Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ženske ”gnjavijo”

Zakaj ženske ”gnjavijo”

Pač nov šiht, nov delovni režim in delam od 14:00-22:00 spijemo na šihtu že eno pivce, po tem gremo še na enega hitrega, pa se mi zlušta še tretji, ker je glih jutri praznik…..

Pa grem še na zadnjo rundo, doma nikogar, starci spizdili na morje, jaz pa v delavski obleki, zamazan od nastavljanja CNC mašin in tisočih korekcij, sedim za šankom in ne mine pet minut pa se prisede ena ženska, da bi ruknila eno pivo….. pa ni mogla držat lape, pa me začne spraševat, kje delam, če me punca doma čaka, zakaj se ga nalivam itd. kot da mi jo je blo za poslušat…..

Zakaj ženske mislijo (nekatere) da jih moški hočemo poslušat po 8 urah drkarije s stroji, ko hočemo ruknit samo pivo in met mir pred Svetom, sploh pa ženskami…. če ji primanjkuje družbe naj pokliče svoje prijatlce, ne pa morit random tipu…. pa da bi vsaj kaj zanimivega povedala kot povejo moški za šankom, ne, spraševala je kak pa kaj, kot da sem na zaslišanju….. od sile sem rukno pivo in odišo domov, zdaj si bom doma še enega privoščo na balkonu ali pred PCjem….. brez teženja in pametovanja še ene ki misli da je enakovredna moškim za šankom…..

Najhuje je to, da je solidno zgledla, dokler ni odprla ust

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jebeš babe, men se sploh ne da več ukvarjat z njimi. Mam svoje hobije, stvari, ki me zanimajo, in to je to.

Ja saj to, pa vse pravijo kak ne bi maminih sinkotov mele, pol pa kar ne dajo mira, pa to za šankom, zadnji plac ko sem mislo da je ”svet” da bo baba tam mir dala, pa ne, še tam pokvari večer…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

The point is… BAD MOFO matkič je ujagal babo, k ga je buzerirala s pivom, pa spreševala je če frej. In to kljub pajacu, šmirom za nohti pa broke as fuck lookom. Kapo dol.

Sej že skos pravm, babe so za fu.kat, za vse ostalo maš prjatle, družino. Ne moreš bit tak debil, da daš babo na 1. mesto.

Sori, če bi še vse ostalo sprejel, pa pazim na svoje roke….. 🙂 Me čist nervira jebena mulzija, zdaj sem že pogruntal kak pa kaj

Ma men se včasih zdi, da se mi še fukat več ne da, pa komaj prehajam v drugo polovico 20tih……

Pa kaj to koga briga, kolko pirov si ti rukno in da te ena pijana in prsmukjena baba gnjavi?

Poglejtega, nepotešenga copatarja. Čist se razkuru neki.

Tebe že briga, če si klikno pa prebral 🙂

Čist je hud copatarček en ja, zdaj pijem že četrtega, saj mam do ponedeljka fraj, do takrat se bom že strezno….. a je baba zaspala z ”glavobolom” pa internetkaš za ženskami pa take? Aja ne, saj nimaš babe sori!

Danes si upaš, ko ni ateja pa mame doma.

Kaj pa drugače,piješ mleko?

Ja in, saj jutri ju tudi ne bo, pa bom tak čas že par ur spal…. samo glej z maminim sinkotom kao, se ukvarjaš ob pol enih zjutraj, meni bi blo bad 🙂

Pol pa naletijo ravno na največjega a ne? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pol pa naletijo ravno na največjega a ne? :))[/quote]
Mamin sinček, ki ima več na računu od tebe :)))

Pol pa naletijo ravno na največjega a ne? :))[/quote]
Mamin sinček, ki ima več na računu od tebe :)))[/quote]
Kdor ni mamin sinček, pa mora vse stroške plačati sam, če noče biti mamin sinček.

Pa se nisi spomnil, da bi jo povabil domov ? Pa bi ji doma že s čim zaprl usta ali pa jo zamotil, da ne bi več razmišljala o tem, kaj si čez dan delal. 🙂

Če imaš opcijo ostat doma, potem ne vidm poante it na svoje. Vi ste nekam preveč obsedeni s to osamosvojitvijo, razmnoževanjem in beta dokazovanju ženskam, v zameno za 5 minutk seksa.

Taprav ekonomist bo ostal doma, ker bo vedu, da lahko na tak način več prišpara. Odselil se bo šele, ko bo na to pripravljen oz. ko mu bodo finance to dovolile.

Matkić je pa mlajši od Markota ziher za ene 15 let, pa ma več keša našparanga od njega. Pa še pameten je, ker nima babe, in mu potem več keša ostane zase.

Jim Robiji s portalov, pa Markoti pa tako že niso zanimivi, če hodijo Matkiče za šank gnjavit.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če živiš s partnerko, nisi samostojen, saj del stroškov plačuje tudi ona.

Sej teli so itak skos doma.

Če imaš opcijo ostat doma, potem ne vidm poante it na svoje. Vi ste nekam preveč obsedeni s to osamosvojitvijo, razmnoževanjem in beta dokazovanju ženskam, v zameno za 5 minutk seksa.

