Zakaj ženske ”gnjavijo”
Kako lahko koza, ki se ne zna zbližat z descem, uživa v seksu z njim?
ta če s katerim poriva, to dela zaardi materialističnih ugodnosti.
hahahahahaha :))))) ZADNJE kar od moškega rabim, je njegov denar 🙂 priznam, da bi blo z otroci in družino drugače, ampak zase… zase ga ne in tudi do zdaj od njega nisem dobila niti centa, ne dragih daril, niti nakita ali čevljev, za kar ste bebčki prepričani, da ženske “potrebujemo” :))))
uživam pa v seksu in to konkretno v seksu z enim moškim. tudi ko sem bla mlajša in imela res samo f*k frende, brez dodatnega druženja, sem imela samo enega naenkrat. in ker zdaj, starejša, rabim več od samo neobveznega seksa, kar vključuje tudi skupne dopuste, družbo ob viskiju ali nedeljski izlet na obalo – si to tudi vzamem 🙂 ker si lahko. in ker mi tako paše. in ker si znam zrihtat moškega, ki si sam lika srajce in spedena celo bajto, ne rabim takega, ki zmore samo 10% tega (kot ti).
in ti si ga seveda lahko še naprej mečeš izključno na roke, če ti paše 🙂
evo, klasičen primer življenjskih od (nesposobnih) mamic vzgajanih smrkeljčkov.
važno da ima za burek in se ga lahko parkrat na mesec nažre… in če je fejst zadet lahko tisti egotripi o prisedanju žensk za šankom začnejo zgledat celo resnični :))))))
normalna punca se te ne bi dotaknila niti s palico :))))
Haha. Jah odvisn ker model gledaš. V grobem so samo lastniki pa žvina. OWNERS pa SCUM.
Gordon Gekko: The richest one percent of this country owns half our country’s wealth, five trillion dollars. One third of that comes from hard work, two thirds comes from inheritance, interest on interest accumulating to widows and idiot sons and what I do, stock and real estate speculation. It’s bullshit. You got ninety percent of the American public out there with little or no net worth. I create nothing. I own. We make the rules, pal. The news, war, peace, famine, upheaval, the price per paper clip. We pick that rabbit out of the hat while everybody sits out there wondering how the hell we did it. Now you’re not naive enough to think we’re living in a democracy, are you buddy? It’s the free market. And you’re a part of it. You’ve got that killer instinct. Stick around pal, I’ve still got a lot to teach you. http://www.imdb.com/title/tt0094291/quotes%5B/quote%5D
Saj to boldano ravno, Lepolaska se tolai in živi v iluziji, da je ona pa kao sposobna in nekaj več, a dejansko je proti pravim sposobnežom prava vlka nula, ko bo dosegla Bill Gatesa in podobne se pa naj spet javlja o svoji sposobnosti….. ona je ista ovčka velike črede, samo pač misli da je malo boljša od črede, ker je nastavla za višjo plačo, znanje al rit nima veze v končni fazi…… ona nikoli ni v tistem figurativnem ”1%” (prej 0,01%) pa nikol ne bo, ker dejansko nikol ne bo mela v lasti kakega podjetja ki dela milijonske dobičke, ima nekaj 100 zaposlenih ipd…….. Verjetno je doštudirala tudi v Sloveniji, ki mimogrede ima fakultete DALEČ od top rangiranih fakultet po Svetu (na Karvardu ipd zagotovo ona nima diplome) torej po domače povedano instant diploma…….
važno da ima za burek in se ga lahko parkrat na mesec nažre… in če je fejst zadet lahko tisti egotripi o prisedanju žensk za šankom začnejo zgledat celo resnični :))))))
normalna punca se te ne bi dotaknila niti s palico :))))[/quote]
In kaj je še bolj važno? A ti boš po smrti še kaj odesla s sabo mi povej? Najbolj smešn je folk ki dela 10+ ur dnevno in se ima potem kao za sposobne ker dobijo več plače od mene.
