.
Jaz sem imela kratke lase tam do 30 leta. Nato dolžina do ušes-paž. Sedaj pri skoraj 50 imam dolžino do ramen. Čisto drugače izgleda obraz, bolj ženstveno, lepše. Lasje so okras. Daljše dolžine pa ne bi imela, ker za zelo dolge lase moraš imeti volumen, z leti pa pada kolagen in so lasje slabši. Jaz ostanem na tej dolžini kot sedaj, do ramen tudi ko bom starejša.
No, 14.11.2024 ob 20:15
50letnice, ki jih poznam jaz, so večinoma tako zapeljive in postavne, da se še 20letnice lahko skrijejo pred njimi. So urejene, imajo stil in si lahko privoščijo vse živo, da izgledajo vrhunsko. Ene z lepimi, dolgimi lasmi, druge s krajšimi, a leta tu res ne igrajo vloge.
Same umetne ženske: vse imajo pobarvane lase, na sebi tono pudrov, krem, blušerjev in kaj veš kaj še vse.
Zamisli se zakaj so ti všeč umetne ženske. Ker naravne imajo sive lase, gube, niso naflodrane z rdečili in osvetljevalci.