Taprav ekonomist bo ostal doma, ker bo vedu, da lahko na tak način več prišpara. Odselil se bo šele, ko bo na to pripravljen oz. ko mu bodo finance to dovolile.

Matkić je pa mlajši od Markota ziher za ene 15 let, pa ma več keša našparanga od njega. Pa še pameten je, ker nima babe, in mu potem več keša ostane zase.[/quote]
Ja, pod pogojem, da ta ekonomist nima sreče z ženskami, jih sovraži, vedno naleti na “napačno” ali pa je homoseksualec.
Takšnemu “ekonomistu” potem izračuni pokažejo, da je pameten, če nima babe, saj ga odnosi z ženskami ne zadovoljujejo. Zato mu ostane to, da se tolaži s kopičenjem denarja.
Kopičenje mu zato postane kot droga, ker je le nadomestilo za tisto, kar v resnici potrebuje, pa ne zna tistega uresničiti.

Če živiš s partnerko, nisi samostojen, saj del stroškov plačuje tudi ona.[/quote]
Si samostojnejši, ker si prerezal popkovino, razen, če ti žena predstavlja mamo.
Pa v primeru partnerskega odnosa, so tudi stroški višji, kot če bi živel sam.

“Pač nov šiht, nov delovni režim in delam od 14:00-22:00 spijemo na šihtu že eno pivce, po tem gremo še na enega hitrega, pa se mi zlušta še tretji, ker je glih jutri praznik…..
Pa grem še na zadnjo rundo, doma nikogar, starci spizdili na morje, jaz pa v delavski obleki, zamazan od nastavljanja CNC mašin in tisočih korekcij, sedim za šankom in ne mine pet minut pa se prisede ena ženska, da bi ruknila eno pivo….. pa ni mogla držat lape, pa me začne spraševat, kje delam, če me punca doma čaka, zakaj se ga nalivam itd. kot da mi jo je blo za poslušat….. “

Potem pa, si se zbudil iz sanj. Ja, saj hudo je to, da te še v sanjah maltretirajo te ženske. Bogi revček., še četrtega piva ti ni pustila v miru spiti. Ja, ti šankisti, se mi ful smilite res…

Če živiš s partnerko, nisi samostojen, saj del stroškov plačuje tudi ona.[/quote]
Si samostojnejši, ker si prerezal popkovino, razen, če ti žena predstavlja mamo.
Pa v primeru partnerskega odnosa, so tudi stroški višji, kot če bi živel sam.[/quote]

Sploh ni res, obratno je. Samostojno in samsko življenje je najdražje. So stroški kar močan motiv za mariskoga, da vztraja v vezi.

Pa v primeru partnerskega odnosa, so tudi stroški višji, kot če bi živel sam.[/quote]

Sploh ni res, obratno je. Samostojno in samsko življenje je najdražje. So stroški kar močan motiv za mariskoga, da vztraja v vezi.[/quote]
Prej se nisem dovolj razumljivo izrazil.
Komentiral sem tvojo trditev, da tudi ženska plačuje del stroškov, če živiš z žensko. Kar je res.
Zato sem napisal, da so tudi stroški v tem primeru višji, če živita dva, kot pa, če bi živel sam na svojem.
In ne doma.

Če si doma pri starših, potem so seveda stroški nižji in se splača biti pri starših. Še posebej za tistega, ki nima sreče pri ženskah ali pa ne interesa biti v odnosu.
Pa tudi vztrajanje v vezi zna za marsikoga biti ovira. V večini primerov so takšne osebe prisiljene vztrajati, če nimajo same dovolj sredstev za samostojno samsko življenje.
Odločitev za samostojnost zato prinaša določena tveganja.

Sploh ni res, obratno je. Samostojno in samsko življenje je najdražje. So stroški kar močan motiv za mariskoga, da vztraja v vezi.[/quote]
Prej se nisem dovolj razumljivo izrazil.
Komentiral sem tvojo trditev, da tudi ženska plačuje del stroškov, če živiš z žensko. Kar je res.
Zato sem napisal, da so tudi stroški v tem primeru višji, če živita dva, kot pa, če bi živel sam na svojem.
In ne doma.

Če si doma pri starših, potem so seveda stroški nižji in se splača biti pri starših. Še posebej za tistega, ki nima sreče pri ženskah ali pa ne interesa biti v odnosu.
Pa tudi vztrajanje v vezi zna za marsikoga biti ovira. V večini primerov so takšne osebe prisiljene vztrajati, če nimajo same dovolj sredstev za samostojno samsko življenje.
Odločitev za samostojnost zato prinaša določena tveganja.[/quote]

Po kakšni logiki?
Če si sam, plačuješ sam od A do Ž, najemnino, elektriko, vodo, ogrevanje, internet, TV, bencin, registracijo, tehnične preglede in servise avta, enoposteljne sobe v hotelih so v povprečju dražje kot dvoposteljne itd.
Stroški, ki se povečajo, če sta dva, so v bistvu voda, elektrika, bencin in hrana, ampak so ob skupnem plačevanju spet nižji…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Po Robijevi logiki, če bi 6 ljudi s plačami šlo v bajto, bi bli stroški višji kot naše plače, ne nižji….. talent!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close