Zakaj ženske ”gnjavijo”
Lobutinke. LabodTinke bi morale bit. Sej te čevlje je prvo lepolaska privlekla v debato, tko da zgleda jih ma. Me zanima če jih ženske sploh kdaj nosijo, al so vesele že če jih imajo v omari, saj se verjetno rdeč podplat hitro spraska, stanejo pa kot kakšen rabljen avto 🙂
Čevlji so za nosit, pa če so bili 50 al pa 5000 eur. Sicer je pa CL klasična znucana znamka s katero bi se vsi afnali. Da bi pa bejbe res poznale kak modni presežek, je pa že preveč za slovenske “jst sem pa full loaded” bejbe.
Praktično ni slovenke, ki bi si lahko boljše kose CL kupila brez cmoka v grlu, tudi če ima 100k viška na računu. Bog ne daj, da ji kelnar ponesreči kaj strese ali jo ujame dež … Point takih kosov so pač lastniki, ki tudi trznejo ne na price tag, jih znajo nosit in jih jemljejo samo kot, no, čevlje.
nisem videla, da bi prej kje viselo, ampak če če res tako zanima… :))) moj dragi ni zaposlen v naši firmi. s šefom tudi ne seksam. tudi vlečem mu ga ne :))) in predvsem nimam časa praskat po forumu ali svojih intimnih delih med svojim delovnim časom, kot večina tu počne.
če boš 3 svoje plače za nekaj takega zapravil, vsaj glej, da ti bo ena noge narazen dala, meni bolje, da jih ne ponujaš. :))) vsi moji čevlji so precej cenejši, škoda denarja za nekaj kaj se po prahu valja
Če tip odpre temo in začne pljuvat po ženski, ki mu nič slabega noče, ne rabiš imet nerazščiščenih odnosov z očetom, da v tem ne vidiš nič dobrega. Tako pač je, eni si kritike služijo konstantno s svojim vedenjem.[/quote]
Ti vedno moške osiraš. Ampak to moraš razčistiti sam pri sebi.
če boš 3 svoje plače za nekaj takega zapravil, vsaj glej, da ti bo ena noge narazen dala, meni bolje, da jih ne ponujaš. :))) vsi moji čevlji so precej cenejši, škoda denarja za nekaj kaj se po prahu valja[/quote]
Ja zakaj si ji pa pol sploh privlekla v debato, če ji še sama nimaš kot čisti vrh uspešnih, a to si v reviji prebrala al jih dejansko katera znanka (ali sodelovka – za matkiča 🙂 ima ? Aja pa kakšne 3 plače, od česa naj pa žvim. A jih da na lizing za 5let ? Priznam da so me zrajcal, še sam bi jih mel sedaj, v vitrini, po moje bi res porival, k bi jih kakšni pokazal, bom povprašal malo ženske, če poznajo. Čevlji so itak pravim ženskam največji fetish, tako za kuhnam in zavesam v dobri hiški s katere se kadi romantičen dimček.
pravim moškim pa pir, ane 😉
pravim moškim pa pir, ane ;)[/quote]
Avto, doh… pirH, porH…
Če tip odpre temo in začne pljuvat po ženski, ki mu nič slabega noče, ne rabiš imet nerazščiščenih odnosov z očetom, da v tem ne vidiš nič dobrega. Tako pač je, eni si kritike služijo konstantno s svojim vedenjem.[/quote]
Ti vedno moške osiraš. Ampak to moraš razčistiti sam pri sebi.[/quote]
Zakaj bi moral? Meni se ne zdi nujno. 🙂
Svetovni rekorder v copatarstvu.
Ženske gnjavijo vedno zarad dveh stvari, zarad TT-ja. Tič, Tošl. To poštimaj vse ostalo odpade k knof.
