Zakaj ženske ”gnjavijo”
Zakaj bi mi bili nevoščljivi ?
Po tej logiki bi ti lahko bil nam nevoščjiv, ker nas nobena ne ogovori, če si sam bil nezadovoljen zaradi njenega ogovarjanja. 🙂
Ja mene je bolj groza, da ženska ogovori sploh… To mora biti res taka kot je Boom napisal, si je šla kar sama izbrat enga psička v zavetišče.
Ta feminilne ženske se le diskretno ponujajo, včasih preveč subtilno, tako da tipi ne dojamemo signalov še nekaj let po tem. No in čakajo, da jih TIP ogovori, da pride do njih. Še nasmehnejo se ne prve, največ kar je, je očesno spogledovanje.
Da bi se pa ena kar zraven usedla za ŠANK! WTF? Sigurno je ena broken bitch, broken family… fotr alkoholik, pa si je šla kar sama iskat usodo, čeprav “hoče” ravno kontra. Verjetno je hkrati tudi taka, k pravi “sam pjanca ne”. Mene bi kar srh, da bi se ena zraven mene usedla za šank in začela ugovarjat. Pravilo palca je, če pride sama do tebe sam bejž stran, razen če hočeš biti/priznati mamkičarstvo. Sam one točno vedo koga ogovarjat, mene tud pomislijo ne. Že če se spoznamo kot družba, se takoj en druzga pošljemo v kurac, ker ona ne prenese mene jst pa nje ne. Proklete dominantne pra…, pa k bi ble vsaj hot, pa ponavadi še to niso. Da te ena madpussy komandira bi še šlo na trenutke. Ne pa debela pra… K berete kroniko se ne sprašujte kaj je uboga naredila ampak koliko (časa) ga je morala žret, da se je tipu odtrgalo. Iz mirnega človeka.. 7:10
http://www.24ur.com/novice/slovenija/varna-hisa-za-moske.html
Glede na ženske k jih privlačiš lahko prepoznaš svojo osebnost 🙂 Mamkič ima rad močne dominantne ženske in prav take tudi privlači. Le trmoglavo se upira in zja, medtem k se s pirčkom hladi. Know yourself.
Po tej logiki bi ti lahko bil nam nevoščjiv, ker nas nobena ne ogovori, če si sam bil nezadovoljen zaradi njenega ogovarjanja. :)[/quote]
Narobe, poskusi ponovno.
Dobro da mi multiniki razkrivajo kdo sem jaz, smehi 🙂
Kdo ti pa bo. Zlo malo jih zase ve kje so. En ma žensko k po njemu hod pa vse, sam če pa kdo omeni, da je ona ta glavna pa ona gleda k budla, tist začudena. Tip pa tud popizdi, da on že ni copata, da je on ta glavn. Tud ona misl. Sam VSI okoli ponavadi vedo kdo je ta glaven v vezi. Sploh pa otroci, vedno kje lahko več dosežejo 🙂 Medtem k partnerja sta ponvadi CLUELESS kdo je kdo.
Mamkič mamico vprašaj kakšen je tvoj pravi karakter (pod to trmo in repenčenjem), ona te najbolje pozna. Če si bo upala pošteno odgovorit, jo moraš prvo prepričat da ne boš jezen pa to, ti bo povedala. Mama najbolje ve. Mother knows best. Maybe.
Po tej logiki bi ti lahko bil nam nevoščjiv, ker nas nobena ne ogovori, če si sam bil nezadovoljen zaradi njenega ogovarjanja. :)[/quote]
Narobe, poskusi ponovno.[/quote]
Ti si si želel ogovarjanja, pa je prišla ob nepravem času ? 🙂
Probaj še, spet narobe 🙂
Matkic samo, da nisi še na nas jezen, ker te ogovarjamo, kolk smo mi srečni…. 😛
Kombinezon pomen samo da je min-wage worker al pa s.p. Jaja zdej bosote rekl “moj znan ma modrega pajaca, pa ma dva lamborghinija v garaži” pa take. Praviloma pa je tako. Blue collar. In zgleda je bil DOSTOPEN.
