Zakaj ženske ”gnjavijo”
Ravno fiksni stroški (kot so rtv naročnina ipd) so velik razlog, zakaj samski nočemo it na svoje, ker se nam zdi neumno plačevat to vse, ko pa že isto plačujejo starši…. Če bi moji stroški bili najemnina (zmerna) in količina porabljene elektrike in vode (brez omrežnin in ostalega sranja) ter odvoz smeti, bi jaz bil na svojem par let nazaj……….
Pač se mi ne zdi smiselno zapravljat in financirat ”obnovljive vire in zeleno energijo” ki znaša z davkom večinski znesek položnice pri elektriki, kot tudi ne brezdelneže na rtvslo…. pa še par primerkov bi se našlo….
Če imaš opcijo ostat doma, potem ne vidm poante it na svoje. Vi ste nekam preveč obsedeni s to osamosvojitvijo, razmnoževanjem in beta dokazovanju ženskam, v zameno za 5 minutk seksa.
Taprav ekonomist bo ostal doma, ker bo vedu, da lahko na tak način več prišpara. Odselil se bo šele, ko bo na to pripravljen oz. ko mu bodo finance to dovolile.
Matkić je pa mlajši od Markota ziher za ene 15 let, pa ma več keša našparanga od njega. Pa še pameten je, ker nima babe, in mu potem več keša ostane zase.[/quote]
Ja, pod pogojem, da ta ekonomist nima sreče z ženskami, jih sovraži, vedno naleti na “napačno” ali pa je homoseksualec.
Takšnemu “ekonomistu” potem izračuni pokažejo, da je pameten, če nima babe, saj ga odnosi z ženskami ne zadovoljujejo. Zato mu ostane to, da se tolaži s kopičenjem denarja.
Kopičenje mu zato postane kot droga, ker je le nadomestilo za tisto, kar v resnici potrebuje, pa ne zna tistega uresničiti.[/quote]
Drži, mene denar bolj osrečuje kot tebe, ker ga jst ga za razliko od tebe znam tudi zapravit , ti pa tudi, če bi ga imel, bi še vedno tečnaril na forumu, pljuval čez feministke, bolj izobražene/lepše/mlajše od sebe, homoseksualce, politiko,…
Po kakšni logiki pa to ?
V tem niti ne vidim neke logike. Če se stroški povečajo, so višji in ne nižji.
Po kakšni logiki pa to ?
V tem niti ne vidim neke logike. Če se stroški povečajo, so višji in ne nižji.[/quote]
A ti to resno?
Če sem jaz kot samska plačevala 13€ za vodo (pišem na pamet), pa zdaj (zaradi večje porabe) plačujeva 20€, in vsak od naju prispeva pol, se je dejanski strošek za vodo sicer povišal, za naju dva, ki ga plačujeva skupaj, se je pa znižal, saj vsak plača 10€.
Seveda pa lahko rečemo, da so se nekomu ob prihodu druge osebe v stanovanje zvišali stroški, če je samo on zaposlen in samo on plačuje položnice. To pa ja.
Po kakšni logiki pa to ?
V tem niti ne vidim neke logike. Če se stroški povečajo, so višji in ne nižji.[/quote]
A ti to resno?
Če sem jaz kot samska plačevala 13€ za vodo (pišem na pamet), pa zdaj (zaradi večje porabe) plačujeva 20€, in vsak od naju prispeva pol, se je dejanski strošek za vodo sicer povišal, za naju dva, ki ga plačujeva skupaj, se je pa znižal, saj vsak plača 10€.
Seveda pa lahko rečemo, da so se nekomu ob prihodu druge osebe v stanovanje zvišali stroški, če je samo on zaposlen in samo on plačuje položnice. To pa ja.[/quote]
Stroški so še vedno višji. Seveda pa se stroški razdelijo in vsak plača manj, če so vsi zaposleni.
Zmanjšali so se izdatki posameznika, ne pa stroški..
Treba bo najprej razumet razliko med prihodki – prejemki in stroški – izdatki. Until then, retard conversation continues.
A ti to resno?
Seveda pa lahko rečemo, da so se nekomu ob prihodu druge osebe v stanovanje zvišali stroški, če je samo on zaposlen in samo on plačuje položnice. To pa ja.[/quote]
Stroški so še vedno višji. Seveda pa se stroški razdelijo in vsak plača manj, če so vsi zaposleni.
Zmanjšali so se izdatki posameznika, ne pa stroški..[/quote]
Ja, ja, kul. Zdaj pa še ustrezno nadomesti besede, pa boš razumel tudi mojo logiko.
A ti to resno?
Zmanjšali so se izdatki posameznika, ne pa stroški..[/quote]
Če se zmanjša izdatek posameznika, se zmanjša tudi njegov (individualni) strošek……. saj pa dva nista podjetje, v privatnem gospodinjstvu se tretira strošek = izdatek….. ob predpostavki da se plačuje 50:50 oz deli na število stanovalcev….