Lohk se cel dan ukvarjaš z drek muhami, pa kupuješ strupe, jih pobijaš, izumljaš pasti, zapiraš okna, nameščaš sofisticane prezraževalne naprave, k ustavijo muhe, bla bla.. Al pa DREK odstraniš pa pomiješ, bodo same šle…
Isto pr ženski, ti sam skrbi za tič pa tošl pa ne bo nobena gnjavila. Da pa boš še prijazno spoštljiv, brez da bi bil beta fag, te bo pa stregla kot kralja. Ženska ojača vse.. Kako že gre, ji daš hišo, ti bo naredila dom pa gor pa dol… Če ji daš drek, ti bo pa celo tono gnoja prevrnila na glavo…
To je pa ko da bi kravo kupoval, ker se ti včasih lušta mleko.
Vsaj veš kaj piješ. To kar pa danes kupiš, pa so same neke mučke not namešane. 🙂
Neizkušenost. Si že slišal za hedonistično prilagoditev? 🙂
Si že slišal za sour&sweet ? Sej ne smeš puščat da je karkol samoumevno, da se ne prilagodi preveč in zahteva še več 🙂
Si že slišal za sour&sweet ? Sej ne smeš puščat da je karkol samoumevno, da se ne prilagodi preveč in zahteva še več :)[/quote]
V sosednji temi menda piše moški, ki krije vse skupne stroške gospodinjstva. In še kaj poleg. Gospa se utegne marsičesa navaditi.
Si že slišal za sour&sweet ? Sej ne smeš puščat da je karkol samoumevno, da se ne prilagodi preveč in zahteva še več :)[/quote]
V sosednji temi menda piše moški, ki krije vse skupne stroške gospodinjstva. In še kaj poleg. Gospa se utegne marsičesa navaditi.[/quote]
Jap, to ne gre. Tak sem bil jaz pa na koncu nisem bil toliko vreden, da bi mi v obraz povedala, da me ima dosti.
Žensko je žal treba držat na primerni distanci od moškega ega in vsekakor nižje od moškega ega… to zna bit recept za dolgo in srečno, tudi partnersko, življenje.
sveže ločen … nikogar ni potrebno držat na distanci. Če veš kaj hočeš, to poveš in narediš. Pika.
Se strinjam! Nekoga na distanci držat je tudi zavajajoče.. auč..sem se tako že fejst opekla..
7 strani teme, ker je ena pijana ženska osvajala Matkiča?
Ja, to pa mora biti res nekaj posebnega, če te pijana ženska osvaja.
V bistvu ga sploh ni, to se je samo njemu tako zdelo. Možno, da je bila mal vplivom opojnih substanc, saj je iz vinorodnih krajev 😉 in je bila pač prijazna z njim on pa htr na mon pisat…. 😀
Matkič se vsaj zgodi, da ga kdo osvaja. kdo pa vas osvaja?
V bistvu ga sploh ni, to se je samo njemu tako zdelo. Možno, da je bila mal vplivom opojnih substanc, saj je iz vinorodnih krajev 😉 in je bila pač prijazna z njim on pa htr na mon pisat…. :D[/quote]
Jao, jao, kam smo prišli. Nisem vedela, da je treba vse to na MON obvestiti. Pijani tipi se lepioj na vsako žensko, tudi na debele starunklje. Pa sploh nisem razmišljala, da je treba take vsakdanje pojave objavljat tu gor.
Pijane babnice se pa tudi obešajo vsakemu tipu okrog vrata. Niso ravno zbirčne. Potem, ko pride streznitev pa se delajo, da se nič ne spomnijo pa je mimo :).
Se strinjam! Nekoga na distanci držat je tudi zavajajoče.. auč..sem se tako že fejst opekla..[/quote]
Hahahaha!
Ne bo držalo. Gre za preprosto reč, ki jo najbolje ponazori rek: “Ti njej prst, ona pa vzame celo roko!”
Gre za to, da nekdo, ki ti je drag izrabi zaupanje. To te močno poškoduje in rekonvalescenca je dolgotrajna, nekateri si od take prevare ne opomorejo nikoli več.
Forum je zaprt za komentiranje.