Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj ženskam en fukec ne more biti samo en fukec??

Zakaj ženskam en fukec ne more biti samo en fukec??

Pa kaj je to z vami??

Zakaj že po prvi besedi vse zaserjete z neko “čustveno povezanostjo” pa “pristnimi čustvi” pa “čustveno oporo” pa blablabla tako naprej v neskončnost!

Pa pizda, sej niste najstnice, da ne bi vedle, kako svet stoji!!

Zakaj tako dramatiziranje in prismodarije o “čustvih”???

ČUSTVA SO SEKS!!!

In če blejate, da najprej rabite faking “čustveno povezanost”, potem pa mogooooče boste dale noge narazen (enkrat na tri mesce), čakte, lejte, to pomeni, da ste TOTALKA ZBLOJENE in v resnici sploh pojma nimate, kaj bi rade!!!

Če ste pa tako zavožene od doma, da niti ne veste, kaj so čustva (= seks), potem se pa pejte najprej psihiatrično zdravit in šele potlej pridte med ljudi!!!

Evo je opet

https://www.facebook.com/reel/1168682934217420?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Spet eden, ki ne dobi seksa.

Odgovor na objavo uporabnika
Jaja251, 25.09.2024 ob 00:49

Spet eden, ki ne dobi seksa.

Mi moski z mona hocemo poroko. Poroka pa vam ni dosegljiva.

ODBIJ SOTONO! ODBIJ!!!

bozomon, 25.09.2024 ob 00:55

Mi moski z mona hocemo poroko. Poroka pa vam ni dosegljiva.

ODBIJ SOTONO! ODBIJ!!!

Spizdi pičkica mala debela defektna. Zakaj trolaš po monu?

Anonimno 8143, 25.09.2024 ob 01:09

Spizdi pičkica mala debela defektna. Zakaj trolaš po monu?

kdo je pickica mala debela defektna? Kdo trola?

Ti avtor si ogabna oseba. Naj te sreča realnost.

Kr prevec resno gledajo na zivljenje.

Zafuranke in zavoženke, 25.09.2024 ob 00:16

Pa kaj je to z vami??

Zakaj že po prvi besedi vse zaserjete z neko “čustveno povezanostjo” pa “pristnimi čustvi” pa “čustveno oporo” pa blablabla tako naprej v neskončnost!

Pa pizda, sej niste najstnice, da ne bi vedle, kako svet stoji!!

Zakaj tako dramatiziranje in prismodarije o “čustvih”???

ČUSTVA SO SEKS!!!

In če blejate, da najprej rabite faking “čustveno povezanost”, potem pa mogooooče boste dale noge narazen (enkrat na tri mesce), čakte, lejte, to pomeni, da ste TOTALKA ZBLOJENE in v resnici sploh pojma nimate, kaj bi rade!!!

Če ste pa tako zavožene od doma, da niti ne veste, kaj so čustva (= seks), potem se pa pejte najprej psihiatrično zdravit in šele potlej pridte med ljudi!!!

Ker ženskam seks ni cilj, ampak orodje da pridejo do cilja. Moškim je cilj seks, ženskam pa… velikokrat še same ne vedo.

Sam povem…seks ni čustvo!

Ne, moški gledate seks = čustva. Ženske ne.

Glupi desci ne boste nikoli dojeli, da ženskam do seksa ni! Vsakih toliko se ga lotijo, da desce disciplinirajo, drugače pa tega ne rabijo.

Za tiste, ki jim je seks cela travma in ga povezujejo z ne vem kako resno vezo, je res bolje, da po ločitvi nimajo več nič z moškimi. Ker doživele bodo vedno isto.

Zato ker seksajo samo s tipi, ki so jim všeč in ne s tistimi, ki jim niso.

zakaj za moške en fukec ni samo fukec? zakaj hočejo žensko, ki noče več fukeca z njimi kar ubiti ? Ta teden kar dva, eden v trebnjem, drugi v Slovenj Gradcu?

JAA SAM MUŠKO!!

Če jim dogaja potem sigurno ne more biti samo en. Če pa jim ne dogaja potem pa je en dovolj.

Fukec? A fukckaš.. ni čudn pol.

crazyfrog, 28.09.2024 ob 08:53

Fukec? A fukckaš.. ni čudn pol.

Čas za basen o kombajnu in slamici?

Mojh pet centov. Ženska sem,  ampak ne funkcioniram tako, kot si opisal. Narobe si interpretiraš stvari, vsaj kar zadeva mene.

Ko seksam, se med ekstaticnim transom srečam (kot je nekoč napisala pokojna Manca Košir)  s tako imenovanim božanstvom.

V trenutku ekstaze zmotno pomešam seks z ljubeznijo in si začnem domišljati, da sem se preko seksa navezala in zaljubila v moškega. Kasneje se mi isti moški zagnusi in si rečem, zakaj sem sploh s****** z njim, ker večina vas je bednikov.

Nem ismerlek es nem szeretlek, 28.09.2024 ob 10:10

Mojh pet centov. Ženska sem,  ampak ne funkcioniram tako, kot si opisal. Narobe si interpretiraš stvari, vsaj kar zadeva mene.

Ko seksam, se med ekstaticnim transom srečam (kot je nekoč napisala pokojna Manca Košir)  s tako imenovanim božanstvom.

V trenutku ekstaze zmotno pomešam seks z ljubeznijo in si začnem domišljati, da sem se preko seksa navezala in zaljubila v moškega. Kasneje se mi isti moški zagnusi in si rečem, zakaj sem sploh s****** z njim, ker večina vas je bednikov.

Čas je za obisk psihoterapevta, morda še ni prepozno…

ti pa očitno nimaš pojma kako funkcionirajo ženske. Daj se malo izobrazi

butl897, 28.09.2024 ob 10:43

ti pa očitno nimaš pojma kako funkcionirajo ženske. Daj se malo izobrazi

Tega ne ve nihče, niti ženske m

To dobis v kupleraju, pri ku…h, ce imas denar. Se to ze ves, v cem je pol problem. En tak petelincek nam ze ne bo govoro kok pa kej.

Zakaj psihoterapevt? Jaz tako super funkcioniram. Samo dejstvo povem. Ljubezen itak ne obstaja. Seks pa je super. Te pa ne poveže s soclovekom. Ker sem individualistka, mi je vseeno. Večina moških pa je bednikov.

New Report

Close