Povprečen človek ima stroškov MANJ ker ima izdatkov MANJ, ker se gleda iz subjektivnega vidika ne pa ”krovno” na stanovanje kot podjetje…..
Ja, gospod profesor…
Aja, to smo danes že imeli… 🙂
Saj razumem tvojo logiko.
Le tista tvoja prva trditev o stroških in skupnem plačevanju stroškov, je na prvi pogled izgledala nelogično.
V bistvu pa govoriva o isti stvari.
Ja, individualen strošek.
Seveda, če ima vsak toliko plače, da lahko pokrije svoj delež stroškov.
Nekateri bi radi zapravili več kot porabijo ali pa imajo še kakšne dolgove…
Pol pa naletijo ravno na največjega a ne? :))[/quote]
Mamin sinček, ki ima več na računu od tebe :)))[/quote]
Kaj si ti zdaj pogruntal?! A to si sam izračunal? :))
Markotov in Robijev ne more nobena gnjavit, ker jih nikejr ne sreča. Zdaj sta malo fauš Matkiču, pa sta ugrabila temo ( kot vsako).
HAHAHAHAHA
in potem si se zbudil in izvlekel prst iz tazadnje :))))))))))
Fauš česa, če pa se pritožuje. :))
Fauš česa, če pa se pritožuje. :))[/quote]
Sploh pa jaz takšne situacije ne bi doživljal kot obremenjevanje, ampak kot priložnost. 🙂
Če bi bil samski, pa sam doma….
Kaj ti pomaga, da te sreča, če potem pobegneš ? 🙂
Ni čudno, da ste nekateri samski, če imate takšne reakcije.
Fauš česa, če pa se pritožuje. :))[/quote]
Sploh pa jaz takšne situacije ne bi doživljal kot obremenjevanje, ampak kot priložnost. 🙂
Če bi bil samski, pa sam doma….[/quote]
Ma daj razumi, on je imel doma polno bajto misic, ki so čakale, da spije še tisto pivo, ta ga je pa zadrževala… 🙂
Pa mamkič se naj raje vprašaj, kaj je na njem, da privablja take možače, k si gredo po bogočega tipa kar v bife iskat (tja ga bodo namreč hodile iskat celo življenje). Vsak ve kaj ga privlači, kdo bi bil primeren. Take možače že vejo kje morajo iskat makiče, k so prepričano v svojo moškost, so pa le trmasti mamkiči 🙂 Vsi dobro pašejo skup, čeprav pizdijo. Mene bi SRH, da tak šrot privlačim. Hvala bogu sem za enkrat z možačami ko pes in mačka, jih vidt ne morm. Medtem k feminilnim takoj zašijo feromoni 🙂
Premalo si spil: 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=zfcWT-3MfFA
Si smotan… pof.ukal bi jo.. takrat bi se lahko tud mal izzživljal in bi ji vrnil milo za drago… pa potem šel domov 🙂
Poglej poglej, en kup faušljivih ljudi, pa sem baje ”pobegnil” Eni mislijo da vsak tip takoj skoči na prvo opcijo, kot bi oni, ubožčki….. Ah ja, saj bo, saj bo
Tak kot si reko Spider, onih ne more nobena ogovorit, ker so skoz doma 🙂
Ženska verjetno išče tipa za resno zvezo. Taki v delovnih kombinezonih za šankom so idealni. Kombinezon pomeni, da zna kaj narest, pošraufat, popravit, lopatat ipd. Morda si celo bajto že postavlja in vse to zelo prav pride po tem, ko jo oplodi, saj bo tudi doma vse potrebno porihtal. Pivo in šank sta pa tudi dobra znaka, da mu bo lahko celo življenje težila, če bo kdaj šel ven s kolegi, če ne ji bo pa dolgcajt. Ne bo izpadel pravi dedec v njenih očeh in na koncu ga bo še prevarala.
Saj to ravno, zato pa tudi samo čimprej stran od take……. 😀 Še sreča, da konec julija najverjetneje zamenjam delavsko spet za nekaj bolj udobnega pri delu…. Tale bi bla idealna za Robija pa Markota, pa Oneta, samo jih ne najde, pol pa se nekaj sili tam kjer nima šans
Saj to ravno, zato pa tudi samo čimprej stran od take……. 😀 Še sreča, da konec julija najverjetneje zamenjam delavsko spet za nekaj bolj udobnega pri delu…. Tale bi bla idealna za Robija pa Markota, pa Oneta, samo jih ne najde, pol pa se nekaj sili tam kjer nima šans[/quote]
Oni so že v zvezah, kolikor vem. Ni pa brat, da kaj dosti hodijo s kolegi na pivo. Pripravlja se plan B torej :-))
Forum je zaprt za komentiranje.