Zakaj ženskam en fukec ne more biti samo en fukec??
Dobis, 28.09.2024 ob 11:01
To dobis v kupleraju, pri ku…h, ce imas denar. Se to ze ves, v cem je pol problem. En tak petelincek nam ze ne bo govoro kok pa kej.
Nima za burek, kaj šele za kupleraj. Zato nabija slabo vest ženskam, ki mu ne dajo zastonj, v upanju da bo katero uspel prepričati kako je to super. Bednik.
Zafuranke in zavoženke, 25.09.2024 ob 00:16
Pa kaj je to z vami??
Zakaj že po prvi besedi vse zaserjete z neko “čustveno povezanostjo” pa “pristnimi čustvi” pa “čustveno oporo” pa blablabla tako naprej v neskončnost!
Pa pizda, sej niste najstnice, da ne bi vedle, kako svet stoji!!
Zakaj tako dramatiziranje in prismodarije o “čustvih”???
ČUSTVA SO SEKS!!!
In če blejate, da najprej rabite faking “čustveno povezanost”, potem pa mogooooče boste dale noge narazen (enkrat na tri mesce), čakte, lejte, to pomeni, da ste TOTALKA ZBLOJENE in v resnici sploh pojma nimate, kaj bi rade!!!
Če ste pa tako zavožene od doma, da niti ne veste, kaj so čustva (= seks), potem se pa pejte najprej psihiatrično zdravit in šele potlej pridte med ljudi!!!
Samo Pri ku…ah je fu…ec samo fu…ec.
Ne zavajaj žensk. Spraljas jih v stanje…ko nato drug tip zaradi tega…nahebe
Joj, kako te vlečejo za nos. Večina nas žensk nima prav nič proti kaki avanturici (v času ko smo samske, seveda). Te, ki za se dat dol potrebujejo neka blazna čustva in povezanost in žvrgolenje ptic in ne vem še kaj, so bolj redke. Če tebi vsaka naklada o tem, pomeni, da nočejo seksa s stabo, ne da nočejo seksa na splošno. Verjemi.
Evo, jaz sem taka. Z nekom kar tako ne bi mogla seksati, ker mi je to preveč intimno. Moram nekaj čutiti, ali mora res biti konkretno zelo močna obojestranska simpatija, par zmenkov. Zame je spolni odnos preveč osebni intimni odnos, da bi ga (ne glede na željo po seksu ) opravila s tujcem. Tudi če bi bila ne vem kako pijana, ne bi mogla iti kar z nekom v posteljo, tudi če bi bila ledik in frej, ni šans , pod nobenim pogojem . Nikoli nisem tako delala. In veš kaj, na to sem ponosna, vedno bolj, ker vidim kako gre vse v maloro. Nič se ne sekiraj za nam podobne , imaš dosti lahkih žensk na razpolago. Ne vem zakaj te sedaj motijo take zenske
Anonimna152, 28.09.2024 ob 15:34
Evo, jaz sem taka. Z nekom kar tako ne bi mogla seksati, ker mi je to preveč intimno. Moram nekaj čutiti, ali mora res biti konkretno zelo močna obojestranska simpatija, par zmenkov. Zame je spolni odnos preveč osebni intimni odnos, da bi ga (ne glede na željo po seksu ) opravila s tujcem. Tudi če bi bila ne vem kako pijana, ne bi mogla iti kar z nekom v posteljo, tudi če bi bila ledik in frej, ni šans , pod nobenim pogojem . Nikoli nisem tako delala. In veš kaj, na to sem ponosna, vedno bolj, ker vidim kako gre vse v maloro. Nič se ne sekiraj za nam podobne , imaš dosti lahkih žensk na razpolago. Ne vem zakaj te sedaj motijo take zenske
kar bodi ponosna
Ja pa išči med tistimi, ki pač sexajo naokoli ane.
jaz kot samska nikoli nisem in nikdar ne bom samska seksala. meni je moje telo dom moje duše, srca in uma, ni šans da vanj spustim enga mimobežneža, ki bi se mal luštno imel z mano. in prosim lepo-neresni monovci se me izogibajte v velkem loku, ker jaz kar o sebi povem drži 100 posto, če ne verjamete ker imaste veliko izkušenj z droljačami, ne preslikavajte name. hvala!