Sicer pa nareidmo test. Naj gre v isti bife, kjer je ista ženska, tokrat v obleki. Da vidimo, ali jo bo še bol privabil, al se bo delala k da ga ne pozna, ker se bo ustrašila 🙂
Lih kontra eksperiment k tale
https://www.youtube.com/watch?v=mV9SZRAb2Oo
HAHAHAHAHA
in potem si se zbudil in izvlekel prst iz tazadnje :))))))))))[/quote]
Jap…če je blo pa res, ga je pa močno usral. Očitno ga je ocenila, da je ta prav dec, k jo bo dobr porihtov… pa seje mal zaj*****. 😀
Jaz bi jo takoj domov odvelku pa tud če bi bla to lepolaska 😉
Od kje tebi da kombinezon pomeni da je min-wage worker? A to so še tiste predpostavke ki jih vlečete iz sanj o delavcih, ki so kao na minimalkah čeprav dejansko noben ni? V proizvodnji smo vsi v delavskih, pa najsi delajo v merilnicah, nastavljamo stroje, programirajo stroje, poslužujejo stroje ali vzdržujejo….. pa ima samo ena ”vrsta” izmed naštetih minimalca, vsi pa smo v delavskih oblekah, pa v zaščitnih očalih, itd….
bejž sekat drva skeli, pa ne nabijaj v prazno!
Ja to ženske iščejo ja, kdo jih bo dobro porihtal. En v pajacu je sploh pravi tantrični mojster. Zanimiv je sam zato k je pocen pa zvest. Fukneš mu eno konzervo na dan pa žemlo pa je srečen. Drugo bo itak težko dubu, tko da mu baba lohk vsan dan prdne v obraz. So kot psi, kje bo dubu drugo, sploh k se še malo postara, pleša, vamp, broke je že v najboljših letih. Taki so odlična izbira za tovrstne ženske. Nekaj denarja že prinese, doma veliko postori, ko ga pa rab si ga pa natakne nase, da izbrizga tisto sramoto, če je prehitre ga prej napije in to je to. Pravzaprav so živeči hibridi med psom, vibratorjem in tanko denarnico.
Ne zlatolaska, ni mel prst v riti, ampak v ustih, v riti je bil že prej.
A proizvodnje še obstajajo ? Današnje fine ženske je sram,da ma deca v proizvodnji, pajacu! Si nor.
Ja pa naj majo tud do 1,2k, proizvodnja je mimo, to samo še tiste low gledajo. Ker tak če po 40em izgubi službo je pečen, ga mora ženska živet, zakaj bi si nakopala takega ? to so YU jobs, to je gone
Kdo pa misliš da futra plačo tem kvazi ”delavkam” v JU/JS če ne proizvodnja in realni sektor, tile ljudje proizvajajo dodano vrednost, ne pa tisti ki prelagate papirje in govorijo kako delajo ker vlečejo ”Evropski” denar, ki ga spet proizvodnja in kmeti ustvarjajo….
Vi še kar sanjajte high paid jobe v JU/JS, medtem ko sedite na stroške delavcev na Zavodu in vlečete socialko in potem še pametujete….. sodelavec je v proizvodnji inženir strojništva, nastavlja stroje in ureja dokumentacijo in ima 2.500€ plače (cca) me zanima če bi mu reko da je low….. kere predstave imate eni z Zavodov ej, svašta
Ja kaj pa pol v drugi firmi serješ, da ma redko kdo nad 1k ? Odloč se že zdej..
VIR: http://med.over.net/forum5/read.php?124,10459705,page=9
VIR: http://med.over.net/forum5/read.php?124,10459705,page=9%5B/quote%5D
Saj to niso znanci in prijatelji, to so SODELAVCI, kaj ti ni jasno? Tipa videvam v službi na DELOVNEM MESTU, vsak tretji dan ko nastavlja stroje in se pozdraviva….. za povrh vsega je majster star 45+ let, v tem ”viru” ki si ga poiskal pa sem govoril o mojih prijateljih in znancih iz lastne generacije in nekaj elt razlike, torej o ljudeh med 23-30 letih starosti.
Ok Matkič. Ob enih bo kosilo.
Ne bo, ker si ga grem komaj ob 14:00 pripravjat 🙂 Spet si zajebal, popravi daljnogled stalkerček 🙂
My bad, mamice ni, šla na dopust. 😀
Fauš česa, če pa se pritožuje. :))[/quote]
Sploh pa jaz takšne situacije ne bi doživljal kot obremenjevanje, ampak kot priložnost. 🙂
Če bi bil samski, pa sam doma….[/quote]
Vidiš, od tod neskadje. tebi ni jasno, da enim paše biti samski. Ti , ko si bil samski, si samo čakal, kdaj boš mel spet šanso babo spoznat.
Ja, kajti Slovenija je Monako in tu fulll mrgoli dedcev v nekih fensi službah. Si ti že kdaj kaj zaslužil v lajfu, da po Matkiču pluvaš?
Forum je zaprt za komentiranje.