Če si sposoben delaš vedno MANJ za vedno več plačila, to pa redkokomu uspe….. tebi zagotovo ni. Pa saj bo, danes še 2x povlečeš pa boš ta mesec na tistih 1500-2500 o katerih je blo govora….
res je, o veliki poznavalec 🙂 za to fakulteto še slišala nisem nikoli :))))))))))))
in, kako gre izobraževanje, si se v 2 mesecih že naučil sam prižgat stroj, ali ti še plenice menjajo :))))))))
Ma ja lepolaska, blefiraš. Preveč sovraštva do moškega spola nasplošno.
Nič nimaš ti nobene veze. Ti si taka ko jaz. Ti si tam mogoče ljubica enemu, pa si domišljaš, da je to neka veza.
Ko bi vsaj bla zabavna ob typotu 🙂
Prej bo naš programer v firmi mel 5.000 ojrov na mesec kot ona takega tipa o katerem govori 🙂
normalna punca se te ne bi dotaknila niti s palico :))))[/quote]
Zakaj bi s ega sploh morala, kaj bi on sploh mel od tega? Kaj babe nudite, razen peeechke, kar se dobi mimogrede (hvala radodajkam).?
Prej bo naš programer v firmi mel 5.000 ojrov na mesec kot ona takega tipa o katerem govori :)[/quote]
Mam naštudirane take. Ona garant tam kao hodi z nekim sinčkom. Polna tipkovnica sinčkov je je, sej samo to obvlada.
ah, ne ne 🙂 jaz moške ljubim 🙂
samo ti ne moreš tega vedet, ker ne spadaš mednje 🙂
Nedojebana nas bo še učila, kako se mašine zalaufajo. Ta vse obvlada. Samo desca si ne zna priskrbet. V primarnih babjih funkcijah odpove, zato pa v strojništvu skoraj ne loči prenosnega zobnika od kardanske gredi.
Ja točno tko. Se z vsem strinjam. Če nimaš otrok, ženske, pol ne rabiš več kaj več od minimalca 🙂
Vse kar je nad je večina zarad žensk, če za to nimaš oz. se ti zdi cena previsoka (moraš garat za nekoga), potem nimaš in si FREE. Tipi smo poceni in rabimo malo za srečno življenje. Ženske pa forsirajo nonstop več: morje (čim dlje, na drug konc sveta, ker slovenija al pa evropa je LOW, to gre “vsak”, ni filinga), potem SMUČANJE (da si zjebem kolenske vezi, sam važn da se pohvali), potem hiša (super zavese, erjavec kuhinja), avto itak ne starejši od 5let, pa glej kaj je mož uni kupil, pa kaj majo, pa to pa gor pa dol… Crkneš.
Ta dobro pove, trenutno so res v fazi puškinove zgodbe 🙂 Od 0:20 naprej pove čisto resnico
https://www.youtube.com/watch?v=H6Lx4BFfQ3c
No tako bom rekel. En je nekje napisal, da ženska/otroci so ojačevalci. Če nek sužnjuješ, te to do konca zaklopi in tolažiš se lahko le še v bifeju, iz tega težko pobegneš, otroci so pogodba za 20-30let, kle ni heca. Šef te lohk vsaj jutr vržne čez mizo pa nategne, kaj boš, če maš doma obveznosti do vratu, ne moreš niti službe zamenjat, ker vmes že crknete, pa ženska te požre. Če si pa sam si pa svoboden, službo lohk menjaš kadar ti paše, sploh če imaš kaj prihrankov.
Seveda, na drugi strani če ima kdo možnost, je imel srečo/znanje, zelo uživa v svojem delu in z lahkoto služi in mu je malo dolgčas oz rabi otroke ipd, so lahko žena in otroci morda super doprinos. Samo če pa moram izbrati da bom garal ko pes, da me bo nek šef jebal, zato da bom doma itak nikoli dovolj prinesel, pa še vsi me bodo žrli, hvala lepa, raj sam drkam kurac, pa občasno grem na kurbo, bmk. Če kdaj najdem zlato žilo (tisto iz periodnega sistema), potem se pa lahko gremo kot pravi že SPIER, srečno družinsko življenje, kjer boš lahko ženo obmetaval z darilci, da si bodo s kolegicami primerjale, do takrat pa, I only fuck whores. Sam ne nam tega uzet, ker pol bo pizdarija 🙂
[/quote]
ah, ne ne 🙂 jaz moške ljubim 🙂
samo ti ne moreš tega vedet, ker ne spadaš mednje :)[/quote
Boli me kuratz.
težko te boli nekaj, česar nimaš…………..
tebe so pa moja stališča ornk pogrela. Čist penasta si.
Ma ženske slej ko prej nastavjo pičko. Sam fora je da ene čakajo dokler nimajo že sirovega bureka med nogami. Pri 40-50 bi vsaka nastavla za boljše življenje, če ne za svoje pa zaradi otrok. Takrat jih boli kurac, pozabijo te fiksacije, kako bo dokazala da lahko sama preživi, samostojna… Itak so jo fukal za tisti minimalec po 40+ ur na teden, a ni lažje da bi nastvla enmu 10minut na nekaj dni ? Samo ko bi one kar na enrat nsatvla je pa že PRESTARA. 20letnica pa še vsa vesela kako je pridna, kelnari za pest riža na uro, vsaj vesela in ponosna na svojo neodivnsto, k itak to folk boli kurac, k bo enkrat stara in uvela, se prav a se je prodajala al pa če je pošteno pomivala posodo.
Še mimogrede se spomnim eno takrat cca 22letno blondinko, visoko, temperamentno, je pred davnimi leti prodajala, tm pr garažni hiši miklošičeva, članstvo v mohorjevo družbo, je morala ustavljat folka, dajati z nasmehom upanje za fuk raznim bojano s.p., k je ravno nabral dost “pozla” za pir, da naj se včlani v mohorjevo družbo. Kako jo je moglo ruknit pizda. Po moje je še isti teden natavla pizdo enmu z denarjem in lagala, da je na tabletkah. Je nisem nikoč več videl…
Tko da kurbe smo vsi, eni/e imajo pa vsaj dobro TARIFO.
Malo za hec, se ne morm zadržat, me lih pizda peče.
Dost da te zaposli v firmi kjer si praskaš pizdo pod mizdo, samo tko je bol, se oba sprenevedata da ni njegov denar, saj to je plača kajne. Še vedno nisi jasno napisala da ŠEF/DIREKTOR ni tvoj PORIVAČ. Če ni, fino, če pa je pa tud fino, samo vprašanje visi tukaj.
Le plačo kajne, si lohk potem sama kupiš vse, s svojim denarjem.
Kaj ne, kaj pa loubotinke ? Ja fino, pol jih bom pa v savo fuknu al pa dal kozi za sprobat, morda ji bodo ustrezale.
A to v smislu “Počas fantje, sej boste vsi na vrsto pršli, en pa po en”.
Kero Pedričino si to dobila ? A se moraš obleči v mamico, da mu stoji in pa dat polivinil pod rjuho, saj ščije v posteljo, če je živčen.
Ali pa, če je pustila tako slab vtis, da so se jim kar vse ženske priskutile. :)[/quote]
Tebi se je oče nekaj zameril po tej logiki. Ali pa si Al kaj tebe tako boli samskost moških.[/quote]
Zakaj oče? Saj ni samski. 🙂
To nima veze. Ti imaš neke nerazčiščene odnose s svojim očetom, ki se ti je zameril, zato ta forum uporabljaš za kritiziranje moških.
Če tip odpre temo in začne pljuvat po ženski, ki mu nič slabega noče, ne rabiš imet nerazščiščenih odnosov z očetom, da v tem ne vidiš nič dobrega. Tako pač je, eni si kritike služijo konstantno s svojim vedenjem.
Kaj ne, kaj pa loubotinke ? Ja fino, pol jih bom pa v savo fuknu al pa dal kozi za sprobat, morda ji bodo ustrezale.[/quote]
Nič v Savo metat, jih jaz z veseljem vzamem 🙂
Pa ne se jezit name, ampak napiše se Louboutinke.
Lobutinke. LabodTinke bi morale bit. Sej te čevlje je prvo lepolaska privlekla v debato, tko da zgleda jih ma. Me zanima če jih ženske sploh kdaj nosijo, al so vesele že če jih imajo v omari, saj se verjetno rdeč podplat hitro spraska, stanejo pa kot kakšen rabljen avto 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.